» »

Pro Plus ukinja preskok pri ogledu za nazaj

Pro Plus ukinja preskok pri ogledu za nazaj

««
6 / 6
»
»»

nejc_nejc ::

alternativ za opazovanje tekem, kakršnih koli disciplin je poleg gledanja na TV in v živo izredno veliko.
mislim, da jih ni potrebno nastevati

zaradi sporta ter opazovanja le tega, ne potrebuješ clanarine za pakete debilnih tv shem...

to je to
komot odjavis vso to sranje ter prodaš tv, dokler je še kaj vreden

verjemi bolje boš živel

z3ro ::

Okej, vsakemu svoje pač, ne mislim nič slabega...če ti ne ustreza gledanje TVja super, ga pač ne gledaš, večina ga pa :D Itak pa preskakovanje reklam še vedno deluje, vsaj na EONu.

seveda, nhf
samo opisal sem še eno možnost, ki sem jo izvedel.

sem pa tudi sam, kolebal nekaj časa....

delavec44 ::

nejc_nejc je izjavil:

prispevka dolgo nisem plačeval, sem redno odjavljal.
sem se pa zakalkuliral pri sposobnosti vodstva rtv, za dosego izterjave placevanja ter obresti, ki se naberejo.
kolikor sledim, bret TV aparara, bo kmalu drugace.

Ne vem če. Ker če imaš internet, moraš že plačevati. Razen če hodiš v knjižnico na net.

odjavis se in to je to

goljufas ali ne, ne bom, naj vsak zase presodi

upravicena izterjava s strani rtv, ne bom, naj vsak presodi,
mislim, da so nesposobbi to izvesti

razor1911 ::

z3ro je izjavil:

razor1911 je izjavil:

z3ro je izjavil:

deskstar je izjavil:

kanarin je izjavil:

tikitoki je izjavil:

NI problema, sam sem ze davno odsel na travnik, kjer me najdem vecino zeljenga.

A na travniku najdeš tudi šport v živo ? Kot da je TV samo filmi in serije...

Šport v živo? Koga zanima, kako se drugi ukvarjajo s športom?

Verjetno večino? Skoraj vsak ima šport, ki ga spremlja v živo po TV, se ti ne zdi?

Ne. Normalni tega nimamo, ker ne tripamo na plemenske fore, pa tudi črednega nagona nimamo.

Grem stavit karkoli da v Sloveniji veliko več ljudi spremlja kak šport na TV kot pa je tistih ki ga nikoli niti pod razno ne.

Ja, saj v idiokraciji, je naivno pričakovati, da bo idiotov manj. Seveda jih bo več.
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.

Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.

Zgodovina sprememb…

po AI:
izgubo RTV Slovenija zaradi 3.639 odjavljenih zavezancev, pri prispevku 14,02 EUR mesečno:

3.639 × 14,02 EUR = 51.021,78 EUR na mesec
× 12 = 612.261,36 EUR na leto

Torej približno 612.000 EUR manj prihodkov na leto.

Ne vem, v resni firmi to ni malo.

Zgodovina sprememb…

ROFL, preskočil reklame, bo treba malo avtomatizirati ampak koncept deluje, čisto elegantno se jih
da preskakovati, samo malo se je treba v promet vtaknit >:D

Matr, prvič v življenju IŠČEM kje so reklame :))

Zgodovina sprememb…

kanarin ::

Vedno znova me fascinira folk na forumih - ime teme v kateri smo je "Pro Plus ukinja preskok pri ogledu za nazaj". V debato pa se na veliko vključujejo osebki ki ne samo da pljuvajo oz zaničujejo ProPlus programe ampak kar IPTV oz "TV programe" kot take in (tisto kar je najbolj moteče) celo vse ljudi povprek ki to gledajo oz uporabljajo. Če klasične TV ne gledate za koji k**** se sploh vključujete v to temo in debate, kaj se to vas sploh tiče, ne štekam ?!? Take osebe imajo ziher neke porblem sami s sabo oz so jezni na celi svet - strokovno gledano pa takim osebkom pravimo.. TROLI (po domače provokatorji) !

samo hočemo razširiti obzorje, da obstaja tudi drugacna opcija ;)
mi/jaz ne razumemo,
da nekaj plačujem in mi ukinejo ter nato še naprej plačujem

Zgodovina sprememb…

mtošev ::

kanarin je izjavil:

Vedno znova me fascinira folk na forumih - ime teme v kateri smo je "Pro Plus ukinja preskok pri ogledu za nazaj". V debato pa se na veliko vključujejo osebki ki ne samo da pljuvajo oz zaničujejo ProPlus programe ampak kar IPTV oz "TV programe" kot take in (tisto kar je najbolj moteče) celo vse ljudi povprek ki to gledajo oz uporabljajo. Če klasične TV ne gledate za koji k**** se sploh vključujete v to temo in debate, kaj se to vas sploh tiče, ne štekam ?!? Take osebe imajo ziher neke porblem sami s sabo oz so jezni na celi svet - strokovno gledano pa takim osebkom pravimo.. TROLI (po domače provokatorji) !

Tako kot je to omenil nejc_nejc zgoraj ne gre za direktno provokacijo, temveč za kombinacijo presenečenja in nerazumevanja. Seveda, vsake toliko se vmes pojavi kakšen elitist, ki bo vehementno zagovarjal, da sta njegov pogled na svet in konsumpcija vsebin edina prava, a pri večini gre za tisto prvo.

Enako kot bi v temi o Sonyjevi ukinitvi fizičnih medijev lahko našli nekoga, ki se na smrt oklepa CD/DVD/Bluray ploščkov, ki jih verjetno še vedno uporablja za namestitev Windows 7 na svoj računalnik, tukaj najdemo ljudi, ki izključno gledajo televizijo. Ampak kot razvidno jo gledajo na nekaterim nerazumen način. Večina na tehničnem forumu pač ni pripravljena gledati oglasov in to se bo poznalo v komentarjih. Ko nekateri izrazijo svojo apatijo z reklamami pa se potem prične metanje opazk in zasmeševanje.

Po mojem mnenju čas nekoga, ki gleda ProPlus vsebine z reklamami ni nič slabše porabljen, le da se gledalec ob tem mogoče ne počuti tako "entertained".

Jaz imam EON na računalniku pa ne vem kaj bi sploh gledal. Ene 2x na leto ga zaženem, če sploh. Ajde, pa skoke iz planice sem gledal direktno na MMC.

Miki N ::

Kaj bo naredil RTV glede vse bolj masovnega odhoda "TV Dnevnik" generacij(e) v Krtovo deželo? Ok včasih, ampak res samo včasih kak "mtosev" vnuk prevzame štafeto, redko. Osip je že zdaj brutalen, kaj šele bo?

Nič, ker so si zakone tako postavili, da moraš plačevati tudi, če jih ne gledaš. Zaenkrat se sicer še hvalijo z gledanostjo. Vprašanje kako jo merijo.

Ampak osip je vseeno, najlažje se je izogniti mlajšim, ki gredo na svoje, saj jaz sem isto se šlepal leta. "Povabilo" takrat ni bilo poslano niti priporočeno, instant reciklaža. Ziher je trend tega neugoden, ker nove generacije se niti spomnejo ne na TV.

Skrbi me za Otroški zborček RTVSLO. :|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

deskstar ::

kanarin je izjavil:

Nekateri želimo le opogumiti tiste, ki so že skoraj na tem, da odjavijo TV. Mogoče jim manjka le eno poročilo od nekoga, ki je to že storil, kako je na drugi strani.

Sam sem ravno iz prvih forumov dobil idejo, da odjavim TV naročnino. Nekdo z "druge strani" mi je dal idejo.

En star prenosnik imam vključen 24/7, da se pase po travnikih in je materiala za pogledat in poslušat venomer več kot dovolj. Tudi poslušat, ker je radio prav tako težko prebavljiv. 100x iste skladbe, poročila in reklame.

delavec44 je izjavil:

Nič, ker so si zakone tako postavili, da moraš plačevati tudi, če jih ne gledaš. Zaenkrat se sicer še hvalijo z gledanostjo. Vprašanje kako jo merijo.

Res je, Pro Plus je obupen, prav izsiljuje s to narocnino.

Ganon ::

mtošev je izjavil:

Enako kot bi v temi o Sonyjevi ukinitvi fizičnih medijev lahko našli nekoga, ki se na smrt oklepa CD/DVD/Bluray ploščkov

Bolj trapaste primerjave nisi našel?

Ni to primerjava ampak ST mem. :))

mtošev ::

Ganon je izjavil:

Bolj trapaste primerjave nisi našel?

Meni se zdi primerna. Tema o ukinitvi svoboščin ali zmanjšanju avtonomije posameznika in njegovega upravljanja storitev, v njej pa najdemo posameznike, ki se oklepajo arhaike. Za mene 1:1.

Lahko pa kar predlagaš primerjavo, ki je po tvoje bolj primerna.

Miki N je izjavil:

Ni to primerjava ampak ST mem. :))

WinXP ni meme, on je živa legenda! No, vsaj upam, da je še živ.
Čas zadnje prijave ima namreč 4. jul 2026 ob 23:02

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mtošev ()

Magic1 ::

Robo na fizičnem mediju imaš v lasti. V oblaku pač ne. Ne vidim nič primerljivega, ali blazno dobrega v le drugi opciji!
Magic

Alexius Heristalski ::

To je res zoprno za znoret. Gledal sem prenos Formule 1, dirko je prekinila rdeča zastava. Hotel sem prevrteti nazaj, da bi še enkrat videl štart in seveda me vrže na oglase. Lepo. Res uporabno.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Cr00k ::

Alexius Heristalski je izjavil:

To je res zoprno za znoret. Gledal sem prenos Formule 1, dirko je prekinila rdeča zastava. Hotel sem prevrteti nazaj, da bi še enkrat videl štart in seveda me vrže na oglase. Lepo. Res uporabno.

Hahaha... enako. Da bi vsaj imeli kakšne pametne oglase... skos tisti debilen A1 oglas, kjer teta presipava čips iz ene sklede v drugo, potem čudežno skleda izgine. Da ne govorim o mnodelu, ki na tablici F1 "vozi" v polni opremi.

Ne vem na katerih drogah so vsi v marketingu na A1, da dajo sign-off na tak zmazek od oglasa :)
««
6 / 6
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

POP TV v ogledu za nazaj onemogočil preskakovanje reklam (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
676320 (836) PROTEINSKI
»

Pop TV in Kanal A plačljiva? (strani: 1 2 3 469 70 71 72 )

Oddelek: Omrežja in internet
3594770539 (222835) BorutK-73
»

POP TV in Kanal pod isto streho kot Telemach (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
8434290 (28557) Ajnstajn`
»

Peticija za umik Pop tv-A kanal iz ponudbe ponudnikov. (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15456319 (49964) next3steps
»

TV Pika odhaja, prihaja POP BRIO

Oddelek: Loža
449090 (6592) Tarzan

Več podobnih tem