Forum » Pomoč in nasveti » graficni programi
graficni programi
sifu ::
za grafiko uporabljam paintshoppro vendar bi rabil nekaj mocnejsega z vec funkcijami
a mi lahko predlagate kaksen dobr program za obdelavo slik in podobnega...zanima me recimo al se bolj splaca kasn photoshop al coreldraw al mate kej druzga in kaksne druge vase izkusnje s temi programi
a mi lahko predlagate kaksen dobr program za obdelavo slik in podobnega...zanima me recimo al se bolj splaca kasn photoshop al coreldraw al mate kej druzga in kaksne druge vase izkusnje s temi programi
Elemen_T ::
Jaz uporabljam kombinacjo med PSP in Photoshop.
Sicer pa je po mojem photoshop za odtenek boljši....ampak ni mus.
Sicer pa je po mojem photoshop za odtenek boljši....ampak ni mus.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe predstavil tehniko popravljanja zamegljenih posnetkov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 21585 (16233) | CaqKa |
» | Izdelava spletnih strani v PhotoshopuOddelek: Izdelava spletišč | 4037 (3085) | DiTi |
» | GIMP urejevalnik slik odslej prijaznejši za uporabo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 13178 (10062) | 'FireSTORM' |
» | Gimp v Photoshop preobleki (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9104 (7161) | CCfly |
» | internet grafika-kateri programi???Oddelek: Omrežja in internet | 1619 (1490) | gkovac |