Forum » Loža » Badoo
Badoo
bm1973 ::
nekineki592 je izjavil:
Btw...moj rajon do sedaj vadbe. Punc je nekaj in se da. Opazil pa sem, da daljše ogovarjanje več tednov in počasno prelivanje na ogenj niti približno ne deluje.
Prvi filter:
Povabilo na kavo, da se vidiš v živo. Ni garancije, da se boš videl v drugo. Če ti uspe drugi date, greš dalje.
Drugi filter:
Povabiš v savno. Za dva seveda, ne v javno. Če sprejme, je zadeva jasna. Plus "bad boy" pravilo. V tretje se že seksa. Če se ne, je dovolj drugih...
Vse to se da speljat v dveh, treh tednih, ali celo prej.
Vse ostalo je izguba časa.
nekineki592 ::
Pa nisem umočil stari. 
V živo jih že imam. To je vadba. Samo je pač res malo časa. Včasih so v grupi pa sploh nič ne moreš. Babe čebljajo na polno in težko kar prideš zraven. 1 na 1 je pa ne dobiš vsakič. Po 2,3 snidenjih se ohladi.
Vidim, da če je bo hitro, ne bo nič. A tisto, da se nekaj spoznata in povežeta ni več aktualno? Zdaj kar takoj.
V živo jih že imam. To je vadba. Samo je pač res malo časa. Včasih so v grupi pa sploh nič ne moreš. Babe čebljajo na polno in težko kar prideš zraven. 1 na 1 je pa ne dobiš vsakič. Po 2,3 snidenjih se ohladi.
Vidim, da če je bo hitro, ne bo nič. A tisto, da se nekaj spoznata in povežeta ni več aktualno? Zdaj kar takoj.
Pri mojih letih, če se samski lovijo, je že čudno, če v tretje ne seksaš. Tudi ženskam...
Ko si samski, 40+, ni seks na prvem randiju nič nenavadnega...
Ko si samski, 40+, ni seks na prvem randiju nič nenavadnega...
Ja ok, ampak tako na izi pa tudi ne gre. Večina fantov je pri težavi - kje sploh spoznati punce. Ajde sem in tja že kakšno, ampak konstantno spoznavati je pa nekaj drugega.
Se pa vidi, da so punce res oblegane in je treba biti hiter.

Miki N ::
Ja še vedno išče svojo princeso, ki se je šparala le zanj.
Nekineki, poišči si kako fajno milfačo, dobro te bo porihtala - jasno pamži so nadležni, a saj imaš svoj plac ne? Veš, tudi ona si želi malo "odmora" od njih in bo z veseljem prišla na obisk.
Nekineki, poišči si kako fajno milfačo, dobro te bo porihtala - jasno pamži so nadležni, a saj imaš svoj plac ne? Veš, tudi ona si želi malo "odmora" od njih in bo z veseljem prišla na obisk.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()

gruntfürmich ::
Nekaj mi pravi, da Nekinekiju ga ne bo.![]()
meni pa nekaj pravi, da tudi najglasnejšim tej temi ne bo...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
ChirkKarlie ::
nekineki592 je izjavil:
Ja ok, ampak tako na izi pa tudi ne gre. Večina fantov je pri težavi - kje sploh spoznati punce. Ajde sem in tja že kakšno, ampak konstantno spoznavati je pa nekaj drugega.
Ne smeš hitro končat lejga tega zato pa skačejo iz enega na drugega.. Ne sekiraj se za vrsto in si vzemi čas.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChirkKarlie ()
Sedaj sem na pol zajebal, ker sem bil prepočasen. Ajde pomoje še lahko rešim.
Vzemi si čas je tako tako.
Sicer pa se bom potrudil, da nekatere iz te teme demantiram. Po možnosti večkrat.
Vzemi si čas je tako tako.
Sicer pa se bom potrudil, da nekatere iz te teme demantiram. Po možnosti večkrat.

nekineki592 je izjavil:
Sicer pa se bom potrudil, da nekatere iz te teme demantiram. Po možnosti večkrat.![]()
No, evo - tako se govori! To je beseda. Daj jih, stari - in kot pravijo jamarji: SREČNO. Bomo spremljali, če bo v bližnji prihodnosti kaka hudača na čudno okrog hodila.
ChirkKarlie ::
Ponosen sem na prebijalni stroj, ki smo ga izpilili do potankosti. 
Bravo ST Alpha boot camp
Bravo ST Alpha boot camp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ChirkKarlie ()
ChirkKarlie je izjavil:
nekineki592 je izjavil:
Ne smeš hitro končat lejga tega zato pa skačejo iz enega na drugega.. Ne sekiraj se za vrsto in si vzemi čas.
Po mojih izkušnjah, če ni takoj, ni nič. Vidi se, ko interes pade. Ampak si pa malo pustiš za rezervo.
Jaz sem jebač in pričakujem takoj.
A to da se mota okoli in razna povabila in nasmehi, al kaj si že napisal, ni dovolj nakazovanja? A rabiš še pisno?
Kolkor spremljam v svoji okolici, to da so dečve v vezi ni glih ovira, da ne bi mele še kaj drugega usput
Ne vem več. V prvo sem jo srečal kakšen mesec nazaj in totalna energija, kar pojedla bi se. Kar čakala in čakala je, jaz pa nisem upal več. Vprašanja o socialnih omrežjih in povabilo na vadbo čez nekaj dni je zavrnila.
Potem jo vidim v drugo in je bila bolj hladna.
Danes sem jo videl v tretje in sedaj pride ven, da "ima fanta že dolgo časa", da "mi je to sigurno povedala", da greva lahko "na kavo kot prijatelja".
A bi to v prvo lahko dosegel več? A to je kao neko testiranje? A se mi tole splača imet na "rezervi"? Ženske družbe nimam praktično nič. Sicer dvomim, da bom preko nje spoznal kakšno frendico.
Bejba mi na videz ni toliko kul, kot mi je njen stil.
Za tole sem mislil, da pa temu ni tako.
Vse nekaj flirtajo, ko gre pa predaleč pa zategnejo ročno zavoro - "fant in resna zveza". Ja, za vsakega je mogoče ne zategnejo, ampak potegnejo kaj drugega.
Ker sem bolj kot ne v k**** je pomoje ok, da si zrihtam pijačo ali dve na leto z njo. Konec koncev širjenje kroga, možnost spoznavanja kakšne njene frendice, pa malo več ženske družbe. Malo ja, ampak tako je.
Vse nekaj flirtajo, ko gre pa predaleč pa zategnejo ročno zavoro - "fant in resna zveza". Ja, za vsakega je mogoče ne zategnejo, ampak potegnejo kaj drugega.
Ker sem bolj kot ne v k**** je pomoje ok, da si zrihtam pijačo ali dve na leto z njo. Konec koncev širjenje kroga, možnost spoznavanja kakšne njene frendice, pa malo več ženske družbe. Malo ja, ampak tako je.
DeeJay ::
če bi bla to moja baba in bi vzela kontakt od nekega random tipa kot "prijatelj", bo isto sekundo letela iz stanovanja
Don't f with me.
če bi bla to moja baba in bi vzela kontakt od nekega random tipa kot "prijatelj", bo isto sekundo letela iz stanovanja
Se strinjam stari. Če bi jo videl v prvo, kako ne je požirala, bi jo šele nagnal.
Vse bi nekaj flirtale in iskale boljše možnosti.
Od vsega skupaj sem potegnil, da je najbolje, da si ubavim enega finega psa in bo to daleč največja vaba.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nekineki592 ()
nekineki592 je izjavil:
A bi to v prvo lahko dosegel več? A to je kao neko testiranje? A se mi tole splača imet na "rezervi"? Ženske družbe nimam praktično nič. Sicer dvomim, da bom preko nje spoznal kakšno frendico.
Bejba mi na videz ni toliko kul, kot mi je njen stil.
Ženske imajo vedno neakj na razervi. Naredi isto, zakaj se pogovarjaš samo z eno...
In ja, če bi prvič bil malo bolj proaktiven, bi fukal naslednjič. Ali celo že prvič, sam malo šaljivo namigneš na to. Pač testiraš.
Premagal si največjo oviro, spravil si jo ven na pijačo. Potem gre lahko samo na bolje...
Saj ne boš vedel. Baba se da dol, malo umije spodaj, pa je ready za drugega...
Pri nas ne gre tako lahko...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bm1973 ()
DeeJay ::
"If a man sleeps with 100 women, he had to convince 100 women. If a woman sleeps with 100 men, she was convinced 100 times."
Don't f with me.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeJay ()
David Mayer ::
Naj bo, prilepim - sicer obstaja verjetnost (asimetričnega) brisanja, ne bi bilo prvič:
Povzetek v 10 stavkih
Upokojeni kvantitativni raziskovalec trdi, da se je moderni feminizem s pomočjo matematičnih in logičnih zmot spremenil iz prizadevanja za enakopravnost v gibanje za žensko nadvlado. Predstavi pet podatkovnih točk, začenši z grafom "promiskuiteta-spoštovanje", kjer trdi, da je družbeno sramotenje simetrično: ženske so sramotene zaradi promiskuitete, moški pa zaradi oznake "incel". Trdi, da želijo feministke ohraniti visoko privzeto spoštovanje, hkrati pa odpraviti družbene posledice promiskuitete, kar vidi kot matematično neenako. Glede samopodobe izpostavlja pokrytost "telesne pozitivnosti" za ženske, medtem ko "višinizem" ostaja družbeno sprejemljiv in celo spodbujan proti moškim. Dotakne se tudi plačne neenakosti in poudarja, da moški sicer prevladujejo na vodilnih položajih, a hkrati zasedajo večino nevarnih, nizko statusnih delovnih mest ter predstavljajo večino umrlih na delovnem mestu in brezdomcev. Z uporabo krivulj porazdelitve IQ pojasnjuje, da imajo moški večjo variabilnost (več "genijev" in "bebcov"), kar vodi do večjega števila moških na obeh ekstremnih koncih družbe. Kritizira tudi selektivni tradicionalizem, saj številne feministke še vedno pričakujejo, da bodo moški plačali za zmenke, kljub prizadevanjem za finančno pariteto. V zabavni industriji trdi, da ženske dosežejo vrhunec spoštovanja v 20-ih letih zaradi videza, medtem ko si ga uspešni moški prislužijo v 30-ih s kompetentnostjo. Sklepa, da feministke s poudarkom le na področjih, kjer nimajo prednosti, poskušajo podvojiti svojo "površino pod krivuljo" spoštovanja. Navsezadnje govorec meni, da so te "asimetrične" zahteve privedle do zloma odnosov med spoloma in krize osamljenosti moških.

nekineki592 je izjavil:
Ne vem več. V prvo sem jo srečal kakšen mesec nazaj in totalna energija, kar pojedla bi se. Kar čakala in čakala je, jaz pa nisem upal več. Vprašanja o socialnih omrežjih in povabilo na vadbo čez nekaj dni je zavrnila.vprašanje kaj se plete po ženski glavi.
Potem jo vidim v drugo in je bila bolj hladna.
Danes sem jo videl v tretje in sedaj pride ven, da "ima fanta že dolgo časa", da "mi je to sigurno povedala", da greva lahko "na kavo kot prijatelja".
A bi to v prvo lahko dosegel več?
ampak da ne boš tako kot moj kolega, za katerega sumim da čisto narobe razume ženske znake: ona mu (neverbalno) sporoča: 'zanimaš me'; on pa si to razlaga kot: 'čez 5 minut bi sexala s tabo'...
in on je trdno prepričan da polovica žensk nekje rado spalo z njim...
Ja, saj to mislim. Tole neverbalno sporočanje, da jo zanimam je enako flirtanju o katerem govorim. Vse bi samo malo testirale in pumpale ego.
Od prve nimam sploh nobenega kontakta razen imena, od druge socialna omrežja, kjer me je pa odrezala. Vidim jih v živo. Kolikor časa bosta še prišli.
Pač punci sta bili v enem trenutku zainteresirani, pa bi si jih pustil magari kot FB prijateljici. Nikoli ne veš, kaj se v življenju lahko zgodi.
Zdaj vem, da neko počasno flirtanje ne gre. Treba je nakazat kaj hočeš in dobit kontakt. In to že v prvo. Ne v drugo in tretje. To ne deluje več.
Od prve nimam sploh nobenega kontakta razen imena, od druge socialna omrežja, kjer me je pa odrezala. Vidim jih v živo. Kolikor časa bosta še prišli.
Pač punci sta bili v enem trenutku zainteresirani, pa bi si jih pustil magari kot FB prijateljici. Nikoli ne veš, kaj se v življenju lahko zgodi.
Zdaj vem, da neko počasno flirtanje ne gre. Treba je nakazat kaj hočeš in dobit kontakt. In to že v prvo. Ne v drugo in tretje. To ne deluje več.

nekineki592 je izjavil:
. Treba je nakazat kaj hočeš in dobit kontakt. In to že v prvo. Ne v drugo in tretje. To ne deluje več.
Reči ji "glej oba bi pumpala - ti ego, jaz pa tebe". Poročaj.
Super. Bom uporabil kar tale univerzalni stavek. A to deluje kar pri vseh?
To bomo fookali.
Mah lej. Hitrost je vrlina. Vztrajnost pa prav tako. Tu je sicer tudi neumnost, ki pa se ji bom poskusil izogniti.
To bomo fookali.
Mah lej. Hitrost je vrlina. Vztrajnost pa prav tako. Tu je sicer tudi neumnost, ki pa se ji bom poskusil izogniti.

endelin ::
nekineki592 je izjavil:
. Treba je nakazat kaj hočeš in dobit kontakt. In to že v prvo. Ne v drugo in tretje. To ne deluje več.
Reči ji "glej oba bi pumpala - ti ego, jaz pa tebe". Poročaj.![]()
Neki neki: probaj morda prebiti led s kakšno "milfo"
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

Zgubit nima kaj![]()
morda sex na tretjem zmenku, ker v najslabšem primeru s to žensko ne bo sexal
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
nekineki592 je izjavil:
Super. Bom uporabil kar tale univerzalni stavek. A to deluje kar pri vseh?
Seveda ne deluje pri vseh, FFS, izgleda, da gre za trolanje s strani obeh. Edina univerzalnost pri ženskah je, da univerzalnosti ni.
Lastnosti, kot bogat, mlad, simpatičen, komunikativen, šaljiv itd. pa NAVADNO ne škodijo.
Ja, seveda nisem mislil resno. 
Tule atributi so kar tapravi. Sploh prvi. Pozabil si dodati še, da je dober atribut, da že imaš punco.
V petek grem na novo punco. Nekajkrat sem jo videl. Nasmehi, kratke debate itd. Znakov več kot dovolj. Kontakt in to je to. Pa če bo sprejela kakšno druženje potem čez vikend. Itak ima 100 kandidatov, sam kaj češ. To imajo vse.
Aja btw. Kako ste z odgovarjanjem punc, ki jih vidiš prvič, pa to ni lokal? Sprehod, šport itd. Pač, če ne znaš hitro izpadeš creepy.
Tule atributi so kar tapravi. Sploh prvi. Pozabil si dodati še, da je dober atribut, da že imaš punco.
V petek grem na novo punco. Nekajkrat sem jo videl. Nasmehi, kratke debate itd. Znakov več kot dovolj. Kontakt in to je to. Pa če bo sprejela kakšno druženje potem čez vikend. Itak ima 100 kandidatov, sam kaj češ. To imajo vse.
Aja btw. Kako ste z odgovarjanjem punc, ki jih vidiš prvič, pa to ni lokal? Sprehod, šport itd. Pač, če ne znaš hitro izpadeš creepy.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nekineki592 ()
Če si flegma, zna biti veliko več uspeha statistično, če ne boš piedestalični 'sniperist'.
Tudi tisto o pumpanju ni obsojeno na neuspeh, kot tudi ne, da bi se tako 'potrudil', da bi ves teden zvezde videla.
Malo pomaga, če že malo lepši dvoumen izraz uporabiš, da jo začne sama kuriti pri sebi, ti samo nalivaš 'olje' gor.
Pa fajn je, da poskrbiš za 'svojo hormonsko uravnoteženost', ker to ženske zavohajo ali kaj... Kot morski psi kri.
Tudi tisto o pumpanju ni obsojeno na neuspeh, kot tudi ne, da bi se tako 'potrudil', da bi ves teden zvezde videla.
Malo pomaga, če že malo lepši dvoumen izraz uporabiš, da jo začne sama kuriti pri sebi, ti samo nalivaš 'olje' gor.
Pa fajn je, da poskrbiš za 'svojo hormonsko uravnoteženost', ker to ženske zavohajo ali kaj... Kot morski psi kri.
David Mayer je izjavil:
Kaj to pomeni?
Več metkov izstreliš, bolj si flegma. Jaz precej premalo. Rutina in to je to. Pa glavo bo treba začeti uporabljat. Najprej eno in potem mogoče še drugo.
A takole jo je treba razvajati?
klik
Hmm, bi znalo biti dobro sprejeto, če jo uspeš spraviti na randi in jo prideš z limuzino iskat.
Če ti že ne bi dala, bi pa ji vsaj v spominu ostalo.
Delaj, kakor hočeš, ne oziraj se na forum.
Če ti že ne bi dala, bi pa ji vsaj v spominu ostalo.
Delaj, kakor hočeš, ne oziraj se na forum.

nekineki592 je izjavil:
David Mayer je izjavil:
Kaj to pomeni?
Več metkov izstreliš, bolj si flegma. Jaz precej premalo. Rutina in to je to. Pa glavo bo treba začeti uporabljat. Najprej eno in potem mogoče še drugo.
A takole jo je treba razvajati?
klik
treba razvajati, ampak je treba tudi malo znati razvajati. kakšne fensi stvari so zelo cenjene pri normalni ženski, ampak problem je ker je večina moških kmetavzov in jim je obisk in bonton fensi restavracije totalna španska vas. pa čeprav po mojem ni tako težko bontona osvojiti, ni tako težko se lepo urediti, in ni tako težko plačat za fino večerjo... vtis pa bo po mojem velik! večji kot limuzina in potem na nek kmečki ranč...
Zgodovina sprememb…
gruntfürmich je izjavil:
treba razvajati, ampak je treba tudi malo znati razvajati. kakšne fensi stvari so zelo cenjene pri normalni ženski, ampak problem je ker je večina moških kmetavzov in jim je obisk in bonton fensi restavracije totalna španska vas. pa čeprav po mojem ni tako težko bontona osvojiti, ni tako težko se lepo urediti, in ni tako težko plačat za fino večerjo... vtis pa bo po mojem velik!
Že pot do povabila (in sprejetja!) na večerjo zna biti precejšen zalogaj v današnjem času preko družabnih omrežij zaradi asimetrije ponudbe, kaj šele vse ostalo. Sem se tudi sam prepozno zavedel, da prehitevamo realnost :D

ah ne, fensi večerja je šele vsaj 2. srečanje. jst je nikakor ne bi povabil v prvo. to je pa res škoda energije in denarja, če ne bo interesa in zadovoljstva iz obeh strani.
Zgodovina sprememb…
Jaz tudi mislim, da v prvo je kava, sladoled ali sprehod dovolj.
Pa če jo preko Tindra ne spraviš na kavo v tednu, dveh, je pomoje brezveze.
Jaz sem se sicer vrgel na punce, ki jih potem tedensko videvam na vadbi. Ali me ignorira ali ne, je že druga zgodba.
Imajo pa punce nenormalno veliko povpraševanja. Tiste 30-35 so pa po večini samske mamice.
Pismo, jaz bi se najraje z eno, ki ji voda teče v grlo, zmenil za naraščaj in je to to. A smo tako napredni v Sloveniji?
Saj vse dejansko bazira na tem. Samo pove se ne.
Pa če jo preko Tindra ne spraviš na kavo v tednu, dveh, je pomoje brezveze.
Jaz sem se sicer vrgel na punce, ki jih potem tedensko videvam na vadbi. Ali me ignorira ali ne, je že druga zgodba.
Imajo pa punce nenormalno veliko povpraševanja. Tiste 30-35 so pa po večini samske mamice.
Pismo, jaz bi se najraje z eno, ki ji voda teče v grlo, zmenil za naraščaj in je to to. A smo tako napredni v Sloveniji?
profii ::
nekineki592 je izjavil:
Pismo, jaz bi se najraje z eno, ki ji voda teče v grlo, zmenil za naraščaj in je to to. A smo tako napredni v Sloveniji?Saj vse dejansko bazira na tem. Samo pove se ne.
Tega je full, največ tam okol 34-38 let.

endelin ::
Vedno ko odprem to temo in vidim da piše neki neki upam da napiše da ga je namočil
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Tudi jaz vsakič, ko pišem prispevek upam, da bom to lahko zapisal. 
Premajhen bazen imam. Bo treba povečati.
Technics ::
nekineki592 je izjavil:
Tudi jaz vsakič, ko pišem prispevek upam, da bom to lahko zapisal.
Varna hiša za moške v Lipnici te reši..drugač še boš dolgo na suhem. xD
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Spletno iskanje partnerjev prispevalo k povečanju neenakosti v družbi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 11247 (5793) | SI13 |
| » | ZMENEK Z NEZNANKO (sramežljiv) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 86824 (1851) | jabe |
| ⊘ | Tinder - izkušnje iz prve roke (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 62852 (58903) | desni_jype |
| ⊘ | Strani za spoznavanje ljudi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 109266 (62767) | BigWhale |