Forum » Kaj kupiti » DVD-RW Sony DRU-510A
DVD-RW Sony DRU-510A
Lucio ::
Zanima me kaj menite o DVD-RW Sony DRU-510A enoti. TU je sumljivo poceni v primerjavi z drugimi trgovinami.
Kaj pravite, SONY sploh izdeluje dobre DVD+-R/RW enote.
Ali je boljše seči po kakšnem LITEON 411 ali 811.
Kaj pravite, SONY sploh izdeluje dobre DVD+-R/RW enote.
Ali je boljše seči po kakšnem LITEON 411 ali 811.
Han ::
Tale Sony sploh ni poceni. Pioneer DVR-106D je zaenkrat še vedno najbolj kompatibilen z vsemi ploščami, ki jih tudi kvalitetno posname, stane pa okrog 34k SIT. Pri Lite-Onu boš pa vsak teden posodabljal firmware...
fm13 ::
Že eno leto pečem DVD-je z modelom 500 ULX (zunanji USB 2.0 model). Do sedaj ni bilo s pogonom nobenih težav, občutljiv je le na določene medije (npr. Imation DVD-R), ki jih peče z 2x hitrostjo namesto s 4x. Na TDK in Pioneer peče 4x.
Zanimivo, cena je v enem letu padla na polovico prvotne (no, sedaj je že obnovljen model). Po mojem mnenju je to dober nakup.
Zanimivo, cena je v enem letu padla na polovico prvotne (no, sedaj je že obnovljen model). Po mojem mnenju je to dober nakup.
Big_Al ::
Sam pa sem zadovoljen lastnik DRU-500AX. Edini problem pri meni pa so bili EMTEC DVD+R mediji.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za vse, ki kupujete DVD zapisovalecOddelek: Kaj kupiti | 4058 (2336) | BaRtMaN |
» | kateri dvd writer ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 13400 (8721) | Caligula |
» | izbira DVD-pekacaOddelek: Kaj kupiti | 2440 (1658) | Caligula |
» | DVD/RW Kateri? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5849 (4636) | TribesMan |
» | DVD pekacOddelek: Kaj kupiti | 2565 (1849) | Lime |