Forum » Pomoč in nasveti » ARNES - problem!!!
ARNES - problem!!!
Xgeneration ::
Lp. Prosim za pomoč.
Kadarkoli se priključim na net z dial-up modemom preko ponudnika ARNES, se mi skoraj vedno čez nekaj časa (5-10min) na ekranu napiše sporočilo, da se bo sistem ponovno zagnal čez xx sekund. Nato mi odšteva, kot da bi bila v računalniku bomba in nato se mi računalnik res ponovno zažene. Za to malo sumim en virus (worm/LOVSAN.A,B), ki sem ga zbrisal. Nato sem ponovno naložil celotne WINXP, pa se mi dogaja enako. In to le z Arnes povezavo. Trenutno sem namreč povezan preko butn.net, in dela normalno.
A ve kdo, kaj bi to lahko bilo?
Hvala
Kadarkoli se priključim na net z dial-up modemom preko ponudnika ARNES, se mi skoraj vedno čez nekaj časa (5-10min) na ekranu napiše sporočilo, da se bo sistem ponovno zagnal čez xx sekund. Nato mi odšteva, kot da bi bila v računalniku bomba in nato se mi računalnik res ponovno zažene. Za to malo sumim en virus (worm/LOVSAN.A,B), ki sem ga zbrisal. Nato sem ponovno naložil celotne WINXP, pa se mi dogaja enako. In to le z Arnes povezavo. Trenutno sem namreč povezan preko butn.net, in dela normalno.
A ve kdo, kaj bi to lahko bilo?
Hvala
OmegaBlue ::
jao pa dejte gledat ljudje KLIK!!
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Xgeneration ::
Če se ne motim obstaja nova različica.
Ni več msblast
Zdej je
mslaugh.exe
za smejat res, če te ne okuži - zdej se trudim z odstranjevanjem.
Ni več msblast
Zdej je
mslaugh.exe
za smejat res, če te ne okuži - zdej se trudim z odstranjevanjem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40551 (15533) | brainiac20 |
» | internet vdori v računalnik, rešitev!?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7541 (6110) | ToniT |
» | Simulacija relijaOddelek: Igre | 1031 (869) | boris22 |
» | Tokrat bo črv napadel... Črva!Oddelek: Novice / Varnost | 2477 (2477) | undefined |
» | KKS, Arnes - a vas kej zeza v mozek?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6461 (4693) | Soprano |