Forum » Loža » Badoo
Badoo
Matejjjjj ::
nekineki592 je izjavil:
Ja, pri 32 je bilo pomoje najbolje. Punce so takrat vedele, da se je treba vezati. Nabor je bil brez problema od 27 pa dalje. Jaz sem sedaj že 40 in je kar jeba. Soulmate-a itak ne bo, kakšna povprečna punca in vsaj malo luštna bi bila pa super. Pa da se ok razumeva in ne bo "predraga".
Babe so pa kar polom. Ravno sem se ubadal z eno in ko sem mislil, da bo nekaj ratalo je šele povedala, da ima otroka. Prej je pa to kar pozabila. Jbg za pihat na dušo in hranit ego sem bil pa dober.
Ne vem, jaz si pač predstavljam, da punca oz. ženska zazna, da je fantu všeč. In če ona koketira z nekim povprečnim fantom, ter počne tisto kar njemu paše, si ta average Joe ustvari upanje, da se nekaj dogaja.
In seveda to potem počne še z 20imi drugimi.
in kaj je narobe, če ima otroka??
je vsaj resna ženska.
Ti si star 40, brez dosežka v privat lajfu. Si 2x nad starostjo, legalno za ubijanje v vojski, presegel si povprečno starost moškega v vsej zgodovini z izjemo zadnjih 100let. zresni se. Ostalo ti je kakih 5, maks 10 let, preden se boš resno in na hitro postaral. nimaš več možnosti biti izbirčen.
Hangman ::
gruntfürmich je izjavil:
če želimo žensko za zabavo, potem je po mojem enostavnejše pecanje na potovanja in avte. ker če jo pecaš na nepremičnino, pa tudi nisi ziher da boš dobil resno punco, samo več časa boš porabil da jo zvabiš v posteljo...
Primarno iščeš resno žensko za daljše obdobje (to ti mora biti prednost). Če se izkaže za neresno, jo lahko še zmeraj izkoristiš za zabavo, dokler se je ne naveličaš.
Iskanje ženske samo za zabavo pripelje do tega, da samo take spoznavaš in zapravljaš čas. V tem primeru bi jaz raje ostal sam in se sploh ne trudil z pecanjem - če kakšna pride mimo izkoristiš, drugače se sploh ne trudiš.
Jaz zmeraj pravim, punce padajo na avtomobile in potovanja, ženske pa na kaj bolj resnega. Ker: avtomobil zamenjaš, spomin na potovanje pa sčasoma zbledi. Ženske pa imajo malo drugačne cilje - njej je važno, da boš ti poskrbel zanjo in ko bo nujno treba jo odpeljal kamorkoli bo treba, pa tudi če imaš neko "škatlico" na 4 kolesih, ki bi že zdavnaj morala biti v muzeju. Kot sem rekel - noben avto ni trajen, se zamenja.
Matejjjjj ::
nekineki592 je izjavil:
Žal še nimam otrok in sem sam. Vsi vemo, da se družba tam proti 30im razgubi. Potem itak nimaš kaj, malo športaš in ne hodiš prav veliko okoli. Posledično nikogar ne spoznaš. Jaz sem potem še precej zbolel in imel druge neprijetne situacije v življenju. Sedaj pa sem pač že tako star. Tisto, kar sem vmes spoznal in dobil še pa žal ni obneslo.
Prebral sem veliko po forumih od Tinderja, FB Datinga, Badooja in ostalih aplikacij. Mnenje, ki sem si ga ustvaril je, da se pogojno da dobiti, če v vse daš nekaj energije in žal tudi denarja. Tako bi vsaj prišel do kakšnega zmenka in dopisovanja, česar trenutno nimam.
Veliko jih predlaga razne tečaje. To je spet tako, da je čas samo pred tečajem tistih nekaj minut. Jaz ne znam ogovarjati in je itak problem. Sam imam zaradi slabega sluha tudi momlajoč govor, kar punce hitro odvrne. Tu imam problem, da niti ne vem, kako bi to pojasnil. Takoj je prepozno.
Pri športanju, kamor hodim pa je tako da je itak večina fantov. Punce tja hodijo trenirat in ne iskat fantov.
Skratka, če ne poskusiš, potem ne veš. Predvidevam, da je FB Dating boljši, ker verjetno lažje dobiš povezavo na FB profil.
Ja, težko je danes s puncami, če nisi bolj proti vrhu prehranjevalne verige.
Človek, nehaj pisati o puncah, nisi pedofil menda. Tvoja ciljna starost so ŽENSKE, odrasle ŽENSKE. Iskreno, to so zrele MAMICE, če ne že BABICE (sanjaj, da boš dobil tako zrelo pri 40)
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Spletno iskanje partnerjev prispevalo k povečanju neenakosti v družbi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 10948 (5494) | SI13 |
| » | ZMENEK Z NEZNANKO (sramežljiv) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 84888 (42915) | jabe |
| ⊘ | Tinder - izkušnje iz prve roke (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 62273 (58324) | desni_jype |
| ⊘ | ženski izgovori glede zmenka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28690 (25002) | BigWhale |