Forum » Pomoč in nasveti » Junior developer
Junior developer
domzie ::
Pozdravljeni, zaključil sem FERI (trenutno pišem še diplomo) in iščem priložnost v programiranju. Od malih nog sem vajen dela na kmetiji zato sem deloven (deloholik) in vztrajen. Najbolj me zanimajo software in low-level področja (komunikacije, mikrokrmilniki, aplikacije). Sem pa tip osebe ki bi rad vedel vse od začetka do konca. Programiranje me res veseli saj se zavedam njegove moči in me nekako postavi v svoj svet in se odklopim od realnosti ko se v nekaj zadam. Pripravljen sem vložiti maksimum, da se dokažem in napredujem. Če ima kdo kak nasvet ali priložnost, bom zelo hvaležen. Domen

Zimonem ::
Loti se svojega posla na kmetiji je vsaj tisoč stvari kjer lahko uporabiš svoje znanje, seveda ob iskanju šihta. Ni narobe če na začetku padeš kam kamor ne aodiš, se pa naučiš neke dinamike.

Blinder ::
Optimisti. Kot tisti, ki čakajo, da bo nastala neka fantomatična velika potreba po programerjih, ker naj bi bilo veliko kode, ki jo je ustvarila AI, treba popravljati ročno.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-14400f rtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i5-14400f rtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
JanBrezov ::
Če pišeš diplomo, potem še nisi čisto zaključil. Verjetno poznaš asistente in profesorje, malo poglej, kaj počnejo njihovi laboratoriji in tiste, katerih področje dela te zanima, malo povprašaj, če iščejo študente ali nove zaposlene za delo na projektih. Tudi mentorja/somentorja vprašaj, če išče ali pozna koga, ki išče. Vsake toliko kakšen laboratorij dobi večji projekt in nenadoma iščejo več ljudi. Marsikdo dela v labu preko študenta ali kot zaposleni in vmes mimogrede naredi še magisterij in je precej razumevanja, da si med službenim časom na predavanjih in vajah.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Šolanje nekoč in danes (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 45983 (41693) | Mato989 |
| » | Kako do zaposlitve (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 33637 (29686) | roko88 |
| » | Študij in zaposlitev v IT (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 42153 (36399) | lobo_feroz |
| » | Iskanje službe (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 63233 (51384) | M.B. |
| » | Zanimiva IT podjetja pri nas? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 37093 (25884) | LeQuack |