» »

Pravica za Branka!

Pravica za Branka!

«
1
2 3

fur80 ::

Ali kot bi rekel Branko... justice for Branko!

Zakaj Branka Grimsa našega evroposlanca nobeden noče, niti ga nobeden ne razume! Sedaj ga bodo izključili svoji, ker dela preveč!?!? Je mogoče, tako močan desničar, da ga lahko sedaj obrne samo še na levo?

Grims je v odzivu dejal, da glede na omenjeni predlog odločitve "očitno ni problem, da bi delal premalo, ampak je moteče, da delam veliko in dosegam uspehe".

https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...

Mogoče, ker ima rad belo zasneženo Evropo? :D

• spremenil: fur80 ()

mojsterleo ::

Grims je precej neumen. Če ga bodo z glasovanjem odstranili, bo SDS izgubila mesto v skupini poslancev.
Če bi odstopil pa bi ga pač zamenjal Hojs. Kar bi bilo super, še en SDS bednik bi šel v evropo.

kixs ::

Ne se prevec znasat nad SDS. Bedniki so prav vsi!

EU_zamašek- ::

Žena mi je povedala načrt: sedaj bo Grims ustanovil neko identitarno stranko ali nekaj takega. Pač en satelit več, ne škodi imeti še kakega na zalogi.

Pa sem samo zamahnil z roko ... Ko pa sem malce premislil ...

feryz ::

Škoda ekrana za ta ološ.
Da se vam da odpirati neke tretjerazredne teme.

Za dobrim konjem se praši ali kako pravijo ...

nejclp ::

Na, takoj ko njihovi pridejo na oblast, se tudi fašisti opogumijo in primezijo iz svojih kleti.
https://x.com/Identitarizem/status/2074...

krepelce ::

Ubogi Goebbels, preveč je delal revček, pa so mu krivico storili :)):)):))

Upam, da bodo slovenci naslednje EU volitve šli volit, da se znebimo te skrajno desničarske zalega iz EU parlamenta.

Samo sramoto nam delajo v svetu.

EU_zamašek- je izjavil:

Žena mi je povedala načrt: sedaj bo Grims ustanovil neko identitarno stranko ali nekaj takega. Pač en satelit več, ne škodi imeti še kakega na zalogi.

Pa sem samo zamahnil z roko ... Ko pa sem malce premislil ...

Verjetno so zavohali, da je za Jelinčičem ostal lep prazen prostor, ki bi se ga dalo napolniti.
Čudovita počitniška usklajenost skrajno desničarskih trolov, začele so se
počitnice, in na forum pridejo ob isti uri, iz njega izginejo ob isti uri,
človek, bi misli, da tudi spijo v istem šotoru, z isto ženo ;) /s

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krepelce ()

no comment ::

Kje so SDSovci, ko jih rabiš v témi. Tako pa tavamo v temi in ne vemo ali je Grims junak ali bedak.

Ampak kaj je razlog za izključitev, je res da dela preveč in ostalim dviguje normo, kot pravi sam. Take za tekočim trakom nikoli niso imeli radi!!!
Je res, da dela premalo, kot mu očitajo v stranki, kar kolikor kot poznamo Branka je to skoraj nemogoče. Če bi lahko bi migrante lastnoročno znosil čez mejo.

Ali je preprosto prevelik in preočiten rasist za Bruselj, kjer se gredo multikulti in kjer lahko največji anti LGBT hejterji, kot primer bivši poslanec madžarskega Fidesa neovirano vozijo glavno lokomotivo na swingerski gej zabavi?

Jim gre na samo na živce? Ali ga preprosto obrne med vsemi rasami v velemestu?

Zgodovina sprememb…

Ne vem. Ampak ta človek se ni kaj pretegnil v življenju. Recimo če ga že primerjaš s Hojsem. Ki ima nižjo izobrazbo kot Grims.
Tako da slednja res nič ne pomeni, čeprav Krepelce venomer omenja to.

Utk ::

Nekateri, ali pa večina, je za demokracijo samo dokler so izvoljeni "naši". Mislim da tisti, ki so volili Grimsa, in menda je bil celo izvoljen s preferenčnimi glasovi, so ga volili zato, ker je tak kot je. Če to ni kompatibilno z epp, ga komot vržejo ven, ampak ne vem kdo ima pravico zahtevat njegov odstop. Niti SDS ne.

Isto je pri Stevanoviću in Mijiću. Ne vem ali so ga volili zarad stranke ali njega osebno, ampak če ga je neka skupina ljudi izvolila, ni prav da ga neka druga skupina ljudi odstavlja.

Smo za demokracijo ali nismo? Nekateri očitno niste.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Mijić ne paše v to štorijo. Za Grimsa in Stevanovića pa se strinjam.

Jarno ::

Sta se nekoč Peterle in nek bolj levi prvak na RTV udarila glede političnih smernic.
Lojze se je "zagovoril", da morajo smernice temeljiti na vrednotah.
Takoj je dobil močan odgovor, da je temelj spoštovanje pravne ureditve.
Da sedaj padajo očitki o konfliktu interesa z evropskimi vrednotami je menda splošno znano.
Morda to ni splošno znano ali je bil narobe svet ducat let nazaj in je šlo na bolje ali obratno.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
James Bond je že pred časi mislil, da bo prišel na zeleno vejo in chillal.
#65W!

PovemVfaco ::

fur80 je izjavil:

qrc, zarad globalnega segrevanja j vedno manj bela, tega ne prznava mende

eriCartman ::

bela je zaradi velikega števila "šmrkovčkov" v enem in drugem parlamentu

EU_zamašek- je izjavil:

Mijić ne paše v to štorijo. Za Grimsa in Stevanovića pa se strinjam.

To je odvisno od tistih, ki so ga volili. Če so vedeli. Predvidevam da lokalci vejo kdo kandidira.

driftwood ::

še kolcalo se nam bo po takih kot je Grims.

driftwood je izjavil:

še kolcalo se nam bo po takih kot je Grims.

Branko ne gre nikamor! Lahko pričakujemo kako knijgo, v kolikor ga odpravijo iz parlamenta, naslov se piše sam ... Moj boj ali nekaj takega!

Sedaj pa poglejmo kaj bi oz. bo Branko izgubil v kolikor posluša kolegico Tomano in gre na socialno v Slovenijo do novih volitev!

Branko sedaj dobi:
11.255,26 EUR bruto na mesec se pravi okoli: 8.772,70 EUR neto na mesec.
Splošno nadomestilo za pisarno in stroške: 4.950 EUR / mesec
Dnevnica ob udeležbi na parlamentarnih dejavnostih: 359 EUR / dan (sicer mu očitajo, da ni kaj ekstra tja hodil in je pustil denar ležati, pa vseeno.
Proračun za asistente do 32.072 EUR / mesec, ampak tega ne dobi osebno, temveč je namenjeno plačam in stroškom zaposlenih/asistentov

In sedaj ti Tomana reče, da bi se moral temu odpovedati!? Nikjer pa zgoraj ne vidim plačilo za malico ali kosilo, spada to pod dnevnico jih ne briga kako in kaj npr. Branko je?!

Zgodovina sprememb…

Dnevnica ob udeležbi na parlamentarnih dejavnostih: 359 EUR / dan (sicer mu očitajo, da ni kaj ekstra tja hodil in je pustil denar ležati, pa vseeno.

Tole se motis. Ni hodil na seje EPP-ja.

Tody ::

Če Elon reče, da je Branko fejst fant potem kdo smo mi da temu oporekamo?

karafeka ::

Čisto mogoče je, da se ne pusti podk....eee...zlobirat, pa ga potem nihče nima rad, ker nimajo vzvoda nad njim.

Ampak on in njegovi asistenti so dobili okoli 50 000EUR nebdavčenega denarja na mesec, to je več kot pol miljona na leto in potem ti Tomceva reče, da je bolje da odstopiš! V štirih letih je to 2,4 miljona EUR, ki ga Slovenec z težavo zadane na Lotu.

Kdo od nas bi to naredil in zakaj bi to moral Branko?

Zgodovina sprememb…

Tody je izjavil:

Če Elon reče, da je Branko fejst fant potem kdo smo mi da temu oporekamo?

Plus... Če Janša reče, da to ni naša stvar, potem to ni naša stvar.

fur80 je izjavil:

Ampak on in njegovi asistenti so dobili okoli 50 000EUR nebdavčenega denarja na mesec, to je več kot pol miljona na leto in potem ti Tomceva reče, da je bolje da odstopiš! V štirih letih je to 2,4 miljona EUR, ki ga Slovenec z težavo zadane na Lotu.

Zakaj vse gledaš skozi keš? Branko ve, da mu ni hudega, ni preveč pogolten, ima dovolj keša, svoboda mu pomeni več kot dodatni evrčki. A je to tako težko razumeti?

Konec koncev ima neko vilo na Bledu, bo že nekak. Pa karate je treniral, se mi zdi.

Zgodovina sprememb…

EU_zamašek- je izjavil:

fur80 je izjavil:

Zakaj vse gledaš skozi keš? Branko ve, da mu ni hudega, ni preveč pogolten, ima dovolj keša, svoboda mu pomeni več kot dodatni evrčki. A je to tako težko razumeti?

Konec koncev ima neko vilo na Bledu, bo že nekak. Pa karate je treniral, se mi zdi.

Zato, ker drugače si kot Kordiš, ki je preveč lev za leve. Ker, če se ti ne gre za keš si nič druga kot aktivist kot Nika Kovač. :D

Upam da Branko ni padel med aktiviste, ker potem pa res ne vem več kam gre ta svet. :)

Saj ne rabiš vse razdati in stopiti na duhovno pot pa to. Imaš dovolj za lagodno življenje - in Branko ima dovolj keša za to.

Ampak keš ni vse. So še druge stvari v življenju. Branko z zgledom dokazuje, da je temu tako.

Zgodovina sprememb…

EU_zamašek- je izjavil:

Saj ne rabiš vse razdati in stopiti na duhovno pot pa to. Imaš dovolj za lagodno življenje - in Branko ima dovolj keša za to.

Ampak keš ni vse. So še druge stvari v življenju. Branko z zgledom dokazuje, da je temu tako.

Bo pokazal v kolikor bo odstopil kot evroposlanec, da mu ni za keš, ker odpovedati se taki plači ni kar tako, jaz ne bi, recimo! :D

Mogoče je pa spoznal kako zbirokratiziran je Bruselj, ki se bo vsak čas sesul pod svojo lastno težo.

karafeka je izjavil:

Mogoče je pa spoznal kako zbirokratiziran je Bruselj, ki se bo vsak čas sesul pod svojo lastno težo.

Saj ni on nič spoznal, on je bil pač Branko, naganja ga Romana Tomc se mi zdi, kolegica, ki ga nagovarja k odstopu!

fur80 je izjavil:

Ja, tako kot tale:

To, to pa res ni lepo, da brankota izpostavljaš. To je dandanes način življenja te visoke družbe.

fur80 je izjavil:

karafeka je izjavil:

Saj ni on nič spoznal, on je bil pač Branko, naganja ga Romana Tomc se mi zdi, kolegica, ki ga nagovarja k odstopu!

To je najbolj zanimivo pri vsem skupaj, Jajo miri strasti ... Zabavno!

mtosev ::

Ah Grims. Upam, da ga izključijo iz eppja.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mtosev ()

delavec44 ::

Slabo za Grimsa, da mu želite tako nesrečo.

delavec44 je izjavil:

On JE nesreča.

delavec44 je izjavil:

Takole govori Aca Lukas o ljudeh, ki ga ne marajo, podobno bi rekel, da je z Brankom.

Drugače pa ja, moramo vedeti zakaj nam Evropa naganja poslanca, kot, da nismo sposobni izvolit človeka v evropski parlament, to da premalo dela, ne kupimo! ;)

Zgodovina sprememb…

Preganja ga ker je spregledal in hoče narediti konec hipokriziji in hinavščini. Zato.
Ampak tega v Sloveniji nihče ne vidi, khm, zaradi njegove "prtljage".

Samo kdo je tu neumen. Nemec, Prebilič in podobni, ki kimajo, sweettalkajo in bojo tam do penziona, ali nekdo, ki reče kar misli da je prav...

No, Grims jasno. Zato pa smo tam kjer smo.

k4vz0024 ::

Braka so z ljubeznijo vrgli iz stranke :))

Grimsa so izključili.

Iskreno, jaz nisem slišal v tem mandatu še nobenega našega poslanca v evropskem parlamemtu razen Jovove. Pa gledam 3. program in tiste prenose iz Bruslja.

Utk je izjavil:

...ali nekdo, ki reče kar misli da je prav....

t is better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt.

kamiKaZaA ::

Če lenemu javnosektašu rečeš, da je lenuh je takšna izjava izjemno politično nekorektna. Politično korektna izjava se po novem glasi: Deloven kot Grims!

Kakorkoli, Jajotu štejem v plus da se je malce zavzel za Branka, ne pa kot Romana, ki ga je kar žrtvovala ...

Nič hudega mu ne bo. Sedaj bo lahko deloval kot nepovezani poslanec.

kamiKaZaA je izjavil:

Če lenemu javnosektašu rečeš, da je lenuh je takšna izjava izjemno politično nekorektna. Politično korektna izjava se po novem glasi: Deloven kot Grims!

Lahko kaj vec napises o tem? Nisem videl, da bi bilo kaj objavljeno.

johnnyyy ::

Utk je izjavil:

Nekateri, ali pa večina, je za demokracijo samo dokler so izvoljeni "naši". Mislim da tisti, ki so volili Grimsa, in menda je bil celo izvoljen s preferenčnimi glasovi, so ga volili zato, ker je tak kot je. Če to ni kompatibilno z epp, ga komot vržejo ven, ampak ne vem kdo ima pravico zahtevat njegov odstop. Niti SDS ne.

Isto je pri Stevanoviću in Mijiću. Ne vem ali so ga volili zarad stranke ali njega osebno, ampak če ga je neka skupina ljudi izvolila, ni prav da ga neka druga skupina ljudi odstavlja.

Smo za demokracijo ali nismo? Nekateri očitno niste.

Niti ne. Naš slovenski in tudi evropski sistem je strankarski. To pomeni da ko kandidiraš, kandidiraš na listi stranke in kot tak ne zagovarjaš lastnih osebnih stališč ampak strankarske. Svoja osebna stališča predstavljaš interno znotraj stranke, ko pa govoriš javno izven stranke pa predstavljaš njo.

In kakor tega ne razumeš te bodo izključili, ker pač ne razumeš. To se je zgodilo Grimsu kot tudi Kordišu.

Grimsovo barabo so katapultirali z veliko večino, samo 7 poslancev je bilo proti, toliko o tem, koliko prijateljev ima...

Megalažnjivec, skrajni desničarji na forumu so pravi amaterji...

EU_zamašek- je izjavil:

Kakorkoli, Jajotu štejem v plus da se je malce zavzel za Branka, ne pa kot Romana, ki ga je kar žrtvovala ...

Romana ni naredila ničesar brez posveta s Furerjem, tako, da je samo ponavljala njegov ukaz, medtem, ko se je Janša lepega delal pred kamerami.

Tudi sicer je preneumna, da bi se sama spomnila take strateške poteze: Grims odstopi, zamenja ga nekdo drug, ki lahko spet vstopi v EPP.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: krepelce ()
«
1
2 3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Evropski parlament potrdil Chat Control (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
503136 (486) WhiteAngel
»

Bruseljski manevri za obuditev Chat Controla

Oddelek: Novice / NWO
402596 (159) DeeJay
»

Evropski parlament zavrnil Chat Control

Oddelek: Novice / Zasebnost
133003 (1873) c3p0
»

EU, Slovenija in volitve

Oddelek: Problemi človeštva
483644 (1648) c3p0

EU volitve 2024 (strani: 1 2 3 423 24 25 26 )

Oddelek: Problemi človeštva
1280145738 (118357) arnecan1

Več podobnih tem