Forum » Loža » Pro Plus ukinja preskok pri ogledu za nazaj
Pro Plus ukinja preskok pri ogledu za nazaj

razor1911 ::
OutOfTheBox je izjavil:
A reklame sploh še palijo?
Sicer jih premalo vidim da bi sodil, ampak včasih, ko sem tega gledal več, vem da se mi je izdelek uprl, če so me non stop posiljevali z njim.
Težko si predstavljam, da bi nekaj kupil, ko to zadevo tisočkrat prekolneš.
Po standardnem načinu pa palijo, če zadevo res tisti čas potrebuješ ali pa se zanimaš zanjo.
... in te z vsiljevanjem reklam ne razpizdijo do nivoja, da tistega ne kupiš, niti, če rabiš. Pralni
praški bi bili odličen primer.
Sicer bi vsem priporočal v browser naložiti tole: https://adnauseam.io/
Za razliko od klasičnih ad blockerjev, ti sicer enako skrije reklamo, vendar KLIKNE na vsako in stane oglaševalce denar. Odličen
način, da se jebe oglaševalsko industrijo v glavo, pa še trackanje navad uničuje.
Ti v statistikah tudi izračuna, koliko škode v denarju si oglaševalcem povzročil.
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.
Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: razor1911 ()
Ganon ::
Če bi bil folk za to bi lahko izvedli akcijo, da vsi nehamo gledati POPTV od 31 avgusta naprej pa do dokler ne ukinejo to novo pravilo.Nemogoče, v ponedeljek se začne nova sezona MasterChef Slovenija :)
In vsi, ki nismo obubožali na nevronih, bomo gledali MasterChef Australia. Mnogo bolj kvalitetno po
vsebini pa še slovenceljskega smradu od zavisti in podjebavanja ostalih ni. Da o gostojočih kuharjih
sploh ne govorim, pogledam Blumenthala raje kot vsako slovenceljsko kokoš ali petelina, brez, da
bi sploh trenil z očesom. Jebeš Rošovo, ne vem, zakaj se spušča na tako nizko raven, da sploh pride,
verjetno ji manjka poceni promocije, za ljudi, ki si njene hrane tako ali tako ne morejo privoščiti.
Slovenski MasterChief je na nivoju Kmetije. Hrvaške. Nekaj kjer zamenjaš program, ne pa da gledaš še
reklame.
Komentar, prepoln frustracij. Kaj točno je pri tebi šlo narobe, ne vem, bi pa znal uspešno pomagati ustrezen strokovnjak. Le naroči se.
bm1973 ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Zakaj bi si hrano Roševe sploh privoščil? Trikrat sem bil tam. Prvič, zadnjič in nikoli več. Po poti nazaj smo se ustavili v mcdonaldsu (kar res nerad počnem), ker smo šli lačni iz lokala Roševe.
Jaz sem bil, dobil kot poročno darilo, tudi tam prespal.
Hrana je bila dobra (2009), apartma tudi super, celo najedel sem se...
Kako je danes, ne bi vedel.
Tudi kuharija je šla v nepotreben marketing, brezzvezno krancljanje, veliki krožniki, majhne porcije, polivanje omake da zafilajo prazen bel prostor, itn.
Vidiš dovolj tega sranja, če spremljaš razne masterchefe.
Ampak tam so standardi za Michellinove zvezdice, nihče pa ne pove, da te zvezdice niso zastonj. Približno tako kot ISO certifikacija. Ni zastonj...
WizzardOfOZ je izjavil:
Mimogrede, mcdonalds je nekaj najbolj zanič kar daš lahko v usta, še pomfrija ne znajo narediti in je ogaben,
tako, da tega raje ne bi uporabljal v enakem stavku.
Če so otroc lačni, potem se pač udaš usodi, če to hočejo pojest.
V bistvu ne, je pizza kljub vsemu boljša hrana
Ali pa prav pleskavica, ne to ameriško sranje.
Čeprav je McDonnalds boljši v Evropi kot v ZDA.
Drugače pa nedeljsko kosiulo v neki gostilni, ko ješ, niti ne vem koliko je cena zdaj? 15 EUR porcija?
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bm1973 ()

WizzardOfOZ ::
Ravno pripravljam za kosilo mojo različico rižote putanesca... ti misliš, da bodo rižoto še jedli v
kakšni slovenceljski gostilni? Z razkuhanim rižem, kjer si nihče ne vzame časa, da tiste pol ure do
45 minut sedi zraven rižote in ji zelo počasi dogaja jušno osnovo/vino? Mogoče bodo, ampak samo enkrat.
Ne vem v kake pajzle ti hodiš, ampak če misliš da v dobri gostilni rižote ne znajo pripraviti brez da bi jo razkuhali, živiš v zmoti al pa hodiš v napačne gostilne.
Sicer jem riž samo v povezavi z morsko hrano in vem, da z morkimi sadeži znajo narediti zelo okusno kosilo in nikoli ne z razkuhanim rižem.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
donvito ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Zakaj bi si hrano Roševe sploh privoščil? Trikrat sem bil tam. Prvič, zadnjič in nikoli več. Po poti nazaj smo se ustavili v mcdonaldsu (kar res nerad počnem), ker smo šli lačni iz lokala Roševe.
Pa daj kašne screenshote, ko si bil tam, ker to hvalisanje brez deluje, saj veš kako ...

V bistvu ne, je pizza kljub vsemu boljša hrana.
Ali pa prav pleskavica, ne to ameriško sranje.
Čeprav je McDonnalds boljši v Evropi kot v ZDA.
Drugače pa nedeljsko kosiulo v neki gostilni, ko ješ, niti ne vem koliko je cena zdaj? 15 EUR porcija?
Dejansko, če nebi bili tako daleč stran od gostilne, bi si doma privoščili kako svinjsko ribco, rebrca ali pa steak na žaru (pleskavic, čevapov in podobnega sranja tudi ne jemo - so bolj izjema. Pri nas so bolj steaki, rebrca in svinjska ribica al pa kar navadne ribe). Tako je bilo pa vse skupaj v "letu mimo" mcdonaldsa, ker je bila pozna ura in se je sprejela odločitev, da si otroci vzamejo nekaj iz mcdonaldsa.
Drugače smo pa res poredko v mcdonaldsu. Ta je res za kako izjemo, če nič drugega pametnega ni zraven. Mogoče 2x na leto.
WizzardOfOZ je izjavil:
Pa daj kašne screenshote, ko si bil tam, ker to hvalisanje brez deluje, saj veš kako ...![]()
Nimam. Po moje noben od nas ni nič slikal. Objavljamo na socialnih omrežjih pa tudi ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
OutOfTheBox ::
OutOfTheBox je izjavil:
A reklame sploh še palijo?
Sicer jih premalo vidim da bi sodil, ampak včasih, ko sem tega gledal več, vem da se mi je izdelek uprl, če so me non stop posiljevali z njim.
Težko si predstavljam, da bi nekaj kupil, ko to zadevo tisočkrat prekolneš.
Po standardnem načinu pa palijo, če zadevo res tisti čas potrebuješ ali pa se zanimaš zanjo.
... in te z vsiljevanjem reklam ne razpizdijo do nivoja, da tistega ne kupiš, niti, če rabiš. Pralni
praški bi bili odličen primer.
.
Ne, pralni praški in podobne zadeve niso dober primer, tega da "nujno" rabiš, razen če si izredno nezadovoljen s trenutnim pralnim praškom in slučajno se ti odvrti reklama, ki govori ravno o problemu ki ga imaš.
Če dam primer - s partnerko se že nekaj časa samo pogovarjava o tem da bi bilo treba menjat celoten set posode, vključno s ponvami ipd. Veva da je nakup neizogiben ampak nobenemu se še ni dalo o tem kaj preveč "raziskovat" (glede na preference ki jih mava).
Zadnjič sem odprl en video na youtubu, kjer gordon ramsey kuha v neki specifični ponvi in je govoril o problemu, o katerem sva debatirala s partnerko. Praktično potencialna rešitev se mi je prikazala na ekranu in zadevo sem pogledal do konca (podzavestno).
In tako deluje pri vseh, s to razliko da se pač večinoma časa ne zavedamo. Kar reklame poskušajo dosežt je to, da predstavijo čim več problemov, ki jih kot kupec imaš, nato pokažejo kako ta problem rešiti (njihov produkt je rešitev), in upajo da ima čim več ljudi ta problem, kar poveča možnosti za nakup.
Če bi se nam vedno vrtele reklame, specifične našim problemom bi jih vsi gledali. Nadležno oz. gledalec začne biti frustriran v trenutku ko mu čas jemljejo brezvezne stvari (aka reklame ki ne rešujejo problemov).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()

OutOfTheBox je izjavil:
Zadnjič sem odprl en video na youtubu, kjer gordon ramsey kuha v neki specifični ponvi in je govoril o problemu, o katerem sva debatirala s partnerko. Praktično potencialna rešitev se mi je prikazala na ekranu in zadevo sem pogledal do konca (podzavestno).
Kompleten komplet posode iz tiste reklame je nekaj čez 2200€. ŽE samo tista ponev v kateri peče je resnično predraga. Za 30cm ponev (taka ki jo jaz večinoma rabim ko karkoli delam na ponvi) je 240€. V Ikei dobiš že dovolj dobro ponev za desetino tega denarja.

Komentar, prepoln frustracij. Kaj točno je pri tebi šlo narobe, ne vem, bi pa znal uspešno pomagati ustrezen strokovnjak. Le naroči se.
No k sreči tebe ni težko diagnosticirat, sockpuppet, z neskončno računi, ki dela reklamo za SDS in
k temu gre tudi za zalezovanje in nadlegovanje ljudi, ki se z vašim enoumjem ne strinjajo.
OutOfTheBox je izjavil:
Ne, pralni praški in podobne zadeve niso dober primer, tega da "nujno" rabiš, razen če si izredno nezadovoljen s trenutnim pralnim praškom in slučajno se ti odvrti reklama, ki govori ravno o problemu ki ga imaš.
/.../
potencialna rešitev se mi je prikazala na ekranu in zadevo sem pogledal do konca (podzavestno).
Ti to resno? Če bi gledal reklame za praške bi raje pral s peskom in vodo, kot pa da kupim karkoli od tega.
Zdi se mi, da praški, ki jih uporabljam, v Sloveniji nimajo reklam. Vedel pa ne bi, ker jih ne gledam.
Posodo kupiti preko "influencerja", ki služi na tem, da prodaja navadno posodo za 3x ceno? Ojej...
Sicer, če boš še kdaj iskal posodo, inox, preden kuhaš ali pečeš v njej, jo segrej do toliko, da kapljica
vode "oživi" na njej in "lebdi" na lastni pari, pa ne boš več iskal drugačne posode. Ja, dekletom malo
težje pojasnit koncept ampak sčasoma se jih prime.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: delavec44 ()
feryz ::
Jaz kupim najcenejši možni pralni prašek, kaj piše na škatli, me ne zanima. 6 kg zadostuje za kakšno leto ali dve.
Tako da me tiste njihove reklame pol k... ne ganejo.
Mehčalca pa itak ne kupujemo ali uporabljamo.
Ali vanila kole s šrimpsi.

Jaz kupim najcenejši možni pralni prašek, kaj piše na škatli, me ne zanima. 6 kg zadostuje za kakšno leto ali dve.
Mehčalca itak ne rabiš, prvič ker ga itak ne rabiš in drugič, ker ti sčasoma zamaši cevi.
Sicer je alkoholni kis dovolj, je pa fino, da ga razredčiš, da ti sčasoma ne poje kakšnih tesnil.
Dva mala štofelca (9% kis, ne vem, 30ml ali nekaj takega, 5l kanta je za nekih 300 pranj, tako,
da se je niti ne splača kupovati, liter traja in traja) in enako količino vode. Če žena tripa na
neke vonjave, daš notri še malo eteričnega olja, naj sama zbere katero ji bolj diši.
Ne, cunje ne bodo smrdele po kisu. In sami ne po mehčalcu.
Zgodovina sprememb…

Mimogrede, mehčalci za perilo so še en tipičen primer, zakaj so reklame škodljive za butaste
ljudi. Gre za tipičen primer, z vidika nege perila in dolgoročnega delovanja stroja zelo uspešne
marketinške iluzije. Čeprav perilo po njih diši in je takoj po pranju mehko na dotik, dolgoročno
dejansko škodujejo tkaninam, pralnemu stroju in zdravju.
In ja, povejte tudi mami, ki vas je naučila, da je treba dodajati mehčalec, ta nateg je že prastar.
Aja pa kis bo tudi zmanjšal nalaganje kamna (za razliko od mehčalca, ki bo svoje mastne depozite
naložil v cevi in vam zabasal odtok), da o svinjanju okolja sploh ne govorim.
Skratka čisti win-win. 100+x ceneje, manj škodljivo za tebe, manj smrdeče (če hočem dišati, uporabim
parfum, ne pa mehčalca, wtf), bolje za življensko dobo stroja, bolje za tkanino, bolje za okolje.
ljudi. Gre za tipičen primer, z vidika nege perila in dolgoročnega delovanja stroja zelo uspešne
marketinške iluzije. Čeprav perilo po njih diši in je takoj po pranju mehko na dotik, dolgoročno
dejansko škodujejo tkaninam, pralnemu stroju in zdravju.
In ja, povejte tudi mami, ki vas je naučila, da je treba dodajati mehčalec, ta nateg je že prastar.
Aja pa kis bo tudi zmanjšal nalaganje kamna (za razliko od mehčalca, ki bo svoje mastne depozite
naložil v cevi in vam zabasal odtok), da o svinjanju okolja sploh ne govorim.
Skratka čisti win-win. 100+x ceneje, manj škodljivo za tebe, manj smrdeče (če hočem dišati, uporabim
parfum, ne pa mehčalca, wtf), bolje za življensko dobo stroja, bolje za tkanino, bolje za okolje.
Zgodovina sprememb…
tony1 ::
Vse drži. Na prvo žogo se mi sicer zdi, da so šli mehčalci zadnjih 30 let že iz mode.
Še en način za isti efekt: daš perilo v sušilni stroj in pride ven mehko.
Še en način za isti efekt: daš perilo v sušilni stroj in pride ven mehko.

bambam20 ::

mtosev ::
Kanal A npr prenaša ligo prvakov.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
feryz ::
Kot da to kdo gleda.
Rajši Esmeraldo. Verjetnost da bi jo res gledal, je približno točno nič procentov.
Rajši Esmeraldo. Verjetnost da bi jo res gledal, je približno točno nič procentov.

IL_DIAVOLO ::
Če bi bil folk za to bi lahko izvedli akcijo, da vsi nehamo gledati POPTV od 31 avgusta naprej pa do dokler ne ukinejo to novo pravilo.Nemogoče, v ponedeljek se začne nova sezona MasterChef Slovenija :)
In vsi, ki nismo obubožali na nevronih, bomo gledali MasterChef Australia. Mnogo bolj kvalitetno po
vsebini pa še slovenceljskega smradu od zavisti in podjebavanja ostalih ni. Da o gostojočih kuharjih
sploh ne govorim, pogledam Blumenthala raje kot vsako slovenceljsko kokoš ali petelina, brez, da
bi sploh trenil z očesom. Jebeš Rošovo, ne vem, zakaj se spušča na tako nizko raven, da sploh pride,
verjetno ji manjka poceni promocije, za ljudi, ki si njene hrane tako ali tako ne morejo privoščiti.
Slovenski MasterChief je na nivoju Kmetije. Hrvaške. Nekaj kjer zamenjaš program, ne pa da gledaš še
reklame.
Avstralski masterchef je res nekaj posebnega. Tudi sama kultura tekmovalcev me navdušuje. Voditelji pa itak top.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:
reklame.
Avstralski masterchef je res nekaj posebnega. Tudi sama kultura tekmovalcev me navdušuje. Voditelji pa itak top.
Se globoko strinjam, čisto druga scena kot sranje na PoopTv. Užitek gledati zaradi kuhe same,
ne pa zaradi zdrah, kamor divergira PoopTvjeva produkcija. Me veseli, da je vsaj eden gledal.
Če bo še koga zanimalo, zadnja sezona, samo opozarjam, po tem ne boste več sposobni gledati
MasterChiefa na PoopTv:
Masterchef.Australia.S18.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP2.0.H.264-Kitsune
Zgodovina sprememb…

IL_DIAVOLO ::
Btw to se je tudi vrtelo na planetu:
https://www.imdb.com/title/tt1877368/
The Great British Bake Show
Ni tekmovalnega naboja, ampak je res fajn za gledat. Imo nekaj najboljšega kar sem gledal kar se kuharije tice.
Paul Hollywood in Marry Berry imata fantastično kemijo.
https://www.imdb.com/title/tt1877368/
The Great British Bake Show
Ni tekmovalnega naboja, ampak je res fajn za gledat. Imo nekaj najboljšega kar sem gledal kar se kuharije tice.
Paul Hollywood in Marry Berry imata fantastično kemijo.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Buggy ::
To da cepec Slak in njegovi minjoni lurkajo tudi po tem forumu, ker iscejo cimbolj senzacinolisticne zadeve je menda vsem jasno. Ko v racun vzames se Kercmarjevo, ki je za odtenek se hujsa glede senzacionabilnosti, se ti dejansko bruha, ce imas vsaj se kancek mozganov. Jaz tega junka ne spremljam ze lep cas, v NEO sem jih celo umaknil na skrite kanale isto kot Nova24 in Planet tv.
Kot ste rekli, ce bi ISP ponujali TV program brez Pro-Plus se narocim nanj, pa ce celo placam za to, da ga ni. Poneumljanje se je zacelo z reality showi za retarde, ki se je preneslo v informativne oddaje. Kozlas, ko vidis kaj folk konzumira in sprejme kot normalo!
Kot ste rekli, ce bi ISP ponujali TV program brez Pro-Plus se narocim nanj, pa ce celo placam za to, da ga ni. Poneumljanje se je zacelo z reality showi za retarde, ki se je preneslo v informativne oddaje. Kozlas, ko vidis kaj folk konzumira in sprejme kot normalo!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Buggy ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Pop TV in Kanal A plačljiva? (strani: 1 2 3 4 … 69 70 71 72 )Oddelek: Omrežja in internet | 768454 (220750) | BorutK-73 |
| » | Peticija za umik Pop tv-A kanal iz ponudbe ponudnikov. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 56154 (49799) | next3steps |
| » | Planet TV (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 42467 (37249) | zuz3k |
| » | Boš septembra doma?Oddelek: Loža | 11785 (7075) | Silck |
| » | TV Pika odhaja, prihaja POP BRIOOddelek: Loža | 9079 (6581) | Tarzan |