Forum » Pomoč in nasveti » Težave z omrežjem (z delovna skupina), ko je vklopljen FIREWALL?
Težave z omrežjem (z delovna skupina), ko je vklopljen FIREWALL?
Dr X ::
Pozdravljeni!
Imam težavo in upam, da mi boste lahko pomagali. Doma imam dva računalnik povezana v mrežo (z delovno skupino). Omrežje deluje normalno dokler ne vklopim firewalla (uporabljal sem ZoneAlarm in Sygate), potem pa se okno (My Network Places) kjer drugače vidim ostale računalnike neha odzivati. Kaj lahko storim.
Že v naprej se vam zahvaljujem.
p.s.
Pa ne rečt, da naj izklopim firewall, ker ga v današnjih časih vsekakor potrebuješ.
Imam težavo in upam, da mi boste lahko pomagali. Doma imam dva računalnik povezana v mrežo (z delovno skupino). Omrežje deluje normalno dokler ne vklopim firewalla (uporabljal sem ZoneAlarm in Sygate), potem pa se okno (My Network Places) kjer drugače vidim ostale računalnike neha odzivati. Kaj lahko storim.
Že v naprej se vam zahvaljujem.
p.s.
Pa ne rečt, da naj izklopim firewall, ker ga v današnjih časih vsekakor potrebuješ.
Nič ni nemogoče.
smrekca ::
Ja jst sem mer recimo firewall pri panda antivirus programu in mi tud ni delala mreža. Sem pa klicu na njihovo firmo in so mi poslal navodila kako lahko uporabljam firewall v lokalni mreži....sem mogu samo neki naštimat in je stvar delovala.
smrekca ::
Sicer mam pa zdej firewall od nortona in mi tud ne dela mreža če je wirewall vklopljen...tko da če tud men lahko kdo pomaga bi lepo prosu.
Mr.B ::
JA prvo moraš odpreti ravno tiste UDP poret ki jih moraš zapreti. Dovoliti moraš dostop tistim IP-jem da so inbount s prepovedanimi porti, kar pa jaz nebi delal, če sploh če ni na vzven še kak firewall. Pa če grejo preko switcha na adsl potem je to še toliko slabše, ker moraš še fixne IP-je dati itd....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
bradek ::
Gapi ::
Lahko pa računalnike dodaš med trusted. To je v nortonu lepo poštiman.
No person is rich enough,to buy back his past.
gkovac ::
Tut jest sem imel probleme z Panda firewallom... in sicer je mreža ratala fuuul počasna... pa ni nič pomagal, tko, da sem ga izklopil
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 654290 (11827) | Domini tm |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131956 (21443) | Qushaak |
» | kateri firewall v sožitju z P2P??Oddelek: Programska oprema | 2150 (1618) | Jst |
» | Zelo čuden mrežni problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1622 (1424) | Self-Defence |
» | kako se izogniti hackanjuOddelek: Pomoč in nasveti | 2097 (1271) | billy |