Forum » Omrežja in internet » Povezovanje win 98 in Win XP ?
Povezovanje win 98 in Win XP ?
n3wb1e ::
Imam velik problem, ki ga neznam rešit, vendar to zadevo nujno rabim :(
Imam malce star računalnik na katerem so Okna 98 in tudi modem dial-up je na njem ( torej se na internet povežem prek ISP volja) Imam tudi mrezno kartico.. in bi rad povezal laptopa na katerem je win XP in da bi INTERNET deloval tudi na laptopu ( win XP) kakšne morajo biti nastavitve pri obeh mrežnih kartici ? ( lepo prosim ce mi kdo lahko pove s kakšnim primero.. bom lažje razumel) In kaj se mora potem storiti da bo tudi WinXP imel internet ..( to me najbolj muči , ker niti nevem DNSjev in nič od volje)
Prosim pomagajte mi, ker zadevo res nujno potrebujem !
Najlepše hvala za odgovore
Imam malce star računalnik na katerem so Okna 98 in tudi modem dial-up je na njem ( torej se na internet povežem prek ISP volja) Imam tudi mrezno kartico.. in bi rad povezal laptopa na katerem je win XP in da bi INTERNET deloval tudi na laptopu ( win XP) kakšne morajo biti nastavitve pri obeh mrežnih kartici ? ( lepo prosim ce mi kdo lahko pove s kakšnim primero.. bom lažje razumel) In kaj se mora potem storiti da bo tudi WinXP imel internet ..( to me najbolj muči , ker niti nevem DNSjev in nič od volje)
Prosim pomagajte mi, ker zadevo res nujno potrebujem !
Najlepše hvala za odgovore
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 567801 (4630) | c23po |
» | LAN - ob zagonu win7 internet ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2284 (2105) | M&M |
» | WIN 98 in ADSLOddelek: Operacijski sistemi | 948 (948) | pikimiki99 |
» | Win XP ---> Win XP mrežaOddelek: Pomoč in nasveti | 1175 (1021) | urosh |
» | Lan med win 2k inwin 98se (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5208 (4444) | Klemenn |