» »

Kateri anime mi priporočate?

Kateri anime mi priporočate?

1
2
3

TylerDurden ::

A ma kdo kak predlog za fajtice u stilu Ninja Scroll? U glavnem, da se dogaja.
Let\'s make some soap ...

CCD ::

Ok Gandalfar zdej pa povej kaj je sick pr Najici. Če so se ti zdeli tisoči pantsu shotsev sick kar spada v ultra soft ecchi pol verjetno še nisi vidu hentai-a, ta je pa res sick. Ecchi = good, hentai = evil, stay away.

Tyler, dogaja se v vseh action pa martial arts animah najbol da greš nardit en advanced search navzkrižno z žanri k te zanimajo. Preber si tale pejđ http://anidb.ath.cx/perl-bin/animedb.pl?show=genre pol pa pejt na Advanced search.

CCD ::

No še en updejt. Če se komu gledajo take bl... hmm... abstraktne anime nej prečekira vse od GAINAX-a, še posebej Furi Kuri (Fooly Cooly, FLCL) 6ep OVA (ta je totalno odštekana) pa kdor pozna anime in filmsko sceno se bo nasmeju ob parodiji Abenobashi Mahou Shotengai (Magical Shopping Arcade Abenobashi).
Filmi so kul od Ghiblija npr. Spirited Away, The Cat Returns, Kiki's Deliver Service, Nausicaa (of the valley of the wind), Princess Mononoke, ...
Če ste gledal Ghost in the Shell pa slučajno še ne veste, obstaja TV serija ki je ful u redu. 1. del (26ep) je končan imenuje pa se GitS Stand Alone Complex (SAC), trenutno pa aira na japonskem in je torej na fansubu nadaljevanje GitS SAC 2nd GIG.
Podobno velja za eno najboljših OVA Read or Die, ki ima orig. 3 dele, trenutno pa aira serija, ki jo je sicer dela drug studio ampak men je kewl. [AonE].
Emm v splošnem velja da se splača ogledat skoraj vsa dela določenih studiev. Taki so npr. GONZO Digimation, GAINAX, Ghibli in J.C.STAFF (razen Utene). Najdete jih na tem seznamu: http://www.animenfo.com/animebystudio.php?pagenumber=1&perpage=30&action=Ok

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: CCD ()

Longinus ::

hmm res je da vseh animejev ne poznam ki si jih naštel hehe kar zmeša se mi ko vidim koliko je tega ki se bi lahko splačalo ogledat bomo pač morali it na animenfo.com in tako dobit več informacij glede naštetih animejev.

Edino kaj sem gledaj od naštega je Kimi Ga Nozomu Eien. Kar ok anime čeprav mi ni bila všeč nesreča one deklice ter da se zgodba nadaljuje potem mislim da nekaj let pozneje.. Za konec pa smo itak vsi vedli kaki bo.

Trenutno pa spremljamo anime earth girl arjuna na vivi pa nabavljam si hand maid may .Upam da se bo splačalo čakat na ta anime.

CCD ::

Ahem...tvoj komentar KGNE je bil nekam mil...ni ti bla všeč nesreča one deklice... :/ Pa cel point anime je v tem da se nadaljuje 3 leta kasneje :D Sej veš ves stuff z ono vilo k je bla nesmrtna pa so se vsi okrog nje starali, pa slikanice in to... zato je ta anima tut tolk dobra.
Ok če te ni ganila pol pa kar na Saikano.

Pa na animenfo zveš bore mal o animi, pejt raj na anidb.net pa si preber kak review al pa vpraši koga k je že vidu zadevo.

CCD ::

Pa pozabu sm te prašat..kak za vraga lahk kej spremljaš na vivi??? Nemški dub za božjo volo...saaafffffeeeer...aaaaa! Zdej sam še reč da ti je angleški dub bol od original japonskega voice castinga pa te dam bičat :D Če še niste ugotovil...I hate dub! Sub rulz, ownz, roxorz in kar je še takih l33t izrazov ;)

Gandalfar ::

CCD: Excel Sago si pozabil :)

CCD ::

vem. Ker je (še) nimam :) To pa zato ker DVD source quality sux big time.
Če bi že o tem kaj vse sem pozabil potem mi manjka še pol dobrih naslovov, npr. Wolf's Rain, Witch Hunter Robin, Saiyuki, Slayers, Yukikaze, Blue Submarine #6, Final Fantasy Unlimited, Great Teacher Onizuka, Juuni Kokki, Full Metal Alchemist, Gundam Seed, itd itd itd..... vse še v procesu pridobivanja >:D

Pa da nauš zdej Narutota najdu da ga nism omenu ker sm ga namenoma spustu ker je retarded to pa zato ker se je v zadnjih 72 epizodah zgodil tolk kt bi se lahko v 20-ih. Vsaka epizoda je tko 5min recapa pol se 10min gledajo pa 5 minut izumljajo neke razne jutsuje in pol je konc. Animacija je über crappy spominja na DBZ celih 8 barv ma pa 4 geometrijske oblike s katerih je vse sestavlen. Tak suffer je to gledat velik raj bi mango nekje dobu pa se mi ne da iskat tistih 200 volumov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: CCD ()

Longinus ::

>:D arghh sem jezen mater ne spravim da bi mi love hina again delala prokleti ogg file zabožjo voljo kdo si je ta format .....;)

Zakaj pa nebi gledal kašni anime na vivi ali voxu čeprav ni sub ?! Se mi zdi da se vseeno splača ogledat pa še zanimive animeje imajo včasih tak da jaz ne vidim nikjer problem.Edino kar me moti da vedno spreminjajo čas predvajanja in da zaradi tega včasih zamudim kakšno folgo pa še te proklete reklame .......ccc.

Kaj pa ste gledali danes zjutraj na voxu The Hakkenden ? hmm nažalost sem delal seminarsko tako da sem skoraj ves movie zamudil samo zadnjih 15 minut sem še videl ampak zgledalo je kar zanimivo tak da še bom danes kakšne info. poiskal na netu da vidim če bi si ga splačalo nabavit .

CCD ::

Za ogg je najbolje instalirat eno zadevo imenovano gamr's codeckpack ki je tle: http://www.cuofzhills.com/downloads/gamrcodecpack-20040216.zip

pa uporabi mpc ali zoom player in predno instaliraš tist pack vrzi dol vse ostale packe.

CCD ::

Pa z vivo ni to narobe da ni suba ampak da je dub in če hočeš poslušat morš met zvok izkloplen da preživiš. Pa kvaliteta je bl crappy kot če bi šu DVD ripnit s DivX 3 al bogve kero verzijo. Če teb pali me veseli men je obup.

No da ne bom samo nakladal bi opozoril na AonE fansube ki se jih trenutno splača spremljat: Chrno Crusade, Gilgamesh, Gungrave, RoD TV, Gunslinger Girl in mogoče Paranoia Agent čeprav slednja je po opisu sodeč hudo podobna Furi Kuri zatorej totalno odštekana.
Aha še Jubei-chan by Shinsen-Subs --komedija

edit: ups napako naredu Gilgamesh ni od AonE marveč AnimeForever (AF-F)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: CCD ()

DoloresJane ::

Fantje, dajte se na daleč izogibat omenjanja wareza. Čim kaj diši po warezu, tema ne diši meni. Ko se začne brisati, pa kvaliteta teme drastično pade, ker se začnejo vsi čez moderatorje pritoževati. In da, čim nekdo SAMO omeni "pridobivanje" filmov že pet ljudi vpraša, na katerem serverju se to dobi.

Nauk: stay away from warez. Bo šlo?

Longinus ::

Gunslinger girl sem spremljal le do osmega dela potem pa je zanimanje padlo zaradi večtedenskega čakanja na 9 del. hmm priznam da še zdaj nevem kaj je bistvo teh 8 delov.
Mislim da so samo predstavili dekleta ki jih neka agencija uporablja za svoje namene ter koliko sem jaz videl čustva henriete do hm nevem več imena ajde rečimo njenega učitelja ki jih že mislim da pokaže v prvem ali drugem delu.Pa nekako me je spominjal anime na movie leon the profesional pri katerem so mi skoraj na koncu tekle solze 8-)

Kaj pa poznate animeslovenija.org irc server .Čperva je bolj malo obiskovalcev so pa zato sami domači kar zelo cenim. :D

hmm niso fansubs legal ali se jaz mogoče motim upam da ne ?!
No odgovor je definitivno DA

Gandalfar ::

Motis se ampak dajmo v eni drugi temi o tem...

Longinus ::

No stem se res strinjam da kvaliteta ni najboljša na tv-ju pa da je zvok bolj tak čeprav imam zvok prek 5.1 zvočnikov ampak da dobiš prvi vtis animeja je pa kar ok če pa te mika boljša kvaliteta animeja in boljša kvaliteta zvoka pa si nabaviš dvd animeja pa je to to.
Je pa res da je to potem seveda večji užitek gledanja.
Edini problem si mi zdi v SLO je kje dobit dvd-je .Dozdaj sem samo slišal da tega nimajo da tega nemorejo naročit pa da naj probam kje drugje mariborčani pač. 8-)

Gandalfar ::

Men je JAE z veseljem uvozil Cowboy Bebop in se ene par DVD-jev, ki jih imam...

ceprav glede na ceno bi se mi bolj splacalo kar kreditno nekje dobit in sam narocit iz amazona...

CCD ::

Če maš 5.1 probej dobit Noir. Žal ne vem kako se obnese ker mam čist običen sistem oz. slušalke ampak mogl bi bit super.
Glede TV-ja je pa tko da je slaba kvaliteta samo na teh nemških kanalih ala Viva, Japonci majo HDTV, kar včasih pomeni boljšo kvaliteto od samih DVD-jev.

Disclaimer: Zgoraj govorim čist na splošno in ne spodbujam k nelegalnem pridobivanju zaščitehih avtorskih del. Fansubi spadajo pod krajo intelektualne lastnine in bogve česa še četudi anima ni licencirana.

Longinus ::

In kako dolgo si čakal da si dobil dvd-je ? No saj hmm če je cena ok in da čakalna doba ni prevelika bi bilo pametno o tem malo premislit pa jih poklicat samo še vedno nekako nisem siguren če bi ali nebi.Kaj pa nasploh kje se dobijo dvd-ji najceneje ? hmm ko pridemo v EU bi ja moralo bit možno tudi naročit stvari iz tujine po malo ugodnejši ceni ?

Kaj pa menite o tem da bi naj naredili po temi NGE movie ? Mislim da je to najslabša ideja kar so si jih lahko zmislili .Kak je možno takšno zgodbo spravit v en sam film ter predstavit like na tak način kot so jih v seriji hmm saj pa če nimaš vpogled v notranjost lika sploh ne moreš razumet njegova dejanja in razmišljanja .Včem bo te smisel filma akcija mogoče ma dajte no saj pa je dovolj 3 razrednih akcijskih filmov na svetu ki si jih lahko narod pogleda če si jih želi ne pa da bodo nas zdaj stem mučli.Upajmo da film ne bodo nikol izdali.

CCD ::

Ne vem če te čist dobr razumem ampak govoriš o nekem NGE movieju...? Nisem vedu da je v planu še kaj sem milsil da so z Death & Rebirth in End of Eva zaključili to animo. Humph.

Longinus ::

anime serija je definitivno zaključena vendar sem našel to :

Laut der amerikanischen Fachzeitschrift "Variety" wurde eine Kooperation zwischen ADV Films, Gainax und dem Weta Workshop von Peter Jackson (Regisseur der "Der Herr der Ringe" Filmtrilogie) beschlossen, um eine Live-Action Verfilmung der Anime-TV-Serie "Neon Genesis Evangelion" in Angriff zu nehmen. Das Projekt ist noch in einer frühen Entwicklungsphase, soll aber "aggressiv" vorangetrieben werden.

Tak kot zgleda bodo ta projekt res izvedli tak da lahko čez nekaj let pričakujemo real movie o NGE.

CCD ::

Emm, neki je režiser od LOTRa omenjen... mislim da ne bom hotu tega gledat.

sketch ::

Ni omenjen Peter Jackson kot tak (on itak snema remake King Konga, AFAIK), marveč Weta Workshop, ki je delal CGSFX za LOTR. Če bodo delali oni tudi na NGE (matr, kolk kratic) filmu, mi prosim rezervirajte karto... če ne drugega že samo zaradi učinkov. Kaj čem, rad se grem "spot the render" igro :P
Sicer pa, če se je sodelovanje šele začelo - bo itak preteklo še dooosti vode, preden bo kaj iz tega.
Se pa mi zdi, da bi se dalo dober film narest iz Bebopa... mogoče, kaj pa vem.

lp
s.
Adapt and overcome.

Gandalfar ::

Ze bebop anime movie mi ni bil vsec .. pomojem ne bo nic dobrega iz tega..

odvisno kdo bo glasbo napisal

m0LN4r ::

Da temo malo oživim, in ker sem mlad član ST-ja se še jaz podpišem

Tiste z zvezdico so ene izmed mojih najljubših

Torej gledal sem anime:

- Sailor Moon
- Dragon Ball; Z; GT ***
- Inuyasha
- Naruto (vse dele do zdaj 215)*
- One piece (vse dele do zdaj 289)*
- Gundam Seed Destiny*
- Gundam Wing
- X the anime (serija) *
- X the movie
- Spriggan
- Detective Connan
- D.N.Angel *
- Pilot candidate (the candidate for the goddes) * žal ni več
- Princess Mononoke
- Yu-Gi-Oh (prvi dve sezoni)
- Final Fantasy VII; Advent Children (mam orginal in na škatli piše da je anime)
- The vision of Escaflowne
- Samurai Champloo *
- Arjuna*

Nameravam pa pogledat še veliko anim kot so:

- Ghost in the shell
- Noir
- Rurouni Kenshin (Samurai X)


Upam da sem dodal veliko novih serij, ki pa so zelo zanimive. Sam bo treba pogledat kar cel anime.
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: m0LN4r ()

A. Smith ::

Kot nekomu, ki ni pretirano zagrizen gledalec anime in manga stvaritev, zanimiva pa mu je razna znanstvena fantastika, se mi dopade Ghost in the shell. Njegov opis obstaja tudi na slo-techu - tukaj.

Obstaja tudi nadaljevanje, ki je kar solidno.
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis

JanezekNovak ::

Še dve ideji:

Berserk

Initial D
http://www.euroairsoft.com/

m0LN4r ::

hentai hentai
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Gr0unD Zer0 ::

Priporočam Full Metal Alchemist(zgodba o dveh pubecih, ki se spravita s pomočjo alkemije obudit svojo mater od mrtvih. ker je to prepovedano, eden od njiju izgubi telo, drugi pa nogo. tisti ki izgubi samo nogo, potem reskira še roko in dušo brata zapre v oklep. akcije ni ravno toliko kot pri dragon ball z, ampak ko začne padat, te pa pada konkretno.

ter Chrono Crusade(zgodba o mladi nuni ter demonu, ki se skupaj borita proti zlu(kak izvirno)

krho ::

Gunslinger Girls, Planets - odličen anime
Chrono je zelo ql.
Full metal panic vsi tudi.
Scrapped princess
Read Or Die, se mi OVA zdi boljša, ker serija potem sploh noče "vlečt"
Noir, se tudi bolj počasi razvija
Texhnolyze sem pa Pilot pogledal, pa nisem bil prave volje, temačna zadeva.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

mavec ::

Meni se zdi zelo kvaliteten Yu-Gi-Oh od 2. sezone naprej, še posebno zadnja, ki se preseli tja, kjer se je vse začelo, v Egipt, in ko pride na dan Faraonovo poreklo ter kaj ima pri vsem tem Seto Kaiba.
Priporočam ogled.

Drugače pa, kak DragonBall ne izostane.

DaMachk ::

Če vas zanima še kaj dosti o samih animejih, ste željni slovenskih
opisov, vas vabim na AniPBMojpage ki sicer ni moj, sodelujem pa pri nastajajočih projektih :)

Pohvalimo se lahko s svojo "bazo" (zaenkrat je še bolj majhna) animejev, na kateri najdete nekaj osnovnih informacij o animeju ter tudi slovenski opis :) (opise večinoma pišemo sami, na podlagi izkušenj, ko smo anime pogledali).
No signiature, as you see..

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: STASI ()

DaMachk ::

Trenutno mi je eden izmed boljših Death Note (ongoing), ki je zaenkrat pri 15. delu, ampak je res fascinanten.

Kakšen Gunslinger Girl ali pa Madlax ali Noir mi pa sploh ne grejo :'( me sploh ne pritegnejo...

Aja pa The Melancholy of Haruhi Suzumiya je tud svetovn...
Pa Welcome to the NHK mi je bil dokaj všeč...

ne smem pa pozabit dobre klasike: Crest of The stars
No signiature, as you see..

Opkow ::

Sedaj trenutno je kompletno zunaj serija Ergo Proxy, za katero pravijo, da mora biti na TODO seznamu cisto na vrhu. :)
Malo sem si jo preletel, in se mi res zdi ena od boljsih serij, ki se je splaca pogledat.

Sem pa opazil, da so v ameriki zaceli predvajat serijo African Samurai, in me je njen stil risanja precej pritegnil. Nekoliko me moti dejstvo, da govorijo v angleskem jeziku. Sem prevec navajen na japonski dialekt in mi je kr malo cudno k poslusam anime v anglescini. :|

neboben ::

Ti animeji spodaj so vsi novejšega datuma. Poleg odlične zgodbe tud animacija seka.

Bleach
Black lagoon
Ergo proxy
Death note
Avatar-the last air bender
Blood+
Blackblood brothers
The third
Basilisk
Rurouni kenshin
Erementar gerad
Kyou kara maou

anidb.net si poglejte kratke opise itd ...

edit - odstranil slike, ker je pisalo "you are not authorized to view this page".

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: gzibret ()

DaMachk ::

Polovico teh sem si tudi jz ogledal... (nekateri še pa čakajo v vrsti :D )
Se strinjam da so bili po večini zelo dobri, čeprav bi za Blood+ rekel, da se zadeva čisto preveč vleče in ponavlja...

Je pa Death Note
Black Lagoon
Ergo Proxy vsekakor seznamček, ki bi ga priporočal vsakem.
No signiature, as you see..

DaMachk ::

Naj obvestim (ker zgornjega sporočila, kjer imam link ne morem več urejati), da smo se z ekipo Mojpage odločili za novo ime ter domeno, tako da lahko sedaj nudimo podatke o animejih na

http://anipb.sloanime.org
No signiature, as you see..

frikec() ::

Po 15ih letih sem zopet začel gledati serijo, ki je zame legenda - Hokuto no Ken (109 delov).

Dead_Meat ::

DaMachk je pozabil omenit, da na SloAnime.org spremljamo in opisujemo tudi najnovejše serije.

Krajša predstavitev:

Predstavljam vam spletni portal, ki je namenjen spremljanju najnovejših anime serij, mang, eroanimejev in izdelavi baze animejev. Z opisovanjem najnovejših serij in komentiranjem le-teh lahko gledalci tekoče spremljajo novejše serije in med njimi tudi lažje izberejo zanimivejše. S svojimi komentarji in priporočili pa lahko zanimive serije še komu priporočajo in jih tako naredijo bolj znane... Za registrirane uporabnike pa je na voljo tudi sekcija z p2p objavami animejev&mang.
Trenutno poteka tudi gradnja boljše baze animejev in hkrati nadgradnja opisov še iz stare baze, tako da lahko v kratkem pričakujete tudi zelo izpopolnjeno in tudi najboljšo bazo v Sloveniji na področju animejev. Vendar to ne bo le navadna baza, imela bo tudi možnost izdelave spiskov pogledanih animejev, tistih ki bi jih še radi pogledali... ali pa si boste izdelali lasten podpis v katerem se bodo izpisali podatki vaši najlubših, zadnje pogledanih ali najbolje ocenjenih animejev.

Postavili pa smo tudi sekcijo Prodam/Kupim, kjer se bodo kopičili originalni animeji, mange in fan material (seveda pa za to potrebujemo člane, ki to veliko nakupujejo v tujini).

V prihodnosti pa nameravamo postaviti tudi bazo učenja japonščine s audio podporo in morda še kaj več. Zaenkrat pa se na forumu pišejo le kratke lekcije japonščine, ki jih piše uporabnica "muffy".
Če pa bo interesa dovolj, pa bomo skodirali tudi MangaPB (Manga Podatkovna Baza), kamor bomo vpisovali naslove mang bolj ali manj znanih. Seveda je idej za nadaljnje projekte še dovolj, vendar smo se osredotočili le na tiste, ki nam jih trenutne razmere (denarne in časovne) omogočajo.
Zelo spoštujemo sodelovanje na forumu in pomoč pri urejanju AniPB, kot tudi pomoč pomoč pri prevajanju animejev v skupini Si-Subs. Vsak novi član pa nam vliva upanje v sceno in tudi večji zagon za prihodnost scene.

SloAnime.org - Forum - AniPB

Mimogrede pa vam lahko še namignem za blog, kjer se vrstijo zanimivi članki s scene in področja animejev - Juvan Blog

Uživajte še naprej!

Zgodovina sprememb…

neboben ::

claymore

Dead_Meat ::

-Darker than Black
-Devil May Cry
-Heroic Age
-Seto no Hanayome
-Lucky Star
-Sayonara Zetsubou Sensei
-Claymore
....
same dobre nove serije :D

Drgač pa so tudi:
-Battle Programmer Shirase
-Black Lagoon
-Shingetsutan Tsukihime
-Sola

odlične serije :3

Zgodovina sprememb…

sidd ::

vote for dragonball vse sage in dele in filme :D
no idea for signature
signed
I

Dead_Meat ::

Dragonball je že old.... to smo gledal včasih... zdaj so boljše serije :)

ender ::

Dragonball nikoli ni spadal med boljše serije.
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.

Dead_Meat ::

Točno tako!

Tukaj je popularen samo zato, ker je to edini anime, ki so ga predvajali z originalnim zvočnim zapisom in ker je bil zanimiv. Koliko pa obstaja še dosti boljših serij, pa sploh ne bi omenjal, ker je skoraj nemogoče naresti spiska... Pa itak- 100 ljudi, 100 različnih okusov.

Uf ja, da ne pozabim:
-Doujin Work (še ena noro smešna zadeva :D)

Opkow ::

Seirei no Moribito

m0LN4r ::

Pogledal sem zdaj že enih 40 animejev z OVAmi in moviji, ki spadajo zraven in moram rečt, da so me prevzeli naslednji naslovi:

Ruruouni kenshin (OVA Tsuiokuhen 4 ep. + anime 95 ep. + ishin shi no requiem movie + OVA Seisouhen 2 ep.)
Neverjeten konec, ki je tako žalosten, da se ne da primerja z nobenim izmed junakovih usod.

Fullmetal alchemist (to najbrž vsi poznate vendat je še zraven movie The conqueror of Shamballa, ki končno zakljuli odprt konec serije) sem pa slišal tudi da načrtujejo nadaljevanje.

Movie: Kumo no Mukō, Yakusoku no Basho (angleško: The Place Promised in Our Early Days)
Sicer kratko, vendar ena stvar, ki ti spremeni mišljenje o svetu in sanjah in paralelnih svetovih in...)

Movie: Paprika (tudi nam pokaže sliko o bližnji prihodnosti, kjer smo ljudje že tako blizu kontroliranju sanj da jih na koncu več niti ne vemo ločit od realnosti in postanemo njeni ujetniki)

Zdaj pa še za povrh nekaj naslovčkov, ki popestrijo vsakdan:
Chobits
Elfen Lied
LIAN
Wolfs Rain
Spirited away
Melancholy of haruhi suzumiya
Detective Conan

trenutno se več ne spomnim katere sem videl
https://www.youtube.com/user/m0LN4r

Dead_Meat ::

Če si pogledal Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho, si poglej še Byousoku 5 Centimeter in pa Hoshi no Koe. Vsi filmi so od istega avtorja in so fenomenalni. sej, to pa že sam veš ;)

Suzumiya Haruhi no Yuuutsu je "must see" vsakega novinca... potem pa itak začneš še marsikaj drugega gledat :P
Welcome to the NHK je tud zakon serija, pravzaprav prikazuje primer človeških odnosov, problematike "g33kov" in korupcije po svetu. In je bolj parodija na vse... na čase izpade smešna in velikokrat tudi za zjokat resnično. Vsebuje dosti naukov, zato je zelo koristna zadeva.

Pegaz ::

Dragon ball / Z je še vedno legenda.

En primer (Prva četrtina je malo žalostna, v drugi četrtini umreš od smeha. :D )

Dead_Meat ::

Pred kratkim je bila objavljena nova številka animejske revije Slochan! Uživajte v branju!



Dolpoteg PDFja: http://slochan.com/pdf/slochan2.pdf

Več info

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: gzibret ()

mihec87 ::

Kakšni hentai anime znajo bit ql..

1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

anime & manga (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
15013881 (591) DjJuvan
»

Ghost in the Shell (2017) (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
16425666 (18558) bambam20
»

animeji

Oddelek: Sedem umetnosti
112208 (1853) jizzer
»

Kateri animeji so vam dobri?

Oddelek: Sedem umetnosti
325341 (4861) BigFoot
»

Anime

Oddelek: Loža
313050 (2646) Goku

Več podobnih tem