Forum » Kaj kupiti » Ali so SAMSUNG 160GB diski res dobri?
Ali so SAMSUNG 160GB diski res dobri?
WhiteWolf ::
En kolega me prepričuje da so to über dobri diski?
Je to res? Kolikor sem jaz slisal bi naj bili med slabsimi?
Je to res? Kolikor sem jaz slisal bi naj bili med slabsimi?
JustVi ::
Z nekaterimi testi odlično opravi, nekaterih ne mara (IOMeter). Je najhitrejši samo pri pisanju. za SATA
EIDE piše počasneje samo z drugimi testi kar shaja.
Maš bolše in še cenejši so (Maxtor, WD, Seagate potem bi dal Samsunga).
P.S.
To velja za 160GB-neža
Po testih je še najboljši 80GB-ten. Če ga dobiš ceneje od konkurence...probaj
EIDE piše počasneje samo z drugimi testi kar shaja.
Maš bolše in še cenejši so (Maxtor, WD, Seagate potem bi dal Samsunga).
P.S.
To velja za 160GB-neža
Po testih je še najboljši 80GB-ten. Če ga dobiš ceneje od konkurence...probaj
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: JustVi ()
billy ::
Imajo dobre prenose in slabe odzivne case.
Za navadnega uporabnika je slednje bolj pomembno.
Za navadnega uporabnika je slednje bolj pomembno.
OmegaM ::
Sem pred enim tednom kupil WD-ja 160G v mb za slabih 32k pa sem z diskom res zadovoljen, ceprav mam plato z SATA sem vzel navadnega z 7200 8Mb buffera, ker za onega mi je zmanjkalo dnarja, pa niti spraseval nisem kolko pride, ker se mi jurja dva ful pozna!
Pa saj je vseeno disk vglavnem dobro dela ma 3 leta garancije pa se niti glasen ni
Pa saj je vseeno disk vglavnem dobro dela ma 3 leta garancije pa se niti glasen ni
madmitch ::
Dva Samsunga 160 in eden 80 so mi crknili v roku dveh mesecev od nakupa (ali zamenjave - garancija). Na koncu sem obupal in presedlal ma Maxtorja, ki dela k'šus (zaenkrat). Ne bom pljuval kar tako, lahko, da sem imel samo smolo, kaj pa vem. Diski so že tako picajzlasti, da je čudno, da jih ne crkne več.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
mortal ::
Sam imam dva Samsunga 160GB , enega 2MB in enega 8MB , pa oba delata že par mesecev brez problemov !
P.S.
Obadva sta ZELO tiha.
P.S.
Obadva sta ZELO tiha.
glinik ::
madmitch:
Imaš prav, pač si imel slabo serijo.
Meni pa sta crknila že dva Maxtorja, oba 120 GB.Smola pač.
Lp
Imaš prav, pač si imel slabo serijo.
Meni pa sta crknila že dva Maxtorja, oba 120 GB.Smola pač.
Lp
Realman ::
Sam osebno nimam samsunga.Samo koliko sem se pogovarjal z lastniki, moram reci da so vsi zelo zadovoljni.Crkne pa tako lahko vsak disk, od bilo katerega proizvajalca, ce pac imas smolo.
Poleg tega v Avstriji dajo 3 leta garancije na samsunge z 2MB ali 8MB cacha.Medtem ko ostale proizvajalce z 2MB cacha samo 1 leto.KAko pa je pri nas z garancijo pa zal ne vem.
Samo glede na to sklepam, da ne morejo glih biti nekvaliteni.Sicer pa je stvar posameznika, zakaj se bo odlocil.
Jaz osebno se vedno prisegam na Seagate, pa tud WD bi sel.Je pac tud od serije odvisno.
Poleg tega v Avstriji dajo 3 leta garancije na samsunge z 2MB ali 8MB cacha.Medtem ko ostale proizvajalce z 2MB cacha samo 1 leto.KAko pa je pri nas z garancijo pa zal ne vem.
Samo glede na to sklepam, da ne morejo glih biti nekvaliteni.Sicer pa je stvar posameznika, zakaj se bo odlocil.
Jaz osebno se vedno prisegam na Seagate, pa tud WD bi sel.Je pac tud od serije odvisno.
Dead_Eye ::
Crkne pa tako lahko vsak disk, od bilo katerega proizvajalca, ce pac imas smolo.
Glede na moje izkušnje z diski bi prej rekel, da ti lahko vsak disk dela, če imaš srečo.
The one and only
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | od katere firme kupiti diks? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5115 (3837) | jastreb |
» | Kateri trdi disk za nakup mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9480 (6435) | dela |
» | HITACHI 7K250 160GB 7200 ATA133 8MB po štirih mescih šel žvižgat rakom.. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5994 (3850) | SebaR |
» | Tihi diski (120-160GB) (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6118 (4270) | Grimlord |
» | 160gb sata disk: WD, Maxtor ali Seagate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5080 (3652) | Jaffa |