Forum » Loža » Kaj malicate v službi
Kaj malicate v službi
kuall ::
Izogibajte se lokalov, ce za hrano ne placate 30 eurov+ ker boste jedli samo packarijo.
danes sem za 1EUR jedel po moje tako dobro kot ti za 30EUR. še velikokrat bom to ponovil. znižan jogurt za 30 centov, štručka s sirom in šunko za 70 centov, špar. za hrano se mi zdi bedasto metat denar stran, če pa si jo lahko sam najbolj kvalitetno pridelam.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
Gagatronix ::
V moji zadnji sluzbi smo imeli sluzbeno menzo, ki je vedno postregla okusno hrano in velike porcije, pa se pivo smo imeli.
__Devil__ ::
Različno malico kolikor se da, čeprav velikokrat vse možne vrste sendvičev z suhimi klobasami, slanina, sir , poli. Banane, sezonsko sadje, kar zraste doma na vrtu, kumare , paradiznik. Ostanki od kosila, meso, pohano itd. Včasih kakšnji rogljički, kava iz avtomata vsak dan, proteinske cokolade, še se najde.. vitamini, čaj za sabo, jogurti pogosto, kefir.
styrian ::
V prejnšnji službi sem imel menzo, kjer sem pravzaprav jedel kosilo. Vendar je bila služba šit.
V trenutni službi sploh ne grem na malico.
V trenutni službi sploh ne grem na malico.
FireSnack ::
Ne hodim na malico, ker je preveč dela in ni časa. Dela se po 15 ur na dan minimalno. Delo krepi človeka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | malica v službi (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 24786 (6574) | PacificBlue |
» | Zajtrk (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 75351 (26852) | xyz248 |
» | Kako cim manj denarja in čim manj časa porabiti za hrano? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12334 (8772) | rejven |
» | Kaj nosite za mal'co s sabo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11566 (8382) | c3p0 |
» | OZN vidi žuželke kot možno rešitev za svetovno lakoto (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 62346 (55875) | enadvatri |