» »

Ali je Ona-on.com mrtev portal

Ali je Ona-on.com mrtev portal

«
1
2

Saso7719 ::

Pozdravljeni,

Zanima me vaše mnenje o Ona-on.com portalu za zmenke, ki se predstavlja kot največji slovenski spoznavni portal. Trenutno oglašujejo 80.000+ mesečno aktivnih uporabnikov. Na papirju zveni impresivno. Problem nastane, ko portal dejansko uporabljaš.:(
Seveda, da se sploh lahko premikaš po portalu in uporabljaš vse funkcije je zelooo priporočljivo plačati naročnino, ki je v rangu par deset evrov in navzgor !:))
Ko pa imaš enkrat "odklenjene" vse funkcije pa se žalost šele začne. Govorim vam iz svojega primera..., v zadnjem mesecu in pol...
Torej sem se registriral, naložil slike, dodal domiselne opise in plačal naročnino, seveda kot se zagre.
Filtre sem zastavil zelo široko...edini pogoj je edino bil, da ima sliko, do 50 let in da je iz Slovenije. Potem sem si ogledal nekaj profilov in pisal petim(ja vem kak optimist) dekletom. Misleč, da bojo dejansko odgovorile počakal par dni. Za vsako sem prebral njen profil in ji poslal domiselno sporočilo, da bo komunikacija lažje stekla...haha...No seveda si sporočila niso niti ogledala. Nato sem stvar zastavil malo na bolj široko in sem pisal naslednjim 10 ženskam. In glej ga šment nobena si ponovno ni niti ogledala sporočila. No pa ponovi vajo in pišem novim 20 dekletom, starim od 30 do 45 let (sam jih imam tam 40). In tudi tu počakam nekaj dni, ker se mi je zdelo čudno, da si sporočila niti ne ogledajo/preberejo...No tokrat sta si sporočilo ogledali 2 ženski. Pri 18 pa je ostalo na neprebrano...
Nakar ugotovim, da pri veliki večini žensk piše, da so bile nazadnje prisotne na portalu 7+ dni...Kar lahko pomeni tudi pred 10 ali 20 ali 30 dnevi. In počakam še naslednjih 7 dni (vmes čekiram, če se je katera mogoče vmes prijavila), nakar ugotovim, da jim še vedno piše nazadnje prisotna pred 7+ dnevi. Kar pa v tem primeru pomeni, da je ni že vsaj 14 in več dni...
No ker se nisem, kar predal, in me zanima dejanska statistika uporabe portala sem v naslednjih dnevih poslal sporočila skupno 200 ženskam. Rezultati pa so naslednji:

Statistika:

Pisal sem cca 200 ženskam
Prejel sem 52 ogledov profila
Od 200 žensk pogledalo sporočilo samo 17 žensk in odgovorilo 10, od katerih sta me sami od sebe kontaktirali 2 ženski

Torej sprašujem se od kje številke 80tisoč mesečno aktivnih !!!?;(( Ker jaz kot moški vedno vidim(tudi, če izklopim vse filtre) samo cca 22 žensk od katerih jih je 10 brez slike. !? No, ker pa imate tudi zavihek Novo sem dejansko preštel, da se je v zadnjih 30 dnevih prijavilo vsega 34 žensk. Torej od kje številke 80.000+ aktivnih ?

Kakšne so kaj vaše izkušnje ? Je to sploh uporabna stran ali pa je portal dejansko mrtev glede na tako malo število uporabnic? :P

Lp

kixs ::

Torej vidis 22 zensk, poslal si pa sporocila 200 zenskam. Nekaj ne stima?!

endelin ::

Kolega je delal socialni eksperiment in se registriral kot ženska na ona on. Sploh ni objavil slike in je že imel v predalu ogromno pošte. V slabi uri;)

Verjetno imaš kot moši dosti vecjo šanso da ogovoriš kakšno v trgovini ;)

Ja tudi sam tako mislim... Dejansko vidiš na strani več 100 profilov... Ko pa klikneš na profil pa tam po večini piše, da so bile nazadnje prisotne pred 7+ dnevi... Kar lahko pomeni tudi, da so bile nazadnje gor pred naprimer pol leta in sploh niso aktivne oz. gre za nek star profil...
Vidiš pa po večini 22 žensk, ki so ONLINE.

kixs ::

Verjetno niso bile ze 7000 dni prijavljene :lol:

V profil daj, da si visok 190cm, 85kg, skrbis za sebe in imas rad pse in macke. Imas svoje podjetje in vikend na Krku.

shmandi ::

Pa saj si že sam ugotovil. Od 80000 mesečno aktivnih je 79978 moških in 22 žensk.

uomostolto ::

Neuporabna stran. Karkoli je spletna stran je za tako neuporabno, to je ja dom starostnikov.

Tinder plačaš, da imaš boljše opcije. Preverjeno delovalo pred deset leti plus. Si mislim, da dandanes ni dosti drugače. Ampak, če si tip, ki si naredi onaon profil pa zna biti, da nič ne bo delovalo. Da greš na slo-tech po take nasvete je na nivoju kot da greš na ona on po programerske. To kar nizaš strateške faile. :D

Blinder ::

tist portal je mrtev že dosti let. Tiste številke o uporabnikih so izmišljene. Neumen ti, da si jim še naročnino plačal. Od tisthi 10, ki so ti odpisale pa vprašanje, koliko je resničnih in koliko fejk profilov. Sicer 10 odgovorov na 200 sporočil ni tako malo. Bolj je problem, ker pomoje si s celom portalom ne uspeš niti enga zmenka naredit. Od tega, da ti odpiše, do tega, da ti rata jit z njo na zmenek (če je sploh resničen profil) je še nekaj poti za naredit
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-14400f rtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

uomostolto ::

shmandi je izjavil:

Pa saj si že sam ugotovil. Od 80000 mesečno aktivnih je 79978 moških in 22 žensk.

Pa ni šans, da je 80k aktivnih. Verjetno je vseh kandidatov, če odšteješ otroke in totalne penziče kakšne pol miliona. Recimo, da max 800.000 v starostni skupini, od tega morda odprtih za zvezo recimo 250000, pa smo verjetno zelo radodarni. To bi ja bil vsak tretji, ki išče redno aktiven na portalu. Verjetno vsak drugi prijavljen. Onaon bi ja bila glavna tema v državi.

Zgodovina sprememb…

80k aktivnih na mesec bi potem pomenilo nekako 2580 aktivnih na dan ! Menim, da če zraven štejem še moške ne pridemo do te številke !

Bom jutri še kako "sotrpinko" nahecal, da ima profil in da poroča koliko moških ona vidi in koliko tipov je njej pisalo v enem dnevu :)) Poročam...

bemfa ::

Vseeno raje vidim 22 pravih profilov kot 80.000 botov.

Blinder je izjavil:

tist portal je mrtev že dosti let. Tiste številke o uporabnikih so izmišljene. Neumen ti, da si jim še naročnino plačal. Od tisthi 10, ki so ti odpisale pa vprašanje, koliko je resničnih in koliko fejk profilov. Sicer 10 odgovorov na 200 sporočil ni tako malo. Bolj je problem, ker pomoje si s celom portalom ne uspeš niti enga zmenka naredit. Od tega, da ti odpiše, do tega, da ti rata jit z njo na zmenek (če je sploh resničen profil) je še nekaj poti za naredit

Aja, no da razložim, zakaj sem sploh šel na ona-on . Ker se je po radiu konstantno vrtela reklama, kako je pa to bolj resen portal in oh in sploh. IN ker so bli že res vztrajni jaz pa ravno samski, sem si rekel pa poskusimo...

Če ne drugega si bo pa lahko kdo drug prebral tole temo in se potem morda drugače odločil;)

pero50 ::

ti zmenkarski portali od tinderja do onaon, so katastrofa. Mogoče še najboljše facebook dating, ampak je povosd isti problem. Konkuriraš drugim 80.000 moškim, najboljših 10% moških pa pobere 90% žensk.

Pojdi v lajf, žurko, veselico, spij kako pivo in si reci fuck it, 20 sekund strahu in 20 sekund sramu. Stopi do ženske in jo ogovori.
Šanse, da bo kaj iz tega so majhne, ampak astronomsko večje kot pa na teh dating portalih.

Scorpy84 ::

Sej tinder ni nic boljsi, pri men je tko, en teden se dopisujem, neki se menis za pijaco, pa se kr hoce pogovarjati naprej in naprej, ponavadi je se iz vukojebine... v pon in sre(soncni mrk) sel v hribe, pa sem dve ogovoril oziroma bolj spontano prislo, do petka z obema sel na pijaco. Pustite ta sranja, tam je razmerje 1000:1 niti njim se ne da vec jebat.
Na morju pa da ne recem, samo tam je ponavadi, da ni iz iste drzave :).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Scorpy84 ()

Velki ::

Pa v katerem svetu vi živite? Vi iščete in vlagate še in še truda da dobite žensko in na koncu ni nič. Imamo tu forumskega strokovnjaka ki pravi da se samo vsedeš v betulo pa se takoj kelnarce okoli tebe sukajo in ponujajo fuk. Pravi da je pohotnic še pa še, ne rabiš nič ponudit kot to da se ti dvigne - enostavno ne dobijo nobenega drugega da bi jih pofukal pa te one zapecajo in vse one naredijo... Samo fuk bi rade nič drugega!!! pa jim današnji luzerji niti tega ne moremo ponuditi!!
Kje si kolega?? razloži nam ponovno kako enostavno je...

LeQuack ::

Nekje sem prebral da samskih žensk ni, so samo samski moški.
Quack !

D3m ::

Srečno OP.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Scorpy84 ::

Velki je izjavil:

Pa v katerem svetu vi živite? Vi iščete in vlagate še in še truda da dobite žensko in na koncu ni nič. Imamo tu forumskega strokovnjaka ki pravi da se samo vsedeš v betulo pa se takoj kelnarce okoli tebe sukajo in ponujajo fuk. Pravi da je pohotnic še pa še, ne rabiš nič ponudit kot to da se ti dvigne - enostavno ne dobijo nobenega drugega da bi jih pofukal pa te one zapecajo in vse one naredijo... Samo fuk bi rade nič drugega!!! pa jim današnji luzerji niti tega ne moremo ponuditi!!
Kje si kolega?? razloži nam ponovno kako enostavno je...

Dejansko res, ali pa vam ogromno samozavest sepa, pa pomoje niti ne daste na videz potem pa se ne zanimive pogovore. Veckrat ene in iste teme, pac ne razumem koliko morete biti smotani, da se kar vedno isto znova odpira tema.

Miki N ::

Velki je izjavil:

Imamo tu forumskega strokovnjaka ki pravi da se samo vsedeš v betulo pa se takoj kelnarce okoli tebe sukajo in ponujajo fuk.

Res. Ali pa uporabnik Faćo, ki je pecal po principu trnkarjenja - usedel se je nekam na breg, trdega tiča ven in so se kmalu same usedale nanj. Jasno Faćo jih je kot vsak športen ribič "metal nazaj v vodo" - tako da bi tudi za OPa moralo kaj ostati.

PovemVfaco ::

Miki N je izjavil:

Res. Ali pa uporabnik Faćo, ki je pecal po principu trnkarjenja - usedel se je nekam na breg, trdega tiča ven in so se kmalu same usedale nanj.

N prehitevat, če taglavno mašinerijo daš prehitr ven, boš sam geje privabu (še posebi une v plavi uniformi). Najrej je treba vršt za vabo deltoide, trapeziuse pa latissimus dorsi, k se začnejo bejbe zbirat okol v jati, pa itk ne rabiš ti detonatorja vn dat, sam par strateških besed, pa same vzamejo

Miki N je izjavil:

Jasno Faćo jih je kot vsak športen ribič "metal nazaj v vodo" - tako da bi tudi za OPa moralo kaj ostati.

Toj pa res, ne smeš pustit, de se akvarij čist zafila, mora bit rotacija knstantna

Zgodovina sprememb…

No evo, OP, kaj se čaka, imaš vse informacije!

ššš ::

Lih prej sm razmišlal,...od moje družbe, 40-50 let, smo vsi samski . Najhuj je to, ker ni z nobenim nič narobe. Pošteni delavni vaški pobi. Noben se ne drogira, pije, kadi, vsi športamo, mamo dokej ok jobe. Samo enostavno se tega women bullshita ne da nobenmu več it. Ženske so čist sprane s temi levimi ideologijami. Na vsakem koraku te vse hočjo prepričat, da je totalno seksistično, če mora ženska pr bajt karkol nardit. Važn, da si ti cel dan na šihtu, naredu bajto, plačuješ avte, plačuješ kredite,.... njej se bo pa odfukal, ker bo mogla dva talarja pomit in bo napačna marmelada v rogljičku (true story). Otrok ne bi mela, ker se bo potem zredila in ne bo mela cajta na zumbo hodit. Pa itak ženska ni porodni stroj za rojevat. Pa preveč dela je to. Poroka je pa sploh seksistična, ker si dec kao lasti babo. Torej tut ne. Ženske dons skorej ničesar več ne prinesejo na mizo v zvezi. In desci so to pogruntal. Pa da se zastopmo, ve se, kaj je tradicionalna vloge ženske v družini. Zdej se to zavrača. Ok, majo pravico delat kar hočjo. Ampak kaj jim pa potem ostane? Tega se ne da napisat, ne da bi bil slišat mačistično. Eno boste zastopl, drugi ne. Ampak ženska, k noče otrok, noče poroke, noče družine,....je samo lukna za izpraznit se in okrasek.

cekr ::

Kar sem govoril z "uspešneži" in "uspešnicami" z OnaOn, je največji problem sama zasnova portala. Osnova je online pogovarjanje(chat). Kar pa za 99% ljudi ni primerno. Taka zasnova sili ljudi, da visijo gor ves čas. To je ideal, da se naveličaš v parih dneh.
Zadeva bi morala biti popolnoma enostavna.
Mali oglasi. In to brez slik.
Napišeš želeni osebi sporočilo in to je to.
Po parih dneh se oglas izbriše. Če želiš nadaljevat, napišeš nov oglas.
No, potem pridemo do realnosti, ko se nihče ne more bahat z 80k+ prisotnimi. To je ubijalska številka za neko Slovenijo.

Tako enostavno zasnovo (mali oglasi) bi morala financirat država, da bi to šlo. Državi bi moralo biti v interesu, da se najdejo pari. Če bi iz tega nastalo dodatno npr. 100 otrok/leto, bi bil to ubijalski uspeh. Toda raje se čaka, da ljudje padejo v leta, ko naredijo črto čez te želje in krmarijo v samoti do konca svojih dni. Je to res treba?
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Ziher je teh 80 jurjev nekaj na temo registracij, ki niso bile zbrisane. Se pravi "aktivne" ... kao. To je kot da bi se Sloteh hvalil s številom članov vključno z vsemi Šintotovimi alterji. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

val46 ::

cekr je izjavil:

Kar sem govoril z "uspešneži" in "uspešnicami" z OnaOn, je največji problem sama zasnova portala. Osnova je online pogovarjanje(chat). Kar pa za 99% ljudi ni primerno. Taka zasnova sili ljudi, da visijo gor ves čas. To je ideal, da se naveličaš v parih dneh.
Zadeva bi morala biti popolnoma enostavna.
Mali oglasi. In to brez slik.
Napišeš želeni osebi sporočilo in to je to.
Po parih dneh se oglas izbriše. Če želiš nadaljevat, napišeš nov oglas.
No, potem pridemo do realnosti, ko se nihče ne more bahat z 80k+ prisotnimi. To je ubijalska številka za neko Slovenijo.

Tako enostavno zasnovo (mali oglasi) bi morala financirat država, da bi to šlo. Državi bi moralo biti v interesu, da se najdejo pari. Če bi iz tega nastalo dodatno npr. 100 otrok/leto, bi bil to ubijalski uspeh. Toda raje se čaka, da ljudje padejo v leta, ko naredijo črto čez te želje in krmarijo v samoti do konca svojih dni. Je to res treba?

Sej to že imamo...avanture.net recimo. Sam tam smo spet v tem problemu, da je trenutno 1500+ moških oglasov, ki iščejo ženske, takih oglasov, k ženska išče tipa je pa trenutno 9! Od tega verjetno vsaj 8 njih za denar! In verjemi, nobeni ženski se ne da gledat oglasov tipov, ker dobijo že same dovolj sporočil v inbox, tudi če sploh oglasa nimajo. Dovolj da so prijavljene na en tak portal in imajo označeno, da so ženskega spola.

bm1973 ::

Ah, moški mislijo, da so take strani easy way do bab. Pa niso...

Ženske nikoli ne klikajo tipov. Pozabi... Ajde, pogledajo profil, ko je nov, potem greš v pozabo. Pa še to samo tiste, ki so na pol obupane.

Ti pošiljaš sporočila. Poslati jih moraš 100/dan, da je kak efekt. Mogoče...

Če si zanimiv, pravih let, nek zmerni športnik, lastno stanovanje, kaka slikca s smučanja/jadranja, nad 40 je bolje biti ločen z otroki, kot samski brez otrok. Katera pa hoče imeti 40+ letnega maminega sinka (kar je v večini razlog za njegovo samoto brez frocov).

Ne smeš biti preveč izbirčen. Če ti ni fizično odvratna, pošlješ sporočilo. Kar bo, bo... Najtežje je dobiti prvi fizični kontakt. Potem se že odločaš.

Če kdo 40+ misli, da bo pecal 30- punce, pozabi. Ko se prva cifra spremeni v 4, izgubiš vse 35- let stare punce.

Plus, naredi tako kot večina žensk, ki objavljajo svoje slike izpred 10, 15 let. Plus, bolje bo, da za 10, 15 let zmanjšaš svojo pravo starost. Bo najbrž več uspeha... Laži, tako kot ženske...

Plus, obstajajo deli leta, ko babe bolj aktivno iščejo tipe. Sploh pred dopusti/prazniki, ko je več časa za kako potovanje. Ko so dovolj stare in je dovolj njihovih kolegic poročenih, iščejo nekoga za dopust, ki ga mogoče še financira. To je tvoja šansa. Ampak obvezno fukaj že pred dopustom, ker ni nujno da boš takrat >:D. Sam plačal ji boš za dopust, ti boš pa na suhem...

Plus, dosti bab gor išče samo fuk, še več pa tipov, sploh poročenih...

Enako velja za vse ostale Dating aplikacije...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bm1973 ()

OutOfTheBox ::

Od 200 žensk pogledalo sporočilo samo 17 žensk in odgovorilo 10, od katerih sta me sami od sebe kontaktirali 2 ženski

Če so to prave ženske in ne boti, si dejansko v povprečju s temi statsi. V bistvu niti ni tako slabo.. (ampak spet, če to niso boti).

stara mama ::

ššš je izjavil:

Pa da se zastopmo, ve se, kaj je tradicionalna vloge ženske v družini. Zdej se to zavrača. Ok, majo pravico delat kar hočjo. Ampak kaj jim pa potem ostane?

Najstarejša obrt. To je za ženske vedno izhod v sili in vedno lažje kot "delat 8 ur za minimalca ampak šiht praktično brez odgovornosti"

Problem je sam enkrat po 40, če se ni vzdrževala pa tud že prej....
Ekologija™ in Trajnost™

Zgodovina sprememb…

JanBrezov ::

ššš je izjavil:

Lih prej sm razmišlal,...od moje družbe, 40-50 let, smo vsi samski . Najhuj je to, ker ni z nobenim nič narobe. Pošteni delavni vaški pobi. Noben se ne drogira, pije, kadi, vsi športamo, mamo dokej ok jobe. Samo enostavno se tega women bullshita ne da nobenmu več it. Ženske so čist sprane s temi levimi ideologijami. Na vsakem koraku te vse hočjo prepričat, da je totalno seksistično, če mora ženska pr bajt karkol nardit. Važn, da si ti cel dan na šihtu, naredu bajto, plačuješ avte, plačuješ kredite,.... njej se bo pa odfukal, ker bo mogla dva talarja pomit in bo napačna marmelada v rogljičku (true story). Otrok ne bi mela, ker se bo potem zredila in ne bo mela cajta na zumbo hodit. Pa itak ženska ni porodni stroj za rojevat. Pa preveč dela je to. Poroka je pa sploh seksistična, ker si dec kao lasti babo. Torej tut ne. Ženske dons skorej ničesar več ne prinesejo na mizo v zvezi. In desci so to pogruntal. Pa da se zastopmo, ve se, kaj je tradicionalna vloge ženske v družini. Zdej se to zavrača. Ok, majo pravico delat kar hočjo. Ampak kaj jim pa potem ostane? Tega se ne da napisat, ne da bi bil slišat mačistično. Eno boste zastopl, drugi ne. Ampak ženska, k noče otrok, noče poroke, noče družine,....je samo lukna za izpraznit se in okrasek.

Poroka je bila zaščita za ženske, a deluje le, če se vse ženske tega držijo in da ženske, ki se držijo tega, kaznujejo ženske, ki se tega ne držijo. Ker med ženskami ni več kazni, se sistem sesuva in vse ženska postanejo to, kar si napisal, lukna za izpraznit se.

Vir: Schopenhauer Was Right About Women All Along @ Youtube. V videju celotno stvar razloži ... ženska.

stara mama je izjavil:

ššš je izjavil:

Pa da se zastopmo, ve se, kaj je tradicionalna vloge ženske v družini. Zdej se to zavrača. Ok, majo pravico delat kar hočjo. Ampak kaj jim pa potem ostane?

Najstarejša obrt. To je za ženske vedno izhod v sili in vedno lažje kot "delat 8 ur za minimalca ampak šiht praktično brez odgovornosti"

Problem je sam enkrat po 40, če se ni vzdrževala pa tud že prej....

Ja samo jim bodo seksbotke in ejaj pr0n vedno bolj hodili v zelje. Punce, pamet v roke, preden bo prepozno!

Kretencr ::

Kaj je to za en Facebook boomer krog? Wat de fak. :)) Ona On?!??! Ma alo, smo 2026..

Tinder
Match
Dick pic

To je to, če je bedna bo sama zaključila pogovor če ni se namaka.

Ženo se pa išče drugje.

Lp

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kretencr ()

Vir: Schopenhauer Was Right About Women All Along @ Youtube. V videju celotno stvar razloži ... ženska.

Thx za link
|HP EliteBook|R7 8840U|

pegasus ::

ššš je izjavil:

Na vsakem koraku te vse hočjo prepričat, da je totalno seksistično, če mora ženska pr bajt karkol nardit.
Ha? Moja bi zidala cele vasi, ne samo dveh, treh hiš, jo moram prav nazaj držat ;)

pegasus je izjavil:

ššš je izjavil:

Na vsakem koraku te vse hočjo prepričat, da je totalno seksistično, če mora ženska pr bajt karkol nardit.
Ha? Moja bi zidala cele vasi, ne samo dveh, treh hiš, jo moram prav nazaj držat ;)

Dobra ST supermenska izjava. Nova. :))

BuDi79 ::

Tudi če je iz mode, je tako kot kuharske knjige mojstra Ivačiča in sestre Vendeline, dela.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BuDi79 ()

To je še iz predtelefonskih časov. Težko boš že s temi klovnovskimi forami katero odtrgal od zaslona, kaj šele pofukal.

Miki N je izjavil:

pegasus je izjavil:

ššš je izjavil:

Dobra ST supermenska izjava. Nova. :))

Dokler pegasus financira gre. Pol pa kolaps.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Glugy ::

Zmenke iskat online je dost neumno. V živo jih 20 vprašaš, ti bojo rekle ne ampak boš pa počas dobil karizmo pa ko naslednjih 20 vprašaš bo mogoče ena rekla ja. Če ne pa ponoviš vajo pač ko jih 100 vprašaš bo ena rekla ja in to je to. Mal se veščin naučiš z izpostavljenostjo samo ti samozavest ne sme zarad tega padt.
Malo je tud tega da vprašaš take punce ki so tvojega ranga . Ampak ja ko jih 1000 vprašaš bo ena 100% rekla ja. To je to. Ne rabiš nobenih portalov, to je zguba časa če nisi nadpovprečno lep.

Ganon ::

Glugy je izjavil:

Zmenke iskat online je dost neumno. V živo jih 20 vprašaš, ti bojo rekle ne ampak boš pa počas dobil karizmo pa ko naslednjih 20 vprašaš bo mogoče ena rekla ja. Če ne pa ponoviš vajo pač ko jih 100 vprašaš bo ena rekla ja in to je to. Mal se veščin naučiš z izpostavljenostjo samo ti samozavest ne sme zarad tega padt.
Malo je tud tega da vprašaš take punce ki so tvojega ranga . Ampak ja ko jih 1000 vprašaš bo ena 100% rekla ja. To je to. Ne rabiš nobenih portalov, to je zguba časa če nisi nadpovprečno lep.

Vidiš, teorija ti je že na pol jasna, še v prakso spraviš in si na konju.

Spray and pray tehnika obupanih. :)) Pazte tud kit se kdaj zatakne v mrežo, v živo je težje ghostat. :D

Zgodovina sprememb…

Evo se javljam, kot sem obljubil včeraj s svežimi podatki 8-) Tokrat še iz ženske strani. Naša sotrpinka je odprla račun in ulilo se je kot iz škafa :))

Njen profil si je ogledalo cca. 200 moških / za primerjavo moj profil si je ogledal v celem mesecu in pol samo 52 žensk
Pisal ji je cca. 160 moških / za primerjavo meni je odgovorilo vsega 10 ženskv celem mesecu in pol, od katerih sta me sami od sebe kontaktirali 2 ženski

Na portalu pa je trenutno online nekje 150 Moških s sliko od tega 37 brez slike / medtem ko jaz vidim samo nekje 22 žensk Online
in
40 novih registriranih Moških v zadnjih 7 dneh :)) fak sedaj mi je kr hudo za njih, ker verjetno so tudi oni prišli gor, da kero spoznajo

Se pravi razmerje je 150 moških proti 22 žensk , ki so online:O S tem, da kot že ugotavljate je verjetno še od tistih 22 žensk koliko botov?

No trenutno lahko vidim vsega 8 online žensk, ki imajo verificiran profil.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Saso7719 ()

Me mika da bi vas šel cat fishat mucije :)) to kar si ugotovil se ve že ves čas. :O

Zgodovina sprememb…

PovemVfaco ::

Neki narobe delaš, jz sam online ruleto špilam včas, pa se mi kr ponujajo potrebne milfice z nekimi čudnimi imeni 5 km stran, so skor tk agresivne k v živo.

Zgodovina sprememb…

:))

Skill issue indeed. Mam na voljo tečaj zapeljevanja, več v DM, samo še 2 mesti prosti.

Zgodovina sprememb…

Bradellist ::

bm1973 je izjavil:

Če kdo 40+ misli, da bo pecal 30- punce, pozabi. Ko se prva cifra spremeni v 4, izgubiš vse 35- let stare punce.

Pol sem raje samski. Zakaj skupno gospodinjstvo pri 40+ če ni familije skupaj.... si samo lajf kompliciraš.

cekr ::

Preveč gledate na psihologijo žensk.
Problem teh internet strani je samo v tem, da vse deluje kot ena prodajna polica v trgovini. Če bi imela stran interes, da bi se pari res hitro našli, bi ukinili slike in neaktivne osebe po enem tednu skenslali. Kje je garancija, da je slika res od te osebe oz. narejena zadnji trenutek. Je ni. Če bi se 2 rada videla, je v živo najboljša slika.
Sicer ne vem, kako ugotavljajo identiteto. Osebna kartica je lahko začetek.
Kot pravite, 160 pisem moških/žensko. Komu se ne bi zmešalo? Še tista, ki je resna, bo po parih pismih obupala s pisanjem.
Koliko od teh 160 se podvaja?
ID/key bi moral biti EMŠO. Seveda neviden. Hitro bi se naredil red.

Z ženske strani sem pa tudi slišal, da mnogo moških ne zna napisat niti 2 stavka. Kaj šele, da bi tudi pazil, kako je slovnično napisano. Nekaterim je to pač pomembno.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

cekr je izjavil:

Problem teh internet strani je samo v tem, da vse deluje kot ena prodajna polica v trgovini.

Saj to. Zastarel koncept. Danes je aktualen Wolt, kjer ti Indijec pripelje robo na dom!

phantom ::

Jaz sem se registriral na ona-on in bil tam aktiven kakšen mesec, dva. Stran je čisti nateg (predvsem za tipe).

Za ženske je bolje, moja prijateljica je 2 leti nazaj tam našla partnerja.

Najprej, če ne plačaš, se ti vsi pogovori zablokirajo po nekaj 10 sporočilih. In tudi jaz imam podobne izkušnje, pišeš ko papak, pa redko katera odgovori ali pa te ghosta po nekaj sporočilih. Ko sem naredil fejk ženski profil, mi je postalo jasno zakaj. Narediš en ninakav ženski profil in te takoj 50+ potrebnih tipov napade, ni šans, da vsem odgovoriš in že vsa sporočila prebrat je zalogaj. Razmerje aktivnih uporabnikov je bilo takrat po moji oceni cca. 30 tipov na eno žensko. Če se prav spomnim, so ženske imele tudi kot neplačnice dostop do funkcij, ki so bile za tipe plačljive.

Vzel sem mesečno naročnino in si začel dopisovat ... cel mesec praktično nič. Zadnji dan pa sem se z eno ful zaklapal, pol pa se mi zablokira. Ajde, še en mesec. Puf, ne morem ji pisat. Pišem na podporo, kako to. No, ona ni naročnica, prejšnji mesec smo ti dali "darilo" da si lahko pisal neplačnicam, sedaj pa moraš imeti full naročnino (150+ EUR s popustom), da jo lahko kontaktiraš. No v EU imamo pravico 14 dni prekinit naročnino in zahtevat denar nazaj. Probam to foro. One ne odgovarja več. Po 14 dneh skenslam obe naročnini (mesečno in neomejeno). Blokirajo me, moj profil je še vedno gor (videl sem ga prek fake ženskega profila). Jim pišem. Moj profil ostranijo, o skenslanju naročnine pa nič. Po mesecu imaš pravico zahteval chargeback prek banke. Jim pošljem en malo bolj oster mail, da bom zahteval chargeback (teh se firme zelo bojijo, ker jih banka za chargeback ponavati fajn opali, pa potrošnik v takšnih disputih skoraj vedno zmaga) in jih prijavil tržni inšpekciji. Takoj odgovorijo na mail, pišejo, da so se me cel mesec večkrat trudili kontaktirati in mi ponujali poravnave, pa se nisem odzival (laž, sem gledal spam), pa da so mi pripravljeni vrnit zgolj kakih 20 EUR, saj sem bil izjemno aktiven uporabnik, v ne vem, 0.3% najaktivnejših ali nekaj takega, in po porabi mi skoraj nič ne pripada (v 14 dneh skromne uporabe, brez enega konkretnega pogovora sem skuril 80% doživljenske naročnine WTF?). Vztrajam pri chargebacku in jim rečem, naj jim bo tista mesečna, full naročnino pa naj vrnejo. Vrnili so mi par EUR premalo, ampak ok, ni se mi dalo več jajcat.
~
~
:wq

Zgodovina sprememb…

• spremenil: phantom ()

endelin ::

Mene čudi da ne uporabljajo AI za pogovore. Itak ne prepoznaš takoj. Dovolj da plačaš naročnino :D
«
1
2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Badoo (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28332447 (8267) bm1973

ali je še kje kakšna baba brez psa? (strani: 1 2 3 4 )

15312172 (7443) Miki N

ženski izgovori glede zmenka (strani: 1 2 3 )

12532592 (28904) BigWhale

Več podobnih tem