Forum » Strojna oprema » osnovn plošča in grafična kartica
osnovn plošča in grafična kartica
LorDoMen ::
Lepo pozrav !
Imam en problem, namreč pred kratkim sem kupil kartico Ati 9800 Pro, in imam osnovno ploščo Abit KX7 - 333, pa mi grafične kartice ne zazna, starejšo ki sem jo imel 9000Pro mi dela brez problema, ta novejša pa ne deluje. Kartica je pa delovala na neki identični osnovni plošči Asus A7V 333. Imam pa tudi LCD monitor, samo mislim da težava ne tiči tukaj, javi mi tako da nima signala grafične kartice oz tako kot da nebi bila vložena v agp vodilu.
Sem pa tudi že upgrejdal bios.
Ps: kartica je priklopljenana dodatno napajanje
Za vaše odgovore se vam vnaprej zahvaljujem.
Lp. Domen
Imam en problem, namreč pred kratkim sem kupil kartico Ati 9800 Pro, in imam osnovno ploščo Abit KX7 - 333, pa mi grafične kartice ne zazna, starejšo ki sem jo imel 9000Pro mi dela brez problema, ta novejša pa ne deluje. Kartica je pa delovala na neki identični osnovni plošči Asus A7V 333. Imam pa tudi LCD monitor, samo mislim da težava ne tiči tukaj, javi mi tako da nima signala grafične kartice oz tako kot da nebi bila vložena v agp vodilu.
Sem pa tudi že upgrejdal bios.
Ps: kartica je priklopljenana dodatno napajanje
Za vaše odgovore se vam vnaprej zahvaljujem.
Lp. Domen
bozickus ::
Bil sem na http://www.pchardware.ro/Reviews/review...
To je stran, kjer so specifikacije tvoje matične. In kakor je naveden, je na razpolago največ 4x AGP.
Mislim, da v tem grmu tiči zajec.
To je stran, kjer so specifikacije tvoje matične. In kakor je naveden, je na razpolago največ 4x AGP.
Mislim, da v tem grmu tiči zajec.
Zheegec ::
R9800PRO bi morala lepo delovati na AGP 4x.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
boštjan ::
LorDoMen,dobro potisno grafo v AGP slot.ali pa v biosu nastavi AGP agerperture size na 128MB,ko maš not 9000
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boštjan ()
LorDoMen ::
Ali je možnost da je napaka v tem da grafikulja dobi premalo štorma preko agp vodila. Ali je kdo izmed vas tak ki je lastnik enake grafikulje in osnovne plošče in mu vse deluje tako kot je treba.
Hvala!
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica - AGP ! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13201 (11573) | ThomasSGS |
» | PCI vodilo (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4901 (4121) | gavro |
» | Komentar in predlogi k konfiguraciji ATHLON 64 3000+...Oddelek: Kaj kupiti | 1775 (1258) | _Dejan_ |
» | Razočaran na računalnikom! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3676 (2822) | kajzer |
» | Bodite pozorni pri nakupih radeon 9600 pro/ne pro kartic!Oddelek: Kaj kupiti | 1522 (1106) | morphling1 |