Forum » Programska oprema » gonilniki za VCD-300
gonilniki za VCD-300
Mr-poki ::
prosu bi vas ce mi kdo najde gonilnike za digitalni fotoaparat
VCD-300 za xpje. isku sm povsod... na njihovi strani mors pa neko kodo utipkat k si jo zravn dobu in jst je nimam ...
VCD-300 za xpje. isku sm povsod... na njihovi strani mors pa neko kodo utipkat k si jo zravn dobu in jst je nimam ...
-=GoDfAtHeR=-
ka bi se mogoče kako dal uporablat to usejen če ti napiše u xpjih da gonilniki niso podpisani? da bi kako obšel to
-=GoDfAtHeR=-
frenk ::
sej usen če niso podpisani...ti daj samo OK ali NEXT ali karkol že je...potem se ti bo verjetno pojavu kot removable disk
The drivers for this device are not installed. (Code 28)
To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver.
to piše in si nč nemorm pomagat z njo
To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver.
to piše in si nč nemorm pomagat z njo
-=GoDfAtHeR=-
hvala sam nedela mi program za slike ne prepozna digitalca...
če mogoče veš za kakšen drug program s katerim bi slike dobil z digitalca....
če mogoče veš za kakšen drug program s katerim bi slike dobil z digitalca....
-=GoDfAtHeR=-
a zdej v device managerju prepozna kamero?...če jo poglej v My Computer če maš kakšen dodaten disk...na tem disku bi mogle bit slikce
pa sej ni treba da so...sej večina gonilnikov ni podpisanih...a si potem prekinu inštalacijo?...al si dal next?
hm...a lahko screenshot te napake gor prilimaš?...sicer pa probaj še enkrat dol potegnt, ker je možno da je med prenosom prišlo do napake
kam jo nej pa naložim sliko? k nimam nbene take strani pa se mi nelub zle se to delat
-=GoDfAtHeR=-
...hm...kva pa vem...še si kje s kranja lahko do mene kišto prneseš pa pogledava...tkole na delč se bl težko rešuje tole
...bom pa še mal po netu pobrskal
zdej vidm da so tile driverji samo za 98,95,Me in NT
...bom pa še mal po netu pobrskal
zdej vidm da so tile driverji samo za 98,95,Me in NT
Zgodovina sprememb…
- spremenil: frenk ()
newem kr neki ccajta more bit m kakih 4-3 lete...
jst sm iz celja tak da.... vsejen hvala k si si uzev cajt pa mi pomagu tle
jst sm iz celja tak da.... vsejen hvala k si si uzev cajt pa mi pomagu tle
-=GoDfAtHeR=-
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | USB ključa ne prepozna samo na mojem računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 931 (824) | crtomirv |
» | Instalacija XP ne najde diskaOddelek: Operacijski sistemi | 6028 (4891) | fredyjetle |
» | Ne morem dostopat do CD roma !Oddelek: Pomoč in nasveti | 874 (755) | Turbina |
» | Geforce 256 SDR + Win XP - noče da ga jebešOddelek: Pomoč in nasveti | 946 (746) | Vanich |
» | Mrezna karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 990 (839) | YouR MaMa |