» »

mojnet.net

mojnet.net

tec ::

A ve kdo zakaj so ze par dni offline? Gor imam ene dve domene, pa me zanima kaj bo s tem.
Hvala

roscha ::

Trenutno so on-line. Tko da?

whatson ::

To je valda isti kurc ko slowwweb.net ... Neresnost, počasnost in še kar nekaj sopomenk temu bi lahko najdli.

No, kaj več se za to ceno ne da dobit.

Če hočeš kaj stabilnega, zanesljivega ali podobo, boš za to primerno plačal.
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39

PaJo ::

Ne rabis glih nekih astronomskih cifer placevat za podobno ponudbo, skoraj vsi ti nasi poceni ponudniki imajo le en blem, so v tujini in ce je tam kaj narobe stvar dela pocasno da je kar joj. Najdi si nekoga, ki ti stvar hosta v Sloveniji ali pa vsaj v blizini in ne v usa;(
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

MOJNET.net ::

tec: se opravicujem za pozni odziv, sem prakticno sele sedajle videl ta post.

Kot
1: vsak uporabnik ki je poklical na dezurni telefon (GSM) ali pa preko MSNja poslal vprasanje je dobil odgovor. Tudi ob 3h zjutraj sem dajal informacije o vsakem poteku! Prakticno sem zadnjih 48ur spal samo 3 ure, da sem nasel in testiral nove streznike ter tako "spamov" DC. Prosim, najdi mi gostitelja, ki ti bo ob 3h zjutraj razlozil kako in zakaj tvoja stran ne dela za tako ceno. Na vsaki strani mojnet.net je pisala mobilna stevilka. Tudi ko si vkljuceval domeno v mojnet.net si dobil na prosnjo, da v cpanel zavedi svoj email naslov za obvescanje!

2. Vsi uporabniki!, ki so navedli v cPanelu email so bilo obvesceni o celotnem postopku!

3. Tezave niso nastale zaradi nase neresnosti ali malomarnosti, temvec zaradi tezave z DataCentrom za kar smo sedaj z njimi tudi prekinili pogodbo ((slo je za pisni del, kjer je bilo recen odzivni cas do 2 uri (da odpravijo napako) ali v 4! uri priskrbijo rezervni streznik). Ker se nic od tega ni zgodilo in je slo za krsenje pogodbe, bomo naprej o tem kasneje ukrepali. Glavna naloga ta trenutek je, da se prestavi uporabnike na drug streznik-kar pa ze poteka.

4. Ta isti streznik je bil v DEC 100% dosegljivost, le FTP je imel 99.5% kar je predstavljalo priblizno 10 minutno nedelovanje (steje se interval preverjanja). Resnicno njihovo tehnicno podporo pa smo opazili sele, ko se je pojavila prva tezava. Na zalost.

5. Na streznikih gostuje preko 90 strank in s tem skupaj preko 217 domen. Ce se ne vidis vec med nami/njimi, prosim sporoci kdaj bos naredil backup, da te potem lahko izbrisemo. Obzalujemo, vendar razumem tvojo odlocitev.

In nenazadnje: vsi skupaj smo v istem colnu.

whatson: katero domeno si imel na mojnet.net da lahko ti kritiziras? : Nekoc je slovenski pesnik dejal:"Le cevlje sodi naj kopitar!".

PaJo: nasi strezniki niso v US temvec v UK. Ce si vesc racunalniskih razmer na trziscu spletnih kolokacij, potem ti je najberz (vsaj upam tako) jasno o cem govorim. Za tiste ki jim ni naj povem, da so cene 5x faktor US.
WEBhosting / WEBdesign / WEBdomain / Security Solutions /

nojus ::

lahko potrdim, da je dal mojnet vse od sebe, ker sem skor vsake 2 ure klical tomaza in sem sproti dobival informacije o dogajanju.

lp, trga
sovražim Gargamela.

PaJo ::

Vsekakor poznam cene dedicated serverjev, to si lahko brez skrbi. Zanima me samo, zakaj nisi poiskusil najte kaksenega .de ponunika, nekateri se dajo dobit za kar ugoden denar. Drugace pa vsekakor prisegam na .si ponudnika, ampak kaj ko Siol dela bedarije na SIX-u in LIX;(
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)

Ales ::

IMHO, časi, ko so bile cene v UK 5x večje kot v ZDA, so davno mimo... V UK, Nemčiji in npr. na Danskem se da dobiti primerljive strežnike po istih cenah kot v ZDA, če ne še ceneje. Je pa cena povsod v veliki meri tudi merilo kvalitete...

Dobronamerni nasvet: če imate vse domene na enem strežniku, šparate na napačnem koncu... Že zdavnaj bi bil čas, da stranke razdelite, po možnosti na strežnike v različnih data centrih. Če ne zaradi drugega, pa zaradi DNS. Izpad obeh DNS strežnikov pomeni tudi izgubo prihajajoče e-pošte, ki se drugače ne bi zgodila in ki bo trajala še kar nekaj časa po tem, ko se strežnik znova zbudi.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

www gostovanje za "malo" denarja....

Oddelek: Omrežja in internet
191788 (1432) Gandalfar
»

Komercialni hosting

Oddelek: Izdelava spletišč
7862 (734) MOJNET.net
»

Zakup ali koolokacija strežnika? Kje, kako?

Oddelek: Omrežja in internet
213115 (2759) Uporabnik
»

Kateri Webhosting?

Oddelek: Izdelava spletišč
101076 (652) Elemen_T
»

phpMyadmin inštalacija

Oddelek: Izdelava spletišč
91097 (1014) Bakunin

Več podobnih tem