Forum » Igre » Unreal Tournament - problem!
Unreal Tournament - problem!
mgv ::
Evo, to mi javi ko hocem zagnati igro. slika
Sistem pa je
Athlo 2600 barton
512 ddr
ati radeon 9600
Prosim za pomoc
Sistem pa je
Athlo 2600 barton
512 ddr
ati radeon 9600
Prosim za pomoc
Deathlike M Tito ::
najdi kako drugo verzijo UTja pa sprobi ce je isto
do what i say not what ive done!
andper ::
A je to na MSWindowsXP?
Če ja (ali pa tudi ne), inštaliraj zadnji uradni patch v436. Vsaj meni brez tega na XP ni delovalo.
Google results (tokrat ne najbolj uporabni):
- tlele nekej sanjajo da je error v zvezi z Logitech misko/tipkovnico, kar mi ni čisto jasno
- tole je pa žal v francoščini
Če ja (ali pa tudi ne), inštaliraj zadnji uradni patch v436. Vsaj meni brez tega na XP ni delovalo.
Google results (tokrat ne najbolj uporabni):
- tlele nekej sanjajo da je error v zvezi z Logitech misko/tipkovnico, kar mi ni čisto jasno
- tole je pa žal v francoščini
mgv ::
Stari ,ti si zakon. Glih v tem je bila frka da imam logitechovo tipkovnico in misko. Zdaj ko sem na usp preklopil vse dela!
:)
:)
Hehe fajn.. me veseli.
Sicer bi pa lahko udarl še kakšno prek neta.. bo treba iztržit še en UT server na gamez.slo-tech.com.
Sicer bi pa lahko udarl še kakšno prek neta.. bo treba iztržit še en UT server na gamez.slo-tech.com.
Deathlike M Tito ::
sej obstajata 2 slo serverja katera usaj jst poznam
AMIS 212.18.63.16:7777
STUDIOPROTEUS 212.103.156.41:8777
AMIS 212.18.63.16:7777
STUDIOPROTEUS 212.103.156.41:8777
do what i say not what ive done!
Hvala za info, jest nism vedu zanju.
Pa da ne odpiram nove teme, včeraj sem slučajno naletel na en UT movie, ki je definitivno in abosultno 'a must see' filmček za vse hardcore (instagib) UT fane. Mene je totalno prevzel.
Res pa da je treba met dobro povezavo v svet in nekej prostega časa, ker ta filmček zasede okoli 210 MB. Še odlomek iz opisa:
Dobite ga pa tukaj (Mozilla uporabniki: omogočit bo treba pop-up okno, da se download lahko prične).
Še enkrat, če ma kdo resnično čas in obožuje UT, mu sigurno ne bo žal ogleda. LP
Pa da ne odpiram nove teme, včeraj sem slučajno naletel na en UT movie, ki je definitivno in abosultno 'a must see' filmček za vse hardcore (instagib) UT fane. Mene je totalno prevzel.
Res pa da je treba met dobro povezavo v svet in nekej prostega časa, ker ta filmček zasede okoli 210 MB. Še odlomek iz opisa:
This movie differs from other UT movies in the following ways:
- It is instagib only
- Full sound effects, which were added manually
- Special effects
- Music and Video are synchronized
- Everything what UT instagib is about is in the movie, such as flag returns, nice shots, trick jumps, teamwork and monsterkills
- The movie is action-packed, never a slow or dull moment (except for the credits maybe)
Dobite ga pa tukaj (Mozilla uporabniki: omogočit bo treba pop-up okno, da se download lahko prične).
Še enkrat, če ma kdo resnično čas in obožuje UT, mu sigurno ne bo žal ogleda. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unreal Tournament III (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 15151 (2806) | kuglvinkl |
» | Kateri anime mi priporočate? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 15534 (7304) | predi |
» | Konec TorrentSpya (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 10483 (7178) | OmegaBlue |
» | [DivXviD] filmi na Divx predvajalnikih brez problemovOddelek: Zvok in slika | 22850 (9851) | bbbb |
» | NEST 2006 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Slo-Tech | 12658 (7299) | kuglvinkl |