» »

Badoo

Badoo

L1nK ::

Je to nateg, kar se tiče zmenkarij? Čeprav sem napisal, da sem heteroseksualec, si moj profil ogledujejo večinoma moški, kar me sicer ne moti, ampak to nekako ni bil moj namen. Nekaj ur po registraciji fašem sliko tipa v spodnjicah s trdim curakljem. Je to še en site s fake profili in hordo pohotnih dedcev, ki potem ogledujejo en drugega in se merijo med sabo? Ne vem, zato sprašujem.
Če je kdo uporabljal tole, naj prosim deli svoje izkušnje, lahko pa rečemo tudi kakšno besedo o drugih podobnih servisih v Sloveniji in kako delujejo. Meni se zdi, da sotele storitve primarno namenjene temu, da folk kasira malce feedbacka, si potencialno boosta samozavest in potem morda gre v pravo akcijo. Slaba teorija, kaj pravite?
https://www.facebook.com/link.zhizhekian
  • spremenil: L1nK ()

vostok_1 ::

Če te tipi ogledujejo in ti pošiljajo tiče, to najbrž pomeni, da si čeden, in bi te kak gej rad nabrisal. Go for it man:))

Anyway. Dejting stran kot vsaka druga.

shadeX ::

Kolega mi je pravil da tudi njega ogledujejo samo tipi in ga vabijo na zmenek. :))

Invictus ::

Najbrž si naredil malo čuden profil. Preveri ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Arctander ::

lahko pa rečemo tudi kakšno besedo o drugih podobnih servisih v Sloveniji in kako delujejo


Za heteroseksualne moške - ne delujejo. Ker je razmerje hetero ženske : hetero moški vsaj 1:20. Lahko si predstavljaš, kakšne možnosti imaš, ko se tvoje sporočilo znajde v množici več deset drugih, ki jih povprečno privlačna ženska dobi vsak dan.

SeMiNeSanja ::

Lahko tudi, a imaš preveč 'unisex' nickname. Ti potrebneži, ko jim pade mrak na oči sploh ne preverjajo profila, samo vidijo, da si nov, nick, da je morda ženski in že je adijo pamet.

Pa to ni samo na Badoo ali kako se že imenuje, splošen princip je to, ki ga boš srečal na vseh takih platformah. Sicer pa sem že mislil, da tale Badoo ne obstaja več (me že dolgo nihče ni več vabil, da naj se pridružim -očitno postajam prestar za te fore :)

L1nK ::

Simpatična teorija o online zmenkarijah.

https://www.facebook.com/link.zhizhekian

korenje3 ::

jaz sem se pred nedolgo časa registriral gor, ker je sodelavec nekaj govoril o tej strani. Zdi se mi da je ta stran samo zato da si ljudje ustvarijo nek "rating" samega sebe z vidika drugih. Praktično nobena se ne pogovarja, kljub temu da sem bil že 8/10, po novem 6/10 :)
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Strani za spoznavanje ljudi (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30690366 (43867) BigWhale
»

Bežna srečanja in podobno

Oddelek: Izdelava spletišč
182694 (1807) Malajlo
»

Lesk MySpacea počasi bledi

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
156952 (6081) MrStein

Več podobnih tem