Forum » Loža » Pro Plus ukinja preskok pri ogledu za nazaj
Pro Plus ukinja preskok pri ogledu za nazaj
ZaVa ::
Bili so v preteklosti že poskusi posameznih operaterjev, da se jim postavijo po strani, ampak žal se niso uspeli poenotit. A1 je pred leti uvedel sistem točk, s katerimi si je uporabniki lahko sestavil svojo poljubno programsko shemo, za vsak kanal/skupino programov, pa je moral dati določeno število teh točk, ki jih je imel na voljo. Seveda je pro-plus in ne-sodelovanje ostalih operaterjev idejo zatrlo v kali, bi pa bilo top, da bi se jih dalo v ločeno skupino programov, ki bi jo uporabnik po želji naročil, ali pa ne.
bm1973 ::
Zakonsko bi morali to urediti, da si sam nerediš listo kanalov in za njih tudi plačuješ.
Seveda bi morali ob plačanem kanalu omejiti še število minut za reklame...
Sam bi imel mogoče 20 kanalov...
Drugače pa, kdor je šprt fanatike, je Eurosport naročnina 2 EUR (oz. je vsaj bila).
Sam tam najdem vse...
Drugače pa, kdor je šprt fanatike, je Eurosport naročnina 2 EUR (oz. je vsaj bila).
Sam tam najdem vse...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Netrunner ::
Osnovna programska shema bi morala imeti vse programe od RTV Slovenija, katero ločeno plačujemo. Vsi ostali programi naj bodo po paketih. Če se ne bi oziral na druge v lastnem gospodinjstvu bi odjavil vse programe in si pustil samo internet.
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.
Glugy ::
Sej je bil že čas da se postavi TV v muzej. To je medij ki ga čas čisto pokopal.
Ko bo enkrat nekdo dal šport z slovenskim komentarjem na splet proti neki normalni mesečni ceni bodo še ti srednje mladi ki še vztrajajo pri TV-ju šli stran.
Ko bo enkrat nekdo dal šport z slovenskim komentarjem na splet proti neki normalni mesečni ceni bodo še ti srednje mladi ki še vztrajajo pri TV-ju šli stran.
CiClon ::
Osnovna programska shema bi morala imeti vse programe od RTV Slovenija, katero ločeno plačujemo. Vsi ostali programi naj bodo po paketih. Če se ne bi oziral na druge v lastnem gospodinjstvu bi odjavil vse programe in si pustil samo internet.
Zakaj pa rabiš kakršnekoli programske sheme za gledat rtv?

Kretencr ::
RIP TV 2010?
#reset
#accelerate
#purge
#floodit
#reset
#accelerate
#purge
#floodit
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kretencr ()
Ganon ::
Zakonsko bi morali to urediti, da si sam nerediš listo kanalov in za njih tudi plačuješ.
Sam tam najdem vse...
In kako si predstavljaš plačevanje teh programov? Če bi ti za teh 20 zaračunali po evro za vsakega, je to 20 evrov mesečno. Pa lahko pozabiš na tak znesek, bi bil višji. Na koncu, ko bi potegnil črto, bi bil na slabšem.
Jaz pri A1 plačujem za internet in televizijo (srednja shema in vključen Voyo), dobrih 30 evrov mesečno. Sem se ponovno pogodil za lep popust za naslednji dve leti.
Zakaj pa rabiš kakršnekoli programske sheme za gledat rtv?
Ne rabiš, samo če se že odločiš za TV preko enega od ponudnikov bi pričakova da je rtv v osnovni shemi, proplus programi pa ne.
starfotr ::
Smo v planskem gospodarsku ali na prostem trgu.
Če že bi kaj moralo bit, je to isti sistem kot v času analogne TV. Vsi imajo vse programe. Pa naj bo to na satelitski, prizemni, kabelski ali pa IP TV.
PROTEINSKI ::
RTV bo tudi želel, da so oglasi bolj gledani. Oni imajo oglase, Herto in še 14€ neprostovoljnega prispevka od vsakega gospodinjstva. Kaj takega ne vidiš nikjer na svetu. 
Da pri takih pogojih delaš minus je res katastrofa. Razpustiti to čimprej in to brez referenduma. Jajo odreži. Vodstvo pa na Goli otok dva mesca da dobijo delovne navade. Meni zgleda, da tam noben nič ne dela in si mislijo samo ne može nam niko ništa jači smo od sudbine. Dokler se jim deva denar, bo pač tako. Potem pa bo zagustilo, ker ne bo za izplačila vsem 2000+ zaposlenim. Teh 2000+ poslati v gradbeništvo in bo premik na bolje v Sloveniji.
Da pri takih pogojih delaš minus je res katastrofa. Razpustiti to čimprej in to brez referenduma. Jajo odreži. Vodstvo pa na Goli otok dva mesca da dobijo delovne navade. Meni zgleda, da tam noben nič ne dela in si mislijo samo ne može nam niko ništa jači smo od sudbine. Dokler se jim deva denar, bo pač tako. Potem pa bo zagustilo, ker ne bo za izplačila vsem 2000+ zaposlenim. Teh 2000+ poslati v gradbeništvo in bo premik na bolje v Sloveniji.
TucoX ::
meh, vsi pro-plus tv programi so greznica, že prej jih nisem povohal, sedaj pa niti pod razno...
Malcolm_Y ::
Kaj bi se zgodilo, če operater ne bi upošteval Pro Plusa?
Tampermonkey + AI skript --> trol filter

IL_DIAVOLO ::
Brez nekega pretiravanja, ampak proplus pa res nima dobesedno nic za ponuditi. Dejansko placujem samo zato, ker pac mora bit v paketu.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

razor1911 ::
A ni hecno, kako desničarski propagandisti vtaknejo jamranje čez RTVSLO v vsako temo in to kar naenkrat.
Kot bi ukaz od Fuhrerja dobili...
Kot bi ukaz od Fuhrerja dobili...
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.
Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: razor1911 ()
Kaj bi se zgodilo, če operater ne bi upošteval Pro Plusa?
Pro plus bi spet dovolil časovni zamik brez težav, če bi ga kdo stisnil.
Treba se je zavedat, da 4 operaterji obvladujejo trg, s tem da eden izmed 3 velikih bi bil dovolj, če bi jih (začasno) vrgel ven iz sheme, da se pro plus ne bi več zajebaval.
Mikrohard ::
Noben si ne upa vržt ProPlus ven iz sheme... ker bo ta operater več izgubil kot pa ProPlus.

deepsick ::
Naj naredijo operaterji raziskavo - pa tako, da se ne bodo Jake Racmani vpisovali - koliko elastično je občinstvo glede Pro+
Sicer domnevam, da bi DO SEDAJ velik del občinstva ostal že zaradi lagalnostnih šovov..
Sicer domnevam, da bi DO SEDAJ velik del občinstva ostal že zaradi lagalnostnih šovov..
Naj naredijo operaterji raziskavo - pa tako, da se ne bodo Jake Racmani vpisovali - koliko elastično je občinstvo glede Pro+
Ne rabijo delat raziskave, ker vidijo točne številke gledanosti. Pri IPTV boxih ni več potrebe po vzorčenju in anketah za gledanost.

deepsick ::
Ne rabijo delat raziskave, ker vidijo točne številke gledanosti. Pri IPTV boxih ni več potrebe po vzorčenju in anketah za gledanost.
Številke gledanosti do sedaj so eno, 'neformalni' domači vplivi, ko gre za 'dokončen odklop', pa drugo.
Sicer pa glede na to, da ne napovedujejo pritiskov na Pro+ ampak samo prenašajo račun/oglase na naročnike, ni vzpodbudno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: deepsick ()
Zanimivo bi bilo, če bi RTV uspel naredit kake tematske programe, hkrati bi jih vnesli v IPTV shemo in izpljunili greznico poop teve.
DamijanD ::
Zanimivo, da so mene (kljub temu, da imamo iptv) kakšen mesec nazaj kontaktirali, če bi eno leto sodelovali v raziskavi gledanosti (dobiš posebno napravico z daljincem) in potem naj bi s tem daljincem sporočal, kdo gleda, če sem prav razumel...
T440 ::
Zanimivo, da so mene (kljub temu, da imamo iptv) kakšen mesec nazaj kontaktirali, če bi eno leto sodelovali v raziskavi gledanosti (dobiš posebno napravico z daljincem) in potem naj bi s tem daljincem sporočal, kdo gleda, če sem prav razumel...
Tudi mene zanima nekaj v zvezi s tem… ker namreč pri večini starejših žlahtnikov je ta box prižgan 24 ur na dan, izklapljajo pa samo televizor. Ali potem operater misli, da npr. Pop tv laufa še celo noč, čeprav je foter ža takoj po 24 ur ugasnil televizor in šel spat?
feryz ::
Naj plačajo za gledanje oglasov.
In bomo danes prižgali tv in box, nastavili na poop tv in pustili laufati do pamtiveka. Oglaševalci bodo orgazmirali od veselja.
In bomo danes prižgali tv in box, nastavili na poop tv in pustili laufati do pamtiveka. Oglaševalci bodo orgazmirali od veselja.

globoko grlo ::
Res ane, zakaj mi placujemo za gledanje oglasov? Nej oni placajo!!!
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
Tudi mene zanima nekaj v zvezi s tem… ker namreč pri večini starejših žlahtnikov je ta box prižgan 24 ur na dan, izklapljajo pa samo televizor. Ali potem operater misli, da npr. Pop tv laufa še celo noč, čeprav je foter ža takoj po 24 ur ugasnil televizor in šel spat?
Seveda je klasična metoda merjenja gledanosti še vedno prisotna, očitno je da za to obstaja trg. Lahko je ceneje, lahko je bolje, kdo bi vedel. To bodo pač povedali tisti, ki se s tem ukvarjajo ali kupujejo podatke od teh, ki te storitve izvajajo.
Vsake anomalije je treba zaznat in jih izključit pri končnih rezultatih. To velja za vse vrste merjenj.
Rešitev za stalno prižgane naprave je CEC, če pa to ni mogoče pa časovnik, ki je vgrajen STB.
Tudi mene zanima nekaj v zvezi s tem… ker namreč pri večini starejših žlahtnikov je ta box prižgan 24 ur na dan, izklapljajo pa samo televizor. Ali potem operater misli, da npr. Pop tv laufa še celo noč, čeprav je foter ža takoj po 24 ur ugasnil televizor in šel spat?Ja, pri meni isto, sam TV ugasnem pa nisem "starejši". :) Materi je T2 tehnik celo dal tako navodilo, naj boxa ne ugaša.
Tvoja mati je verjetno narobe razumela. STB naj ne izklaplja iz omrežja. Seveda je dobro, da ga spravi v način pripravljenosti vsakič, ko preneha z gledanjem.
Noben si ne upa vržt ProPlus ven iz sheme... ker bo ta operater več izgubil kot pa ProPlus.Če (kateri koli) operater skine Pro Plus iz sheme, se takoj prestavim k njim. Mogoče bojo nekaj naročnikov izgubili, ampak tudi dobili jih bojo kar nekaj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Malcolm_Y ()
Kakšne čudne daljince pa imate?
Jasno je, da box daljinec prižiga in ugaša oboje, box in tv.
Jasno je, da box daljinec prižiga in ugaša oboje, box in tv.
T440 ::
Zakaj bi kdo sploh še imel box? In če že, se ga upravlja z daljincem od tvja, ne pa od boxa.
Ko sem bil pri tele miheju sem imel free app na TV-ju za gledanje, sedaj ko sem na telekomu pa mi app računajo , tako da "moram" imeti box. Kako je pri drugih ponudnikih nevem.
DarkSite ::
Če bi bil folk za to bi lahko izvedli akcijo, da vsi nehamo gledati POPTV od 31 avgusta naprej pa do dokler ne ukinejo to novo pravilo.
Samo bi morali razsiriti to akcijo preko raznih social kanalov. Tko, da tisti, ki to oblada naj zacne s tem ...
Samo bi morali razsiriti to akcijo preko raznih social kanalov. Tko, da tisti, ki to oblada naj zacne s tem ...
fr1k ::
Za začetek bi bilo dovolj da vse ProPlus kanale prestavimo na ozadje programskih mest. Da jim pri preklapljanju po kanalih gor dol tudi slučajno ne podarimo niti sekunde (ne)gledanosti. Metrika gledanosti bi jih še najbolj prizemljila.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fr1k ()
Prizemlji jih izpad denarja. Zato je treba delat na tem, da se jim naredi to. Z raznimi ukrepi.
misek ::

Če bi bil folk za to bi lahko izvedli akcijo, da vsi nehamo gledati POPTV od 31 avgusta naprej pa do dokler ne ukinejo to novo pravilo.Nemogoče, v ponedeljek se začne nova sezona MasterChef Slovenija :)
In vsi, ki nismo obubožali na nevronih, bomo gledali MasterChef Australia. Mnogo bolj kvalitetno po
vsebini pa še slovenceljskega smradu od zavisti in podjebavanja ostalih ni. Da o gostojočih kuharjih
sploh ne govorim, pogledam Blumenthala raje kot vsako slovenceljsko kokoš ali petelina, brez, da
bi sploh trenil z očesom. Jebeš Rošovo, ne vem, zakaj se spušča na tako nizko raven, da sploh pride,
verjetno ji manjka poceni promocije, za ljudi, ki si njene hrane tako ali tako ne morejo privoščiti.
Slovenski MasterChief je na nivoju Kmetije. Hrvaške. Nekaj kjer zamenjaš program, ne pa da gledaš še
reklame.
Zgodovina sprememb…

WizzardOfOZ ::
Zakaj bi si hrano Roševe sploh privoščil? Trikrat sem bil tam. Prvič, zadnjič in nikoli več. Po poti nazaj smo se ustavili v mcdonaldsu (kar res nerad počnem), ker smo šli lačni iz lokala Roševe.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

WizzardOfOZ je izjavil:
Zakaj bi si hrano Roševe sploh privoščil? Trikrat sem bil tam. Prvič, zadnjič in nikoli več. Po poti nazaj smo se ustavili v mcdonaldsu (kar res nerad počnem), ker smo šli lačni iz lokala Roševe.
Zato ker je hype in lahko objaviš slike na internetih. Podobno kot si ljudje privoščijo nekaj tisoč everska potovanja
v eksotične dežele (ki bi jih sami lahko obiskali za delček cene), zato, da tam snemajo posnetke in jih lepijo na
fejstbukave in se hvalijo pred drugimi, kasneje pa o potovanju ne znajo povedati nič, ker so ga videli samo skozi
kamero telefona. Kvaliteta hrane je tukaj sekundarnega pomena oz. ga sploh nima.
Rošovo puščam za na konec, v penziji, ko se mi nikamor drugam več ne bo dalo iti.
Sicer generalno, kamorkoli greš na mišelinske pojedine, se je treba skeširat. Od degustacijskih menijev ne boš sit,
verjetno tudi od ostalih ne, ampak bo vsaj za silo (po slovenceljsih kriterijih) dovolj. Ker ni fora v 1x1m zrezkih
in 1x1m3 pomfrija, kar slovencelj smatra za višek kulinarike in je prepričan, da se kvaliteto hrane meri v kubikih.
Zgodovina sprememb…

Mimogrede, mcdonalds je nekaj najbolj zanič kar daš lahko v usta, še pomfrija ne znajo narediti in je ogaben.
Na enak način bi mi lahko namesto krompirja servirali tudi gumo od avtomobila in bi imela identičen okus, tako,
da tega raje ne bi uporabljal v enakem stavku niti z najbolj navadno gostilno kot je Jurman ali "Šoferska mama".
Ma še šiptar z burekom in kebabom je prava kulinarična umetnina napram mcdonaldsu.
Na enak način bi mi lahko namesto krompirja servirali tudi gumo od avtomobila in bi imela identičen okus, tako,
da tega raje ne bi uporabljal v enakem stavku niti z najbolj navadno gostilno kot je Jurman ali "Šoferska mama".
Ma še šiptar z burekom in kebabom je prava kulinarična umetnina napram mcdonaldsu.
Zgodovina sprememb…

Sicer generalno, kamorkoli greš na mišelinske pojedine, se je treba skeširat. Od degustacijskih menijev ne boš sit,
verjetno tudi od ostalih ne, ampak bo vsaj za silo (po slovenceljsih kriterijih) dovolj. Ker ni fora v 1x1m zrezkih
in 1x1m3 pomfrija, kar slovencelj smatra za višek kulinarike in je prepričan, da se kvaliteto hrane meri v kubikih.
Ne drži čisto. Na enih mišelinkovih pojedinah se prijetno naješ in ne greš od mize lačen.
Zrezke pa pomfri pa lahko doma ješ, v gostilno greš jest nekaj kar se ti ne da / nočeš / ne znaš doma skuhat.
Meni se recimo kuhat hobotnice ne da doma par ur, zato jo grem raje v gostilno pojest.
Ja... to so zunanja podjetja, ki živijo od tega, da merijo gledanost. Ampak operaterji sami imajo bolj točne podatke, ker vidijo celotno gledanost, ne samo vzorčeno. Ampak očitno teh podatkov (še?) ne prodajajo naprej.

Mimogrede, mcdonalds je nekaj najbolj zanič kar daš lahko v usta, še pomfrija ne znajo narediti in je ogaben,
tako, da tega raje ne bi uporabljal v enakem stavku.
Če so otroc lačni, potem se pač udaš usodi, če to hočejo pojest.
Več načinov je tukaj...
1.) Moderni TV-ji in boxi imajo CEC in se tudi box izklopi, ko izklopiš TV.
2.) Privzeto se ob neaktivnosti stream ugasne in prižge ohranjevalnik zaslona
3.) Lahko se meri tudi aktivnost (kliki daljinca), ne samo kaj se predvaja

WizzardOfOZ je izjavil:
Mimogrede, mcdonalds je nekaj najbolj zanič kar daš lahko v usta, še pomfrija ne znajo narediti in je ogaben,
tako, da tega raje ne bi uporabljal v enakem stavku.
Če so otroc lačni, potem se pač udaš usodi, če to hočejo pojest.
In, če hočejo heroin jim ga daš. Ne kupim. In moji otroci, mogoče skrivoma jedo v mcdonaldsu, ampak
jaz jih tja ne bom vozil. In že to, da vedo, da je zame to nekaj ogabnega, je veliko vredno za njihovo
kasnejše življenje, ko bodo sposobni pobegniti reklamam in amerikanizaciji.
Ravno pripravljam za kosilo mojo različico rižote putanesca... ti misliš, da bodo rižoto še jedli v
kakšni slovenceljski gostilni? Z razkuhanim rižem, kjer si nihče ne vzame časa, da tiste pol ure do
45 minut sedi zraven rižote in ji zelo počasi dogaja jušno osnovo/vino? Mogoče bodo, ampak samo enkrat.
Zgodovina sprememb…
OutOfTheBox ::
A reklame sploh še palijo?
Sicer jih premalo vidim da bi sodil, ampak včasih, ko sem tega gledal več, vem da se mi je izdelek uprl, če so me non stop posiljevali z njim.
Težko si predstavljam, da bi nekaj kupil, ko to zadevo tisočkrat prekolneš.
Po standardnem načinu pa palijo, če zadevo res tisti čas potrebuješ ali pa se zanimaš zanjo.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Pop TV in Kanal A plačljiva? (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 768454 (220750) | BorutK-73 |
| » | Peticija za umik Pop tv-A kanal iz ponudbe ponudnikov. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 56154 (49799) | next3steps |
| » | Planet TV (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 42467 (37249) | zuz3k |
| » | Boš septembra doma?Oddelek: Loža | 11785 (7075) | Silck |
| » | TV Pika odhaja, prihaja POP BRIOOddelek: Loža | 9079 (6581) | Tarzan |