Forum » Igre » Prince of Persia TSOT - zvok
Prince of Persia TSOT - zvok
fictionel ::
Ellov! a je že kdo igrov to igro? men je res ZAAAKON!
no.. ok.. problem:
mam 5.1 sistem, zvocna od nforce2, v igri vse lepo nastiman, pa mi ne delajo zadni zvočniki.
na začetku (predn prideš v igro), k so še začetne animacije, pa zvok lepo špila po vseh zvočnikih...
kaj mi je storiti?
pa še nekej:
-če komu napiše na začetku, da ne more "najdt ta prave ločlivosti" (se igra noče zagnt) nj si zdllja najnovejše detonatorje iz www.nvidia.com
-jz sm mel najnovejše od leadteka (mam njihovo ti4200) pa ni delala, pol je pa BP
lp,
David
no.. ok.. problem:
mam 5.1 sistem, zvocna od nforce2, v igri vse lepo nastiman, pa mi ne delajo zadni zvočniki.
na začetku (predn prideš v igro), k so še začetne animacije, pa zvok lepo špila po vseh zvočnikih...
kaj mi je storiti?
pa še nekej:
-če komu napiše na začetku, da ne more "najdt ta prave ločlivosti" (se igra noče zagnt) nj si zdllja najnovejše detonatorje iz www.nvidia.com
-jz sm mel najnovejše od leadteka (mam njihovo ti4200) pa ni delala, pol je pa BP
lp,
David
fictionel ::
ja, je blo zlo lahko jo falit.. sm jo že u petk iskov, pa nism nč najdu
pa tut mislm, da ne paše lih ke moj post.. ali pač?
pa tut mislm, da ne paše lih ke moj post.. ali pač?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vista in težave z grafikoOddelek: Operacijski sistemi | 912 (782) | mtosev |
» | Test GeForce 7600 GSOddelek: Novice / Grafične kartice | 5995 (3433) | conco |
» | gonilniki za grafično karticoOddelek: Strojna oprema | 1223 (1143) | kitesurfer |
» | instalacija driverjevOddelek: Operacijski sistemi | 1128 (977) | sawa |
» | Epox 8rda+ (težave z gonilniki)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1358 (1093) | Zheegec |