Forum » Programska oprema » proplus.msi
proplus.msi
urbi ::
stvar je taka:
hočem nadgradit office s še enim programom, ko pa hočem inštalirat, mi napiše opozorilo, da bo moral izbrisati vse prejšnje office programe. Se strinjam, jih bom pa še enkrat naložu. Ampak noče ne zbrisat, ne inštalirat ostalih programov.
Napiše sporočilo, da ne najde PROPLUS.MSI datoteke, ko napišem path na d:\prolus.msi, al pa sam d:\, me vrže ven, češ da se je pojavu error.
probu sm tud z dodaj odstrani programe, pa je isto
kakšen nasvet mogoče
Aja, mam office xp
hočem nadgradit office s še enim programom, ko pa hočem inštalirat, mi napiše opozorilo, da bo moral izbrisati vse prejšnje office programe. Se strinjam, jih bom pa še enkrat naložu. Ampak noče ne zbrisat, ne inštalirat ostalih programov.
Napiše sporočilo, da ne najde PROPLUS.MSI datoteke, ko napišem path na d:\prolus.msi, al pa sam d:\, me vrže ven, češ da se je pojavu error.
probu sm tud z dodaj odstrani programe, pa je isto
kakšen nasvet mogoče
Aja, mam office xp
urbi ::
ta program je word
prej sm mel 97 gor inštalirane (vsaj mislm), pa je mt hotla te met, k jih je bla navajena. Zdj sm jo ikončno prepriču...
prej sm mel 97 gor inštalirane (vsaj mislm), pa je mt hotla te met, k jih je bla navajena. Zdj sm jo ikončno prepriču...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup računalnika strogo za pisanje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8558 (7145) | zee |
» | Prodaja Office in Windows odlično, Windows Phone niti neOddelek: Novice / Ostale najave | 13246 (11403) | LuGi |
» | Macintosh Plus (1986) proti sodobnemu PC-ju (2007) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 8140 (5429) | darkolord |
» | Izšel OpenOffice.org 2.1 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 11767 (9399) | Jst |
» | Microsoft .NET Framework 2.0 je tu, XPS ob bok PDF v Office 12 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 11388 (9392) | 64202 |