Forum » Kaj kupiti » Igralne konzole
Igralne konzole
XboX ::
Nameravam kupiti eno konzolo pa ne vem katero na razpolago imam PS2 Silver edition, Game Cube in XboX.
Na netu sem bral mnogo o njih pa so si nekako podobne (v zmogljivosti...) ampak mi je še vedno najbolj pri srcu PS2
Kaj pa vi menite?
Na netu sem bral mnogo o njih pa so si nekako podobne (v zmogljivosti...) ampak mi je še vedno najbolj pri srcu PS2
Kaj pa vi menite?
- spremenilo: XboX ()
andrej ::
ps2 ali xbox. jaz imam obe pa ima vsaka svoje prednosti. cisto odvisno kaksne spile spilas. ce si recimo nogometni freak potem bos ziher vzel PS2, zaradi Pro evolution soccer. Ce pa rad igras FPS pa vzemes XBOX zaradi Spilter cella, Haloja, Counter Strika, itd. najprej poglej katere spile mislis spilat, potem pa na netu poglej reviewe. mislim pa, da z nobeno od omenjenih (ps2, xbox) ne mores zgresit.
Mavrik ::
Če špilaš FPSe potem je itak najboljše imeti kar PC, kjer je ta zvrst daleč najbolj zastopana. Drugače pa je pri nas trenutno lažje dobiti igre ter vse za PS2.
The truth is rarely pure and never simple.
ripmork ::
na tvojem mestu bi vzel PS2-enostavno:pri Sonyu že vejo,zakva so podkupil licence za nekaj najboljših iger...
za PS2 dobiš FFX(in prejšnje verzije s PS1),Gran turismo3/4+večina iger za Xbox ....odločitev pa je seveda tvoja
za PS2 dobiš FFX(in prejšnje verzije s PS1),Gran turismo3/4+večina iger za Xbox ....odločitev pa je seveda tvoja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ripmork ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PS3 vs. XBOX 360 (strani: 1 2 3 4 … 20 21 22 23 )Oddelek: Konzole | 95365 (42108) | XsenO |
» | Nakupovanje xboxa 360/ps3Oddelek: Kaj kupiti | 2421 (2153) | velky |
» | PS3 al Nagradnja PC-ja al Xbox (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 15027 (11546) | PARTyZAN |
» | Kaj kupiti?Oddelek: Konzole | 2411 (2012) | St235 |
» | Xbox 360, PS3 ali PS2 ??Oddelek: Konzole | 2736 (2361) | llamma |