Forum » Pomoč in nasveti » Kaj bi lahko bilo narobe???????
Kaj bi lahko bilo narobe???????
Kr nekdo ::
zdravo
kja naj naredim, računalnik se mi občasno kar sam vgasne, recimo gledam film pa se prvo slika ustavi potem čez nekaj sekund gre pa naprej ali pa se računalnik vgasne - no zdaj se samo še vgasne včasih je šla slika potem naprej in je delalo normalno. se je pa že tudi zgodilo da mi je vrglo sistem na minimalne nastavitve kot so 640*480 pa 8 barv pa take čudne v glavnem moram sam resetirat računalnik.
Pc
1.7 Ghz, 512 ddr, 120 gb (80 + 40 gb), ge force 128 Mb 8X AGP, rw, qudozovo plato, PCtv pinnacle, mrežno ter T1 net, ter standard ohišje
če ve kdo za kako rešitev prosim naj napiše.
hvala lp
kja naj naredim, računalnik se mi občasno kar sam vgasne, recimo gledam film pa se prvo slika ustavi potem čez nekaj sekund gre pa naprej ali pa se računalnik vgasne - no zdaj se samo še vgasne včasih je šla slika potem naprej in je delalo normalno. se je pa že tudi zgodilo da mi je vrglo sistem na minimalne nastavitve kot so 640*480 pa 8 barv pa take čudne v glavnem moram sam resetirat računalnik.
Pc
1.7 Ghz, 512 ddr, 120 gb (80 + 40 gb), ge force 128 Mb 8X AGP, rw, qudozovo plato, PCtv pinnacle, mrežno ter T1 net, ter standard ohišje
če ve kdo za kako rešitev prosim naj napiše.
hvala lp
Kr nekdo ::
navadno ohišje je pač, meni se zdi da je 250W več po moje ni, ker nima napajalnik priključkov za pentium 4
Kleto ::
jest sm meu tud 250 pa sam še kupu 300 pa dau 300 na matično ostalo pa na 250 pa mi ne meče več vn
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje e4300 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Navijanje | 20907 (9790) | ZaLoMaT |
» | Kaj rabim nabavt in kje za sestavo svojega routerjaOddelek: Strojna oprema | 1207 (1018) | sidd |
» | od katere firme kupiti diks? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5159 (3881) | jastreb |
» | Naključno ugašanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 903 (786) | Jochaan |
» | Help ! Help1 Sami problemiOddelek: Navijanje | 1292 (1132) | Viper Neo |