Forum » Programska oprema » Prevod winampa 5.0
Prevod winampa 5.0
sverde21 ::
A obstajajo kaka navodila al kej al pa mi nej edn razlož kak se to prevaja tak de prevedemo mal. Sicer res ne vem kak je s temi jeziki narejeno, ker tam k na uradni strani pod plugins -> language gledam ni videt niti enega jezika zakva a je tak za J za prevedet al kva
nicjasno ::
Zakaj ze rabis prevod? Ne bodimo tako kot italjani in se raje naucimo tujega jezika, kot pa da se gremo nekaj prevajat. Drugo bi blo ce bi bil winamp v originalu v madzarscini. Tak pa je v lepo razumljivi anglescini.
www.nicjasno.com | www.vsejasno.com
Gandalfar ::
nicjasno: seveda, pa cez 10 let pa lahko tudi slovensko nehamo govorit .. saj tega tudi ne rabimo ..
sverde21: pojdi na njihov support forum pa tam poisci kaksen language corner
moje izkusnje s prevajanje winamp 2.9x so dosti slabe zato, ker ne uporabljajo i18n.
sverde21: pojdi na njihov support forum pa tam poisci kaksen language corner
moje izkusnje s prevajanje winamp 2.9x so dosti slabe zato, ker ne uporabljajo i18n.
sverde21 ::
sej mene nč ne moti angleški winamp samo kdo pa k je bol tak z angleščino skregan pa mu bo slovenščina prav prišla ane? sicer pa zakaj so windowsi 98 pa win xp PRO pa kup enih officov pa te krame vse je preveden v slo ja zakaj. Zato, ker te programe uporablajo tud taki k se prvič srečajo z Pc jem a se ti ne zdi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prevod naziva izobrazbe v ANGOddelek: Loža | 13168 (10063) | Yohan del Sud |
» | Imamo prve nelatinične vrhnje domeneOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14119 (12634) | Poldi112 |
» | Nekateri slovenski poslanci predlagajo prehod na odprto kodo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 30212 (21908) | Matevžk |
» | Firefox 1.0.4 in Mozilla 1.7.8 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15072 (12288) | Marjan |
» | wikipediaOddelek: Loža | 2783 (2534) | CaqKa |