Forum » Omrežja in internet » Kako reštartati server iz drugega PC-ja?
Kako reštartati server iz drugega PC-ja?
mato22 ::
Zadeva je taka. Kolega ima server na kateremu laufa igro Medal of honor in ker je doma daleč stran, me zanima, če je kakšna možnost, da bi recimo lahko jaz s svojega PC-ja reštartal njegov server? Zdej server zalaufa s Spearhead runnerjem.
Vsi odgovori dobrodošli!
Vsi odgovori dobrodošli!
falotXP ::
Skoraj isto kot: mene zanima kako heknoti server...ali pa gre za "dobrodelne namene"?? Oz. zakaj potreba po reštartu serverja?
mato22 ::
Reboot rabim zato, ker nam je posodil server in če naložim mod gor ali kaj drugega, rabim reboot, da zadeva dobi efekt. Ker zdej mora zmer on najprej ustavit server, pol jest na FTP naložim zadeve in ga pol on spet reboota, ampak seveda ga ne morem dobiti zmer, ko ga rabim,..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mato22 ()
SubOrbit ::
kateri OS laufa na serverju?
ce so winXP uporabi Remote desktop (verjetno je tudi v win2003)
za ostale uporabi kak VNC oz. mogoce pc anywhere
ce je linux pa rabis samo account in dostop do "shutdown" komande
lp
ce so winXP uporabi Remote desktop (verjetno je tudi v win2003)
za ostale uporabi kak VNC oz. mogoce pc anywhere
ce je linux pa rabis samo account in dostop do "shutdown" komande
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WSUS ne najde mašinOddelek: Programska oprema | 3117 (2515) | NeMeTko |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30113 (13547) | darkolord |
» | Windows Server 2008 za srednje izkušenega uporabnika? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 7776 (5154) | Jst |
» | COD MP problemOddelek: Igre | 1731 (1376) | DJ ViVanco |
» | Primerjava varnosti: Windows vs. Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6375 (6375) | Mavrik |