Forum » Loža » Kateri vnaprej pripravljeni sendvič?
Kateri vnaprej pripravljeni sendvič?
bm1973 ::
A je res tako dolga tema? Sveže, dobre sendviče, kot da bi jih sam delal, dobiš v Šparu....
Spar ima tudi angleške sendviče, tiste trikotnike...
Občasno kupoim, ker malo pogrešam potovanja v VB.
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
ZveeZ ::
Sicer je ze kar nekaj let odkar sem kupil narejen sendvic ampak, ko sem se hodil v redno sluzbo je bila moja "go to" varianta: vegetarianski sendvic v sparu (zelenjava, mozzarella in brez namazov) + 100-200g suhega prsuta v delikatesi (odvisno koliko sem bil lacen).
Ne vem, ce ta sendvic se prodajajo in verjetno bi se za tak denar (danes verjetno 3.5EUR sendvic + 7EUR prsut) bolj splacalo stopiti v spar restavracijo.
A niso tramezzine "izumili" nasi sosedje?
Ne vem, ce ta sendvic se prodajajo in verjetno bi se za tak denar (danes verjetno 3.5EUR sendvic + 7EUR prsut) bolj splacalo stopiti v spar restavracijo.
A je res tako dolga tema? Sveže, dobre sendviče, kot da bi jih sam delal, dobiš v Šparu....
Spar ima tudi angleške sendviče, tiste trikotnike...
Občasno kupoim, ker malo pogrešam potovanja v VB.
A niso tramezzine "izumili" nasi sosedje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZveeZ ()
mancini ::
Jager Hoče ima sveže pripravljene sendviče, sveža solata, paradižnik, ..
verjetno ni boljšega od tega
Ne vem pa če jih imajo v vseh Jagrih
verjetno ni boljšega od tega
Ne vem pa če jih imajo v vseh Jagrih

gruntfürmich ::
ampak jaz jager trgovine tretiram pod nivojem; še tiste znamke ki so enake povsod se mi zdijo slabše kvalitete. včeraj sem jedel griote, verjetno so bile že stopljene ker so bile belkaste okoli čokolade, in bi rekel kot da so iz jagra
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Likalnik ::
fikus_ ::
To je edini trgovec, ki je v Slovenski družinski lasti, ni se zakalkuliral kot Tuš, raste in širi se počasi,....
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
z3ro ::
Pa Jager ima tudi probleme z logistiko, že itak so v temi kar se tiče tehnike/gradbenega materiala. Če bi bile trgovine po vsej Sloveniji bi bilo samo še slabše.
enavlaka ::
Ganon ::
Vsi Jagri, kolikor opažam. Povsod je kvaliteta nekje približno na nivoju.
Zanimivo, da Jager trgovine sploh ni na Gorenjskem...je bolj na Štajerskem koncu...čudno zakaj so se tam ustavili...ubistvu sploh še nikoli nisem bil v Jager trgovini
Jaz nisem bil še v nobeni. Pokrito imajo Štajersko, zdaj vidim, da so se začeli počasi širiti na Dolenjsko. Jim gre pa zelo dobro. Tuš je bil požrešen in želel vse naenkrat, oni poslujejo pametneje.

IL_DIAVOLO ::
Ma kaki jager... sendviči za reveze.
Potem boljse mercator s svezo zemljo in not presano slanino in rezino sira. Za prste obliznit.
Saj ni treba da je vse ze pripravljeno, lahko sam poves kaj bi rad. Ne sparat jezika.
Potem boljse mercator s svezo zemljo in not presano slanino in rezino sira. Za prste obliznit.
Saj ni treba da je vse ze pripravljeno, lahko sam poves kaj bi rad. Ne sparat jezika.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IL_DIAVOLO ()
aytim ::
Merkič še istih žemelj nima med poslovalnicami, izkušnja v večjih centeih je pa tudi bolj jalova. V vaških pajzlih je super sicer
d4vid ::
Pa Jager ima tudi probleme z logistiko, že itak so v temi kar se tiče tehnike/gradbenega materiala. Če bi bile trgovine po vsej Sloveniji bi bilo samo še slabše.
Kaj?
Ravno ene 14 dni nazaj sem šel v Celje dopoldne. Čakal 20 min, da sem prišel do parkirnega prostora. Cene imajo vsaj meni dokaj solidne, karcher K4 par let nazaj je bil najcenejši ravno v jagru, kupil sem tudi že par oken pri njih, ravno zdaj 80x60cm za 60-70€. Ceneje gre težko. Rabil sem okno za en pomožni objekt, kjer je škoda vgrajevat neka kvalitetna, draga okna. Lepila za ploščice, purpen, itd itd itd vse dokaj vredu cena.
Na temo nazaj, zgoraj je en spraseval, kje dobim sendvic brez namazov, majoneze... ravno danes v šparu, navadna velika žemlja, suha salama, sir in pa kumarice, 2.49€. Brez majoneze in ostalega.
Lokalni manjši merkatorji v naši regiji pa kolikor imam info, še vedno delajo sendviče po naročilu.
z3ro ::
Kaj?
Ravno ene 14 dni nazaj sem šel v Celje dopoldne. Čakal 20 min, da sem prišel do parkirnega prostora. Cene imajo vsaj meni dokaj solidne, karcher K4 par let nazaj je bil najcenejši ravno v jagru, kupil sem tudi že par oken pri njih, ravno zdaj 80x60cm za 60-70€. Ceneje gre težko. Rabil sem okno za en pomožni objekt, kjer je škoda vgrajevat neka kvalitetna, draga okna. Lepila za ploščice, purpen, itd itd itd vse dokaj vredu cena.
Na temo nazaj, zgoraj je en spraseval, kje dobim sendvic brez namazov, majoneze... ravno danes v šparu, navadna velika žemlja, suha salama, sir in pa kumarice, 2.49€. Brez majoneze in ostalega.
Lokalni manjši merkatorji v naši regiji pa kolikor imam info, še vedno delajo sendviče po naročilu.
Kar imajo na zalogi ni panike, tudi cene so res okej. Kar pa nimajo pa tudi če plačaš in kao dobijo čez 5 dni...lahko pozabiš. Tudi zaloge jim nikoli ne štimajo. Pred kratkim sem iskal EPS 100, mi reče da ga nimajo ampak da imajo v trgovini par km stran..grem iskat..pravijo mi pa tega tukaj ne prodajamo že vsaj leto in pol. Mama je čakala na ploščice 3 tedne, nakar je obupala in jih šla kupit drugam - čeprav kao jih dobijo čez par dni in potem spet čez par dni itd. V celju itak da je gužva, verjetno je to ena njihovih največjih trgovin pa mogoče je tam kaj boljše ampak tukaj od Šmarja pri Jelšah pa do Rogatca so v 15 kilometrih štirje Jagri s tehniko in je katastrofa.

Pithlit ::
To je edini trgovec, ki je v Slovenski družinski lasti, ni se zakalkuliral kot Tuš, raste in širi se počasi,....
To seveda ni res, ampak sure. Stara navada železna srajca. Ti kr nabijaj.
Life is as complicated as we make it...
sraka1 ::
Od pripravljenih so MOL-ovi precej dobri (https://freshcorner.si/sl/svezi-sendvic..., veliko jih ima mocarelo, nekaj tudi burrato.
Po meri mi ga izdelajo v Jagru s chia žemljico, a žal ni moč dobiti burrate (vzamem pa kak bolj lahek sir kot je livada, da se zdilati tudi za vložene kumare in paradižnik).
Se pa to je mogoče 2-4x na mesec, ko pa je pač časovna stiska.
Po meri mi ga izdelajo v Jagru s chia žemljico, a žal ni moč dobiti burrate (vzamem pa kak bolj lahek sir kot je livada, da se zdilati tudi za vložene kumare in paradižnik).

Od pripravljenih so MOL-ovi precej dobri (https://freshcorner.si/sl/svezi-sendvic..., veliko jih ima mocarelo, nekaj tudi burrato.
Kako pa zapakirajo burrato v predpripravljen sendvič? Glede na to da je stvar na pol tekoča? Al se pogovarjamo o uni fejk gluposti kot je ribana mocarelo... Dejte no kanček kritičnega razmišljanja.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
fikus_ ::
Daj napiši kaj več..... ne samo eno vrstičnico, saj veš, kontra argument pa to....
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
sraka1 ::
Kako pa zapakirajo burrato v predpripravljen sendvič? Glede na to da je stvar na pol tekoča? Al se pogovarjamo o uni fejk gluposti kot je ribana mocarelo... Dejte no kanček kritičnega razmišljanja.
Kako pa je na sendviču lahko kremni sir? Ali pa kisla smetana? Ne vidim težave, pač sendvič ni tako suh. In ravno to je tudi prijetno, saj razen parih izjem so sendviči, ki niso pripravljeni doma zelo suhi (namaza je zelo malo).

Vsak sendvič pokvarijo s to gajstno rukolo
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
kow ::
Trgovine niso najboljsi plac za sendvice, razen ce je majhna. Je razlika, ce sendvic kupis na petrolu (med tankanjem), vzames kavico, placas in se odpeljes. Placas vec, prihranis cas. Malo offtopic, ampak ker nekateri izgubljate perspektivo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
LynxEffect ::
Danes sem probal Hoferjev grajski sendvič. Za dobra 2€ je to res dober sendvič.
https://www.hofer.si/izdelek/good-choic...

Hofer ima tudi dobro izbiro ja...samo niso ravno sitostni.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

koyotee ::
Kaj?
Nimaš pojma, v tistem za 2,49 je tut majoneza.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Ganon ::
LynxEffect je izjavil:
Sem ti rekel.

gruntfürmich ::
Jaz bi se izogibal sendviču, ki lahko več dni stoji zapakiran v hladilniku.
torej ti vso hrano doma vržeš po 1 dnevu stran?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
starfotr ::
Vsak dan imaš na policah dnevno svež kruh. Medtem ko te sendviči imajo dolg rok trajanja.
V-i-p ::
LynxEffect je izjavil:
Sem ti rekel.Za to ceno sploh.
Jp, se strinjam. Vsi trije so dobri. Grajski, šunka in sir pa oni kuhan pršut. V bageti imajo še kebab, ki ni tako slab, nisi pa glih sit od njega.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Daj napiši kaj več..... ne samo eno vrstičnico, saj veš, kontra argument pa to....
Ker ste pač očitno prebutasti da bi pogledali čez lastni plot in raje nabijate brez vsake podlage...
Na primorskem imate še vsaj Fama d.o.o. (v lasti družine Lemut) pa Pekarna Brumat d.o.o. (v lasti družine Brumat).
Sam ja dajte še naprej glumit. Sej to delate po komplet forumu, v vsaki temi kjer se pojavite.
Če pa mogoče štejejo tudi kake zadruge (in ne samo striktno družinska podjetja)... Je pa še par trgovcev v igri.
Kako pa je na sendviču lahko kremni sir? Ali pa kisla smetana? Ne vidim težave, pač sendvič ni tako suh. In ravno to je tudi prijetno, saj razen parih izjem so sendviči, ki niso pripravljeni doma zelo suhi (namaza je zelo malo).
Če primerjaš kremni sir (Al pa kislo smetano) z burrato... se odstrani iz teme. Ker je vsakomur jasno da pojma nimaš kaj burrata je.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
Seba982 ::
Danes v lokalni zadružni trgovini, 4 sendviči z veliko žemljo, poli salamo in sirom + liter in pol sladke pijače, neke sole. 9€.
Magic1 ::
Danes v lokalni zadružni trgovini, 4 sendviči z veliko žemljo, poli salamo in sirom + liter in pol sladke pijače, neke sole. 9€.
Wow, 2€ na sendvič s 2 sestavinama in flaša soka za 1€. Res vrhunec.
Magic
Technics ::
v Avstriji na bencinskih Jet(billa) imajo dalec najboljse in poceni 2-3€(pohane,kebab,gyros,prsut ni da ni) še segrejejo ti,če hočeš.
nejc_nejc ::
Technics ::
v Avstriji na bencinskih Jet(billa) imajo dalec najboljse in poceni 2-3€(pohane,kebab,gyros,prsut ni da ni) še segrejejo ti,če hočeš.
Ja za 2€ je pa res vrhunska klasa ni kej.
ni vrhunsko,je pa dosti boljse kot pa jest od lokalnih šipcev kebab in podobo sranje...

Glede na to, da pride kebab pri sipcu 6-7€, osebno ne bi dvomil kje dobiš bolj kvalitetno hrano.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
harmonkar9 ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Glede na to, da pride kebab pri sipcu 6-7€, osebno ne bi dvomil kje dobiš bolj kvalitetno hrano.
Boljše razmerje p/p je verjetno mislil. Pravi domoljubi dobro vemo, da je p/p v Avstriji tradicinalno boljši (že skoraj kakšno stoletje), čeprav tudi proti Albancem nimamo nič, v zadnjih desetih letih so se vidno izboljšali. In celo Srbi imajo v zadnjem času kar dobro hrano, sem letos prvič poskusil po osamosvojitvi.
Seba982 ::
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | malica v službi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 31619 (13407) | PacificBlue |
| » | salame in mesni izdelki, hofer/lidl/eurospin vs mercator/špar/tuš (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19655 (13619) | c3p0 |
| » | Zajtrk (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 94454 (45955) | xyz248 |
| » | Kaj malicate v službi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15464 (11390) | FireSnack |
| » | Vegeterjanski nasveti-recepti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14955 (5688) | c3p0 |