» »

Kateri internetni portali najbolj primanjkujejo

Kateri internetni portali najbolj primanjkujejo

baggio ::

kateri portali po vašem mnenju najbolj primanjkujejo in bi jih želeli videti? npr. Turistični, splošni, športni... Portali?
baglo svanać

nsignific ::

Manjka en dober portal o tem kako folk prevec portalov postavlja.

baggio ::

hvala lepa za odgovor, samo malo bolj resno sem tudi mislil!:O

toplakd ::

idejo boš mogo sam najt

frenk ::

jest vem kva manjka slo-spletu...naredi stran, ki bo imela cenike vseh rač. trgovin v slo in ko kupuješ neko komponento greš pač na to stran, napišeš kaj potrebuješ, stran pa ti vn vrže seznam trgovin s temi produkti, zraven pa še cene...podobno kot tole;)

mchaber ::

Ja tak "priceWatch" bi zelo prov prišel.
.

para! ::

Bi se kdo spravil naredit tak portal (v stilu geizhals-a)?

Recimo v PHPju.
Death before dishonor!

Hux ::

lol. Portal ze ampak kdo bo pa vse informacije skupaj nanoso ter spreminjal vsaj enkrat na mesec? Ce bi blo tak simple samo portal gor vrzes pa se informacije same skup poberejo ok :D

aco111 ::

Ja...hmmm... .
Če že ne bi šlo drugače, bi lahko naredili povezave na internetne strani z ceniki in pri povezavi predhodno zapisali nekaj glavnih podatkov te trgovine.

ena možnost je, da daš vsaki trgovini account in samo updejtajo cene, druga možnost pa je da se s trgovinami zmeniš da ti vse trgovine pošiljajo cenik v točno določenem formatu enkrat tedensko oz. ob spremembi...s frendi smo to mislil nardit ampak predn bomo to mi nardil bo minil še pa še cajta:D...poleg tega bi imal na taki strani velikooo obiska in s tem bi lahko pomoje tud s časom začel računat firmam al pa služiš z reklamami ane;)

Soprano ::

To bi se dalo po moje najboljše rešiti z XML =)

Hux ::

Firme vsekakor nebi sodelovale v tem prostovolno. Tisto z nejnizjo ceno bi mogoce dobo ostale pa nikol. Ce bi jaz mel drazje cene glede na ostale trgovine nikol nebi moje cene postavo zraven druge oz nizje prostovolno. In se cene v sloveniji se pa res ne razlikujejo do 100Evrov kot v Grazu tak da se dobenmu nebi splacalo za 200 sit ceneje iz lukne za bregom uvazat.
Austrici tudi sami updejtajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hux ()

hux: pomoje bi pa dali cenik, ker folk ne bo gledal samo, da je pocen ampak tud kolk bencina bo porabu:)

DoBri ::

Ko sm kupvou Canona S45, ki je bil povsod v Ljubljani 177.000 in gor, sem ga šel iskat v Maribor, kjer sem ga v Rolanu dobil za 149.000! Tistih 5 za bencin pa kavico pa sokec .. Pa je razlika še vedno občutna. Eni pač znajo! Pa še lepo mesto sm si ogledal, sm biu ravno prvič gor!
Glede tematike: Iskreno, če bi hotel zadevo [brez kakšnih večjih vez] zalaufat, bi morali it iz lastnega proračuna in potu, pa še to s predpostavko "če bomo karkoli dobil, bo to že uspeh!".
Glede na to, da sm tok stvari že delu, pa vedno vse zaradi veselja, bi prav gotovo s kolektivom poprijel tudi za kšno idejo, ki bi imela tudi finančni obete.
Več nas je, manj nas ni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DoBri ()

root987 ::

Kolikor sem enkrat primerjal cene različnih artiklov, ki so bili v mimovrste,mlacomu in comtronu, sem zasledil da imajo eni ceneje artikel a, drugi artikel b, tretji pa spet c. Po mojem mnenju bi trgovine še rade iskale, še posebej če bi obstajala povezava na košarico. ;)
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Android preverjanje cene artiklov (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programska oprema
12819282 (10572) dacker
»

Cene profi portalov (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
1098996 (6391) Mr.B
»

Informirani potrošnik strikes back (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
6118777 (16313) Alexius Heristalski
»

Cene trgovcev v realnem času (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7131820 (29210) fosil
»

Še po zadnje ugodne nakupe v Avstrijo....

Oddelek: Kaj kupiti
406940 (5713) Vice

Več podobnih tem