» »

Kako poleg angleških podnapisov dodati še kakšne druge v OGM datoteko?

Kako poleg angleških podnapisov dodati še kakšne druge v OGM datoteko?

Napster ::

1)To potrebujem za serijo Anime, ki je v OGM formatu, vgrajeni pa so le angleški podnapisi. Zanima me, kako bi se dalo angleške nekako dobit iz OGM datoteke, da bi jih prevedel in nato v OGM datoteko dodal še slovenske...
2)Imam serijo 5 delov Berserka in samo pri prvem so angleški podnapisi v redu, pri ostalih 4 delih pa so nekako popačeni in zelenkaste barve, tako, da jih ni možno brati...?????????????
3)Ko odprem nek OGM file, se mi avtomatsko vklopi DirectVobSub, ki omogoča gledanje s podnapisi. Ko hočem izklopit podnapise, jih ne gre. Še vedno ostane kljukica za angleške. Kako bi vsaj te lahko izklopil, da bi lahko gledal serijo brez podnapisov?

Hvala za vaše odgovore. predvsem bi se razveselil tistega, ki bi mi pomagl pri točki 1!!!

Lep pozdrav!:D

largie ::

1) verjetno so podnapisi v znanem .srt formatu. odpri anime v virtualdubmodu (mod, ne navadni vd!), potem streams-stream list, označiš podnapise, demux. dodaš jih tako kot so dodani angleški, add, izbereš datoteko, nastaviš parametre pod comments, poglej si angleške kako. zvok in video naj bo na direct stream copy, shrani vse skupaj. (to je teorija, v praksi tega pe nisem počel :))

3) poskusi novejšo verzijo, VSFilter

Juhu, tisočkrat hvala! podnapise sem že prevedel, zdaj jih moram le vstavit nazaj in shranit vse skupaj. Hvala. Če pa se mi še bodo pojavile težave, pa bi te še prosil za pomoč...

HVALA!!!

L.p.:D

Veš zakaj, ko vse skupaj zripam, tako a imam tudi slovenske podnapise, ne prepozna šumnikov?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako prevajati serije? (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
8018794 (15797) maxa2maxa
»

podnapisi pri filmih in serijah

Oddelek: Pomoč in nasveti
255190 (4828) WallSreet
»

DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Zvok in slika
22077951 (20087) CaqKa

[DivXviD] Kateri Divx predvajalnik?

1531493 (14746) Stepni Volk
»

podnapisi direktno v divx

51980 (1877) ninbus

Več podobnih tem