Forum » Igre » Rune No-CD
Rune No-CD
MrStein ::
Kje bi zrihtal Runa, da ne bi zahteval CD-ja ?
Sem dva patch-a z GameCopyWorld probal, pa noben nima učinka.
( enega ki je kao univerzalni patch za vse verzije in enega, ki je le BAT fajl in požene update na v107 ).
LP,
MrStein
Sem dva patch-a z GameCopyWorld probal, pa noben nima učinka.
( enega ki je kao univerzalni patch za vse verzije in enega, ki je le BAT fajl in požene update na v107 ).
LP,
MrStein
- odklenil: Predator ()
jRk0 ::
Ce lahko dokazes, da imas originalno izvedbo igre in te le moti da moras nenehno menjavati ploscke z igrami, potem ti lahko pomagamo.
Drugace pa na slo-tech-u veljalo dolocena pravila, kot je ze dejal matrix...
kot bi dejal ziggga, Nelegalnine so zlobne.
Drugace pa na slo-tech-u veljalo dolocena pravila, kot je ze dejal matrix...
kot bi dejal ziggga, Nelegalnine so zlobne.
You fuck up once, you loose two teeth.
Predator ::
naredi image na disk ( npr. z alcohol120% ) pa mountaj prek virtualdrive ( npr. daemontools, virtualdrive zraven alcohola... ) pa boš mel mir
( pa še exe ne bo modficiran kar je generalno bolje, ker potem ne jebejo nadaljni patchi pa razni punkbusterji, če boš prek neta igral )
( pa še exe ne bo modficiran kar je generalno bolje, ker potem ne jebejo nadaljni patchi pa razni punkbusterji, če boš prek neta igral )
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
MrStein ::
- pravila sem hotel preveriti pred pošiljanjem, samo jih nekako nisem našel , sem pa jih zdaj iz prve ( kar zanimivo. hmm tisto "vključi se mu očem neprijazen vmesnik", a ne meji to že na mučenje ? )
- igra je moja, sam sem jo kupil z lastnim denarjem ( v kompletu z eno grafično kartico )
- tisto finto z CD image vem, samo nocem en giga diska porabit, če je dovolj par bajtov ( gre za princip )
- igra je moja, sam sem jo kupil z lastnim denarjem ( v kompletu z eno grafično kartico )
- tisto finto z CD image vem, samo nocem en giga diska porabit, če je dovolj par bajtov ( gre za princip )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pečenje .iso z dodatnimi fajli!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1098 (1008) | m.i.h.a. |
» | Image če imaš na voljo samo *.BIN datoteko, brez *.cueOddelek: Programska oprema | 2221 (2054) | Venturer |
» | TOCA Race Driver 2 ... (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7144 (4687) | gappee |
» | Fifa 2004 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7127 (5180) | ggospe |
» | igra noce delatOddelek: Igre | 978 (874) | mihhec |