Forum » Kaj kupiti » Nakup računalnika strogo za pisanje
Nakup računalnika strogo za pisanje
Invictus ::
Kupi en all-in-one računalnik.
Manj zmede s kabli ...
Najcenejšega z dobro garancijo.
Manj zmede s kabli ...
Najcenejšega z dobro garancijo.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Aston_11 ::
Sem imel en star prenosnik s pokvarjenim monitorjem, na katerega sem namestil Ubuntu. Se ni nikakor dalo usposobiti trackpada, pa monitor je stalno nekaj čudno preklapljal. Nazadnje sem namestil stare XP-je, delajo out of the box. Toliko o vašem foolproof Ubuntuju...
Tole je enako, kot če potegnem ven 10 računalnikov in namestim xp-je gor in nobenih drajverjev, mi ne bo pri nobenem nič delalo, zlasti pa ne internet. Verjetno si hotel na splošno usrati ubuntu z enakim argumentom, zaradi katerega noben xp ne dela out of the box.
Blinder ::
z hoh.de pride tapravi celeron ivy bridge in najcenejša plošča 68€. 8€ več za 100+% večjo procesorsko moč.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
Mipe ::
Tole je enako, kot če potegnem ven 10 računalnikov in namestim xp-je gor in nobenih drajverjev, mi ne bo pri nobenem nič delalo, zlasti pa ne internet. Verjetno si hotel na splošno usrati ubuntu z enakim argumentom, zaradi katerega noben xp ne dela out of the box.
No, na tem prenosniku XP dela, Ubuntu pa ne. Naj bi zaradi OS-ja menjal prenosnik? 500€ na roko, prosim.
kriko1 ::
Če zaletavo kupuješ, potem kasneje flikaš. V tvojem primeru dela samo XP gor.
Jaz sem pač pogledal pred nakupom da je strojna oprema karseda podprta v obeh sistemih, tako dela lepo win8 in linux.
Jaz sem pač pogledal pred nakupom da je strojna oprema karseda podprta v obeh sistemih, tako dela lepo win8 in linux.
Mipe ::
Star prenosnik. Ki ga nisem jaz kupil. Sem zdaj jaz kriv? Takole je. Fotr je hotel usposobiti prenosnik, pa sem si rekel, z Ubuntujem bi moralo biti vse kot po maslu, ker ga tako oglašujejo. Pa lej ga zlomka, sami problemi. Ena negativna izkušnja ima več teže kot sto pozitivnih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mipe ()
Pithlit ::
Ja... za tiste ki jim tole ni jasno: Ubuntu != Linux
Life is as complicated as we make it...
klinker ::
http://maloprodaja.iskratel.com/
Tole je tudi precej ugodno.
Upam da se hecas, Atom ni za nobeno rabo.
zee ::
Tablica in modrozoba tipkovnica (Nexus 7, revizija 2013). Tipkanje pa se dela v Google Docsih.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Ubuntu 16.10 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostalo | 22768 (18587) | klinker |
» | Tih računalnik za delo (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9855 (8601) | Tomson |
» | Čimcenejši PC za youtube in hdmiOddelek: Kaj kupiti | 1824 (1609) | klinker |
» | Kateri Linux? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13224 (12049) | panteist |
» | Na koliko časa nanovo naložite operacijski sistem (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6824 (5802) | kitara8 |