Forum » Zvok in slika » Zajemanje slike pri Real Player-ju
Zajemanje slike pri Real Player-ju
shock ::
Imam problem pri zajemanju slike pri RP. Ko dam tipko PrintScrrn se mi noče zajet slika od vsebina videa. Zajame mi vse razen videa. Kako naj to zajamem? A ima kdi prov kakšen poseben program za to?
FastWIND ::
A lahko kdo to malo podrobneje opiše, ker mene tudi zanima kako in kaj zajeti sliko iz real playerja. Včasih vem da je šlo z Prscr tipko in save as ... kr v photoshopu ali slikarju , sedaj vse samo črno.
CaqKa ::
hm bolj podrobneje?
ja oni program ko ga je ziggga omenil si dol potegni pa instaliraj pa pozeni.. pol dalje pa je itak napisano.
ja oni program ko ga je ziggga omenil si dol potegni pa instaliraj pa pozeni.. pol dalje pa je itak napisano.
FastWIND ::
Special Capture -- pa maš tam OVerlay, glide, directx... je napisal ziggga
Ker pa jaz ne stekam kaj naj s tem , bi prosil za podrobnejso razlago. To pomeni ce mi lahko nekdo pove kaj moram vklopit/izklopit...
Ker pa jaz ne stekam kaj naj s tem , bi prosil za podrobnejso razlago. To pomeni ce mi lahko nekdo pove kaj moram vklopit/izklopit...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20194 (7740) | dire |
» | Uporaba HyperSnap-a.Oddelek: Programska oprema | 1166 (994) | TitanSLO |
» | Paint Shop PRO 8Oddelek: Programska oprema | 1085 (1030) | frudi |
» | kamera -> racunalnikOddelek: Strojna oprema | 853 (794) | web queen |
» | zajemanje slike ob gledanju divx-aOddelek: Programska oprema | 881 (810) | gumby |