Forum » Strojna oprema » Abit KX7raid procesor
Abit KX7raid procesor
Dr_M ::
ksn barton na 166mhz fsbju bi mogu delat bp. se prav okol xp2800+
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
boštjan ::
samo mislim,da boš moral flešat bios,da ti ga bo prepoznalo kot barton jedro,drugače pa ti zna napisat uknown CPU,
schurda ::
Pejdi na njihovo stran in si potegni nov bios dol. Menda gre gor do 2600+.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
SuperStipe ::
Po dolgotrajnem razmisleku sem se odlocil kupiti barton 2500+.
Problem pa je sledeci ... Na zacetku mi je se nekako delal na 166 x11, zdej pa prakticno sploh ne vec, ponavadi se obesi v zelo kratkem casu. Dela pa BP na 133 x11. Rekli so mi, da je mozno da je problem v napajalniku pa sem si sposodil 400W napajalnik pa je zadeva samo se slabsa. A ima kdo kaksne ideje? Mogoce mam v biosu kaj narobe nastavljeno.
Problem pa je sledeci ... Na zacetku mi je se nekako delal na 166 x11, zdej pa prakticno sploh ne vec, ponavadi se obesi v zelo kratkem casu. Dela pa BP na 133 x11. Rekli so mi, da je mozno da je problem v napajalniku pa sem si sposodil 400W napajalnik pa je zadeva samo se slabsa. A ima kdo kaksne ideje? Mogoce mam v biosu kaj narobe nastavljeno.
schurda ::
Resetiraj bios, nastavi default nastavitve, pa boš videl.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
SuperStipe ::
Sem nalozil najnovejso verzijo BIOSa, ga resetiral, samo plata ne prepozna CPUja, zato moras sam nastavit.
Kjerkol sem na netu bral, vsem dela s temi nastavitvami, FSB166, multi x11, ratio 5:2:1 ... zkaj pa men NE?
Kjerkol sem na netu bral, vsem dela s temi nastavitvami, FSB166, multi x11, ratio 5:2:1 ... zkaj pa men NE?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Abit NF7-SOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2250 (871) | mailer |
» | Barton 2500+ in stara KT133A plata (Abit KT7A v 1.3) - Dela :))))Oddelek: Strojna oprema | 1699 (1151) | Blinder |
» | Barton-M (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Navijanje | 33238 (16843) | K0K0 |
» | Navijanje barton 2500 problemi (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4549 (3575) | s5cougar |
» | Kako je z Athloni 2500 XP (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8265 (5942) | Tarzan |