» »

Badoo

Badoo

«
1
2 3 4

L1nK ::

Je to nateg, kar se tiče zmenkarij? Čeprav sem napisal, da sem heteroseksualec, si moj profil ogledujejo večinoma moški, kar me sicer ne moti, ampak to nekako ni bil moj namen. Nekaj ur po registraciji fašem sliko tipa v spodnjicah s trdim curakljem. Je to še en site s fake profili in hordo pohotnih dedcev, ki potem ogledujejo en drugega in se merijo med sabo? Ne vem, zato sprašujem.
Če je kdo uporabljal tole, naj prosim deli svoje izkušnje, lahko pa rečemo tudi kakšno besedo o drugih podobnih servisih v Sloveniji in kako delujejo. Meni se zdi, da sotele storitve primarno namenjene temu, da folk kasira malce feedbacka, si potencialno boosta samozavest in potem morda gre v pravo akcijo. Slaba teorija, kaj pravite?
https://www.facebook.com/link.zhizhekian
  • spremenil: L1nK ()

vostok_1 ::

Če te tipi ogledujejo in ti pošiljajo tiče, to najbrž pomeni, da si čeden, in bi te kak gej rad nabrisal. Go for it man:))

Anyway. Dejting stran kot vsaka druga.

shadeX ::

Kolega mi je pravil da tudi njega ogledujejo samo tipi in ga vabijo na zmenek. :))

Invictus ::

Najbrž si naredil malo čuden profil. Preveri ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Arctander ::

lahko pa rečemo tudi kakšno besedo o drugih podobnih servisih v Sloveniji in kako delujejo

Za heteroseksualne moške - ne delujejo. Ker je razmerje hetero ženske : hetero moški vsaj 1:20. Lahko si predstavljaš, kakšne možnosti imaš, ko se tvoje sporočilo znajde v množici več deset drugih, ki jih povprečno privlačna ženska dobi vsak dan.

SeMiNeSanja ::

Lahko tudi, a imaš preveč 'unisex' nickname. Ti potrebneži, ko jim pade mrak na oči sploh ne preverjajo profila, samo vidijo, da si nov, nick, da je morda ženski in že je adijo pamet.

Pa to ni samo na Badoo ali kako se že imenuje, splošen princip je to, ki ga boš srečal na vseh takih platformah. Sicer pa sem že mislil, da tale Badoo ne obstaja več (me že dolgo nihče ni več vabil, da naj se pridružim -očitno postajam prestar za te fore :)

L1nK ::

Simpatična teorija o online zmenkarijah.

https://www.facebook.com/link.zhizhekian

korenje3 ::

jaz sem se pred nedolgo časa registriral gor, ker je sodelavec nekaj govoril o tej strani. Zdi se mi da je ta stran samo zato da si ljudje ustvarijo nek "rating" samega sebe z vidika drugih. Praktično nobena se ne pogovarja, kljub temu da sem bil že 8/10, po novem 6/10 :)
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

nekineki592 ::

Prijavil sem se na tale Badoo in tudi Boo. Nisem še ustvaril profilov do konca - imam kar eno sliko brez obraza.
Opažam pa, da večina profilov izgleda fake.
Boo je morda malo boljši, je pa verjetno treba aktivirati profil. Prav tu mi gre na živce, ker ne morem filtrirati punc in je filter ali na pol Slovenije ali pa mi kaže 1 po 1.

Je Tinder kaj boljši?

Blinder ::

To so vse nategi.

Tinder je boljši ja, ampak imaš gor 10000 nezainteresiranih punc, ki delajo na njemu reklamo za svoj instagram. Na svojem instagramu potem nekatere od njih delajo reklamo za njihov OF. Ampak ja če spadaš v top 20% tipov potem se lahko zabavaš s tindejrem
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-14400f rtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Sedaj sme uporabil Tinder brez da bi karkoli plačal. Profila nimam kaj dosti izpolnjenega. Malo sem svajpal levo in itak predvsem desno. Sedaj pa je nabira punc že zmanjkalo. Za nazaj ne morem videti nič, dobim sem ene 2 všečka, katerih tudi ne morem videti.
A to sem malo zjebal? Pa še na moj GSM je vezano.

Tinder prvi dan ali prve dni prikazuje tvoj profil dosti puncam. Po tem času, če si med top nevem, 20%, ga bo dalje kazal mnogim puncam, če spadaš med recimo spodnjih 80% pa bo bolj malo puncam kazal tvoj profil. Mislim da je neka fora, da uoprabljaš tindeer par dni, potem prekineš nekako account in ga ponovno aktiviraš čez en mesec, da te ponovno prikazuje puncam.

Tisti všečki, ki jih ne moreš videt, vprašanje, če so resnični.

A klinc potem. Sicer sem videl par punc, ki jih poznam tudi v živo. Pismo nekatere druge so kar ok.
Zdaj gledam FB Dating. Kot vidim je to ekstra profil in se na tvojem pravem profilu nič ne vidi. Se pravi prijatelji nič ne vedo o tem.
Predvsem pa ne zanima ali ta FB Dating deluje?

Kako pa iz Tinderja dobiš nek FB ali GSM stik? To samo da sama pove? Ker ko jo na Tinderju izgubim je ne morem več najti.

Zgodovina sprememb…

mtošev ::

Če dating aplikacije ločiš na deluje/ne deluje, potem ti ne bo nobena delovala.
Ni to štoparica, da deluje al pa ne. Tukaj moraš komunicirati z ljudmi s predpogojem ujemanja na podlagi vizualnega izgleda.

Menda tega ne bi bilo treba razlagati?

Zanima me kakšne so možnosti. Tudi Loto deluje pa še nikoli nisem zadel.

Malo mi je smotano dat gor svojo sliko v tako aplikacijo, sam kaj češ. Danes so taki časi.

mtošev ::

Vidim, da ti še vedno ni jasno.
Tukaj ne gre za verjetnost, tukaj gre za tvoj vizualni izgled kot primarni faktor. Vse ostalo je irelevantno - aplikacije so polne moških (90%+), tako da boš s povprečnim izgledom samo še ena piksna v smetnjaku.

Če si pa Bred Pit z Maseratijem...

DeeJay ::

Izgleda nima veze.
Show off slike potovanj, avtov, denarja, to je vse kar šteje v današnjem modernem dating svetu pri nam.
Če želiš dobit realno in tradicionalno punco, pejt iskat v Azijo.
Don't f with me.

Vidim, da bo tole en klinc. Ajde probal bom najprej. Če izločim prijatelje prijateljev imam dosti manj možnosti.

Fino bi bilo vsaj dobiti FB kontakt, ne pa da samo piše Špela in konec.

Saj v živo ni dosti drugače. Vse imajo že cel kup dopisovalcev in morda kao enega tipa. Ali pa so v resni zvezi in vemo kaj to pomeni.
Ja, za povprečnega fanta je dobiti v redu punco danes zelo težko. Če si povprečen v vsem seveda.

val46 ::

Ja glej, če si res sam "nekineki", boš na teh aplikacijah bolj težko karkoli dobil, ker še tiste, za katerimi se na ulici niti obrnil ne bi, gledajo sam razne ronaldote in brad pitt-e. Zakaj, zato ker lahko...ker verjemi da vsaka, čisto vsaka, tudi taka k nima v profilu niti ene slike, dobi vsaj 100 všečkov na dan. Ne pravijo zastojn, da smo tipi taki, da bi po****li vse, sam da se premika :)) In zdej si pa predstavljaj, da bi ena že v opisu napisala svoj mail/fb/insta...kaj šele svojo telefonsko??? Pa to bi ji telefon pregorel. Sicer pa mislim da se take vrste opisa niti ne da podat, ker tinderju in podobnim aplikacijam ni v interesu, da se debata seli na druge kanale...vsaj ne na samem začetku. In mislim da redno brišejo take opise iz profilov.

LynxEffect ::

Če bi te aplikacije delovale, bi bili že zdavnaj izven biznisa. Pri Tinderju in podobnih je poanta, da kupiš naročnino in tako zapraviš čim več denarja. Če dobiš date ali ne, jim je prav vseeno.

jest10 ::

Tinder(in podobno) je fajn, če si na potovanju, da si najdeš nekaj za na hitro.
Za resno vezo je samo, če ti pašejo azijke ali afričanke, tam je dosti izbire, če ti deluje filter, da odstraniš denarne ali visa natege.

David Mayer ::

neki, vedno moraš napisati, da imaš komentatorski račun na slo-tech.com, po možnosti ne samo enega... to je že skoraj tako, kot da imaš lamborghinija...

PovemVfaco ::

Jz mam pr telih tinderjih vedno iste prbleme. Babe bi sam seksale rade, pa vsiljive na poln, ment se pa nbena noče. Nism faking mašina, počitek tud rabim. Se dobim, pa vedno isto, niti zdravo, kr naskoči me. Pa vse neki alergične na lateks, potegnem kondome ven, jih vržejo stran takoj. Se strinam, težk je dons normalno babo najt.

Ja, problem je. Ko si enkrat v službi, nimaš neke družbe in že kar star, praktično nikogar več ne spoznaš. Punce so pa tja do 30ga vse oddane.

Kje sploh spoznati? Na raznih rekreacijah je samo prej tistih 5 minut časa. Problem vseh teh zadev pa je, da punca ne bo redno hodila. In kaj ti pomaga, če je potem 2 meseca ne vidiš. Eni sicer dobijo kontakt kar v prvo, ampak za povprečnega fanta pa to ne deluje in je kar creepy.

Eni bi rekli bo lokalih in veselicah, s tam vprašanje kakšno najdeš. Sam po lokalih in tej veselicah zaradi zdravstvenih razlogov ne hodim in potem to ni. Pa itak je tam vse okoli 20.

Plesne so pomoje še najboljše. Gledal sem tudi razne tečaje (npr. fotografija), ampak je kar drago oz. je tečaj 1x ali 2x.

Jaz pač zagovarjam, da je potrebno punco ene 3x videti in potem pristopiti. Razen seveda v raznih diskotekah, kamor pa ne hodim.

Pri plesnih zna bit že nasičeno. Že 20 let nazaj , se je govorilo, da je na plesnih pomanjkanje fantov. Te govorice so se razširile, zdaj utegne bit, da je presežek obupancev na plesnih.
Kamor sem hodil jaz na plesne so imeli pomanjkanje punc. Tudi, ko sem za neke druge plesne poklical za informacije po telefonu sem dobil feeling, da nimajo glih potrebe po več udeležencih moškega spola.

bm1973 ::

Seveda nimajo potrebe po tebi, ko si star >:D.

Mah takrat sem bil star okoli 32 :D Glih v top letih za nas samce

Ja, pri 32 je bilo pomoje najbolje. Punce so takrat vedele, da se je treba vezati. Nabor je bil brez problema od 27 pa dalje. Jaz sem sedaj že 40 in je kar jeba. Soulmate-a itak ne bo, kakšna povprečna punca in vsaj malo luštna bi bila pa super. Pa da se ok razumeva in ne bo "predraga".

Babe so pa kar polom. Ravno sem se ubadal z eno in ko sem mislil, da bo nekaj ratalo je šele povedala, da ima otroka. Prej je pa to kar pozabila. Jbg za pihat na dušo in hranit ego sem bil pa dober.

Ne vem, jaz si pač predstavljam, da punca oz. ženska zazna, da je fantu všeč. In če ona koketira z nekim povprečnim fantom, ter počne tisto kar njemu paše, si ta average Joe ustvari upanje, da se nekaj dogaja.
In seveda to potem počne še z 20imi drugimi.

Zgodovina sprememb…

Blinder je izjavil:

Mah takrat sem bil star okoli 32 :D Glih v top letih za nas samce

Jaz sem bil na plesnih 40+.

Piz***ja kolikor hočeš.

Punce najbolj privlači, da imaš lastno stanovanje, brez mame :)).

delavec44 ::

nekineki592 je izjavil:

Ja, pri 32 je bilo pomoje najbolje. Punce so takrat vedele, da se je treba vezati. Nabor je bil brez problema od 27 pa dalje. Jaz sem sedaj že 40 in je kar jeba. Soulmate-a itak ne bo, kakšna povprečna punca in vsaj malo luštna bi bila pa super. Pa da se ok razumeva in ne bo "predraga".

Babe so pa kar polom. Ravno sem se ubadal z eno in ko sem mislil, da bo nekaj ratalo je šele povedala, da ima otroka. Prej je pa to kar pozabila. Jbg za pihat na dušo in hranit ego sem bil pa dober.

Ne vem, jaz si pač predstavljam, da punca oz. ženska zazna, da je fantu všeč. In če ona koketira z nekim povprečnim fantom, ter počne tisto kar njemu paše, si ta average Joe ustvari upanje, da se nekaj dogaja.
In seveda to potem počne še z 20imi drugimi.

Torej ti bi 40+ in brez prtljage? Po možnosti, da ni kariera freak in/ali nima doma 5 mačk. Srečno.

endelin ::

Z leti je treba sprejeti kompromise. ;)
Pri 40ih ni noben več isti kot pri 30ih. Ne samo izgled ki ratuje katastrofa. Tudi ostalo.

Morda ni slaba ideja it po žensko v azijo. Poiščeš eno mlado ob kateri se boš tudi sam počutil mlajši

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

chucki ::

Ce ste okoli 40 ali plus bejzte v tujino po babo. Kle boste sam tecno dobil ali taksno s prtljago.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

endelin ::

Dopiši še seznam shitholeov kamor se gre iskat babo:D

Nikjer nisem napisal da bi eno 40+. Ciljam na eno tam 32-35, lahko tudi več. Tisto pod 30 bo premalo, čeprav več ali manj naletimo na te, ker izgledam tudi sam okoli 30. Ja, seveda bo potrebno sprejeti kompromise.

Opažam pa, da imajo punce na Tinderju napisano malo čudno starost. Veliko jih izgleda starejših, kot pa piše v profilu.

A na Tinderju lahko prideš do pogovora, če imaš zastonj račun? Itak mi je jasno, da meni pisala ne bo nobena, jaz pa s tem računom tudi ne morem nobeni.

Če si 40+ in ločen, že z froci, si pač najdeš eno, dve babi, se nikoli ne preseliš skupaj in si skupaj, ko ti paše.

Tega je vedno več, večinoma celo sproženo z ženske strani. Neodvisnost, women power, meToo, ipd sranje... pa naj, tipom paše, da so sami. Če niso mamini sinki seveda...

Sam bi si zrihtal eno, dve ali celo 3, bil s tisto, ki v mojem prostem času ne bo zoprna, ali na menzesu...

Furaš, dokler gre...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bm1973 ()

Technics ::

Hahaha,na teh aplikacijah je večina ološa,butli pa plačujejo za to sranje da si lahko samo pišejo kekeci,večina pa jih nič ne pofuka in zmečejo €€€ stran..boljše na kurbe it vsaj fukaš :}}}

Na teh aplikacijah je dovolj povprečnih bab, ki rade fukajo.

Več tudi ne bi pričakoval...

In zadnje čase se večina parov spozna online...

bm1973 je izjavil:

Na teh aplikacijah je dovolj povprečnih bab, ki rade fukajo.

Več tudi ne bi pričakoval...

In zadnje čase se večina parov spozna online...

Grem rajši na kurbe,so majn zdrajsane kot te gamadi ki že leta in leta visijo gor in kao pravijo da ni nobenega resnega..seveda ni,če se gonijo hujše kot hijene :}}}

Žal še nimam otrok in sem sam. Vsi vemo, da se družba tam proti 30im razgubi. Potem itak nimaš kaj, malo športaš in ne hodiš prav veliko okoli. Posledično nikogar ne spoznaš. Jaz sem potem še precej zbolel in imel druge neprijetne situacije v življenju. Sedaj pa sem pač že tako star. Tisto, kar sem vmes spoznal in dobil še pa žal ni obneslo.

Prebral sem veliko po forumih od Tinderja, FB Datinga, Badooja in ostalih aplikacij. Mnenje, ki sem si ga ustvaril je, da se pogojno da dobiti, če v vse daš nekaj energije in žal tudi denarja. Tako bi vsaj prišel do kakšnega zmenka in dopisovanja, česar trenutno nimam.

Veliko jih predlaga razne tečaje. To je spet tako, da je čas samo pred tečajem tistih nekaj minut. Jaz ne znam ogovarjati in je itak problem. Sam imam zaradi slabega sluha tudi momlajoč govor, kar punce hitro odvrne. Tu imam problem, da niti ne vem, kako bi to pojasnil. Takoj je prepozno.

Pri športanju, kamor hodim pa je tako da je itak večina fantov. Punce tja hodijo trenirat in ne iskat fantov.

Skratka, če ne poskusiš, potem ne veš. Predvidevam, da je FB Dating boljši, ker verjetno lažje dobiš povezavo na FB profil.

Ja, težko je danes s puncami, če nisi bolj proti vrhu prehranjevalne verige.

nekineki592 je izjavil:

Žal še nimam otrok in sem sam. Vsi vemo, da se družba tam proti 30im razgubi. Potem itak nimaš kaj, malo športaš in ne hodiš prav veliko okoli. Posledično nikogar ne spoznaš. Jaz sem potem še precej zbolel in imel druge neprijetne situacije v življenju. Sedaj pa sem pač že tako star. Tisto, kar sem vmes spoznal in dobil še pa žal ni obneslo.

Prebral sem veliko po forumih od Tinderja, FB Datinga, Badooja in ostalih aplikacij. Mnenje, ki sem si ga ustvaril je, da se pogojno da dobiti, če v vse daš nekaj energije in žal tudi denarja. Tako bi vsaj prišel do kakšnega zmenka in dopisovanja, česar trenutno nimam.

Veliko jih predlaga razne tečaje. To je spet tako, da je čas samo pred tečajem tistih nekaj minut. Jaz ne znam ogovarjati in je itak problem. Sam imam zaradi slabega sluha tudi momlajoč govor, kar punce hitro odvrne. Tu imam problem, da niti ne vem, kako bi to pojasnil. Takoj je prepozno.

Pri športanju, kamor hodim pa je tako da je itak večina fantov. Punce tja hodijo trenirat in ne iskat fantov.

Skratka, če ne poskusiš, potem ne veš. Predvidevam, da je FB Dating boljši, ker verjetno lažje dobiš povezavo na FB profil.

Kot so ti že drugi napisali...za finto si naredi en ženski fake profil z neko povprečno sliko,da dobiš malo občutek koliko navala imajo babnce preko teh aplikacij,dobesedno jim NAFILAJO 100+ sporočil v enem dnevu!! In če si ti predstavljaš, da si tu vmes eden povprečni revež,ki nima spimpanega profila in izgleda,so tvoje možnosti zelo zelo majhne.. več možnosti imaš v Real Lifu,da začneš pristopat do žensk bilokje v trgovini,na cesti,knjižnici itd..zato pa treba delat na sebi,samozavesti da si upaš,ker 95% "internetnih jebačev",ki so pogumni samo preko tipkovnice,nima jajčk da bi pristopli v živo,trezni in odgovorili žensko..

Technics je izjavil:

nekineki592 je izjavil:

Kot so ti že drugi napisali...za finto si naredi en ženski fake profil z neko povprečno sliko,da dobiš malo občutek koliko navala imajo babnce preko teh aplikacij,dobesedno jim NAFILAJO 100+ sporočil v enem dnevu!! In če si ti predstavljaš, da si tu vmes eden povprečni revež,ki nima spimpanega profila in izgleda,so tvoje možnosti zelo zelo majhne.. več možnosti imaš v Real Lifu,da začneš pristopat do žensk bilokje v trgovini,na cesti,knjižnici itd..zato pa treba delat na sebi,samozavesti da si upaš,ker 95% "internetnih jebačev",ki so pogumni samo preko tipkovnice,nima jajčk da bi pristopli v živo,trezni in ogovorili žensko..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Technics ()

DeeJay ::

nekineki592 je izjavil:

pejt na Tajsko ali Filipine. Pa ne v turistične kraje, kjer so same kurbe, ampak v notranjost na podeželje. Uspeh je zagotovljen.
Don't f with me.

BorutO ::

Na ona-on in najdiljubezen.si, sem si okoli 15 let nazaj na veliko pisal z ženskami. Na ona-on sem vsak dan skoraj imel kakšno sporočilo od žensk. Ne vem kako je danes s tima dvema stranema, vem pa, da je bilo takrat veliko žensk za chat, včasih sem jih moral par ignorirati, da sem si z drugimi lahko v muru pisal, hodil na zmenke ali na kakšne koncerte in izlete v hribe... Aja, vseeno pa moje žene, s katero sem danes poročen, nisem spoznal na spletu. Sem pa nedolgo nazaj naletel na youtubu na en video, kjer je en model omenjal, da so danes razne strani za zmenke in za avanture polna nategov, kjer je gor polno punc, ti pišejo, te vabijo na zmenek ipd, ampak v resnici so baje te ženske boti, ki jih vodi umetna inteligenca, pa da ravno, ko klepet z vsako postaja bolj zanimiv, te vrže na stran, kjer moreš kupiti članstvo, takrat pa ti baje več ne odpisujejo. V glavnem, za resno zvezo na ulici nagovori eno random osebo, pa boš vseeno imel več možnosti za uspeh, kot pa na spletu.

Saj še danes na tinderju si nekateri na veliko pišejo z ženskami. Tudi preko raziskav je razvidno, da nekateri tipi na veliko seksajo z dosti parnerkami. Amapk to je tistih top 20% tipov. Za njih Tinder deluje zelo dobro.
Danes si polovica žensk v USA nastavi filter na 6 foot (183 cm), nevem v kateri zmenkarski app točno.
Imaš potem še polomijo od Tea app, kjer so ženske obrekovale moške

Ženske se preko Tinderja fukarijo, kolikor se hočejo. In tudi se, sploh tiste ločene 40+... Za fuk so vedno vsi tipi, če ga že ženska izbere.

Kako naj moški doseže, da ga ženska izbere? Blefiraš, tako kot influencerke...

Slike iz Dubaija, jadrnic, morja, smučanja. Kaj ne znate fotošopirat...?!?!?! Ali pač narediš v enem tednu dopusta cel kup fotk, ki jih kategoriziraš, spremeniš datum slikanja, GPS lokacijo, če je zraven, in počasi objavljaš. Čeprav iz Umaga :D. Sam to se ne sme videti ;). Saj smo pa ja na tehničnem forumu... ;)

Boomerang ::

No, tako enostavno pa spet ne bo šlo. Nekaj je treba vedeti:

Moški povprečnega izgleda je za žensko neprivlačen. Nekje sem zasledil celo podatek, da povprečna 30-letnica (po tem ko na Tinderju nastavi filter) od 20-ih prikazanih tipov všečka max 3 (preračunano v procente je to max 15%). Pa temu prištejmo še dejstvo, da moraš imeti nekaj za pokazat, če hočeš danes osvojit žensko. Humor, razgledanost, zanimivi hobiji, dober avto, nepremičnina, plača s prvo števko 3 - to so lastnosti, ki žensko dodatno motivirajo. S povprečnim izgledom in brez kakšnih bonus lastnosti ženski nimaš kaj nuditi in si zanjo nezanimiv. Z uporabo AI se da marsikaj zrihtati, ampak na dejt boš še zmeraj odkorakal ti, z lastnostmi kot jih imaš. In velika verjetnost je, da njenega mednožja ne boš videl niti na sliki, kaj šele da bi kaj namočil.

Če ne probaš, ne veš...

Ko sem imel še stanovanje v centru LJ, in prej v Krnaju, ni bilo panike :))

BM, a si višji od 6 foot? S tistimi tvojimi pofejkanimi fotkami mogoče dobiš še nek dodaten boost + naravno nisi grd al debel al plešast, da padeš v kategorijo top 20%.

Ja, itak sem višji od 6 čevljev in športen...

Je pomagalo ;).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bm1973 ()

Na Tinderju s free accountom ne moreš nič? Malo sem všečkal, jih nekaj tudi dobil, le-ti pa so zamegljeni. Če na dobljeni všeček potegnem Match mi ponudi Tinder Gold.
Eno mi je pa vrglo v klepet, da me je všečkala in je tudi zamegljeno ter ne morem niti pisati.

ChirkKarlie ::

nekineki592 je izjavil:

Na Tinderju s free accountom ne moreš nič? Malo sem všečkal, jih nekaj tudi dobil, le-ti pa so zamegljeni. Če na dobljeni všeček potegnem Match mi ponudi Tinder Gold.
Eno mi je pa vrglo v klepet, da me je všečkala in je tudi zamegljeno ter ne morem niti pisati.

A ti stresem nekaj iz rokava? Vsi zamegljeni všečki se ti bodo prej ali slej pokazali v feedu in z lahkoto opaziš sence oziroma oris..

Tisto, ki ti je vrglo v klepet je bait.

Pizda, pa dej, a ste čisti NPC-ji..??? The fuk man

Zgodovina sprememb…

«
1
2 3 4

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spletno iskanje partnerjev prispevalo k povečanju neenakosti v družbi (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
6010942 (5488) SI13
»

ZMENEK Z NEZNANKO (sramežljiv) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Loža
42384810 (42837) jabe

Tinder - izkušnje iz prve roke (strani: 1 2 )

8862253 (58304) desni_jype

ženski izgovori glede zmenka (strani: 1 2 3 )

12528679 (24991) BigWhale

Več podobnih tem