» »

Akumulatorske škarje za veje/vrtne

Akumulatorske škarje za veje/vrtne

vke4XC ::

Kje kupujete in katere priporočate?

Bolj bi bile za darilo in da so uporabne nekaj let.

Ena 'teta' je s tem tako fino in hitro pofrizirala, da bi še na OnlyFans zaslužila.

fikus_ ::

Imam od Einhell nekaj let, 2x 2Ah baterija, za nekaj "metrov" porezat so ok.
Pozanimaj se, če imajo baterijska orodja in od koga, potem kupiš tisto firmo.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

GupeM ::

Takih stvari jaz za darilo ne maram kupovat, razen če vem točno kater model si nekdo želi. Takrat pa ja.

Sicer pa bo imel Lidl jutri navadne "ta zelene" Parkside akumulatorske škarje za 30 EUR brez baterije. Jaz sem 14 dni ali 3 tedne nazaj kupil "ta črne" Parkside Performance za 50 EUR brez baterije. Sem zelo zadovoljen. So šle kot vroče žemljice. Kako se obnesejo navadne zelene pa ne vem.

Če pa že moraš to kupit za darilo, se pa res pozanimaj, katera akumulatorska orodja že imajo, da kupiš isto znamko. Da ni pol 16 različnih baterij in 16 različnih polnilcev.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

mirkuma ::

Sam imam tele za delo v vinogradu in sadovnjaku. Baterija drži izjemno dolgo (vsaj 3-4 dni po 4h rezanja). So pa cene sedaj navili v nebo, če se prav spomnim sem za komplet s polnilcem in 2 baterijama predlani dal okrog 120€ v akciji.
...all those moments will be lost in time, like tears in the rain...

tony1 ::

Moj glas za tale zadnji komplet, ker so te boscheve 12V baterije uporabne še marsikje drugje... Priporočena cena je pa precej navita, na kakšnem shoppster.si ipd. bo običajno kar precej cenejša...

Je kar nekaj tega, ja, men se zdi da že imajo einhell, to sem gledal najprej (ni popust ampak bolj napizd), tole, da bodo obrezovali like a boss/ch?

Če je cena primerljiva je modri bosch po kakovosti 2 razreda nad naštetimi...

Alright! V kakšnih daljšeročajnih variantah nima bosch nič posebej?

PacificBlue ::

Izberes enako znamko, če že imas kaj baterijskega orodja doma da nimas pol prevec sitnosti zaradi baterij.

Potem bo verjetno moral biti Einhell. Je pa Bosch menda bolj 'influencerski' nivo (cena je skoraj enaka izven Slovenije)?

In tisti podaljšek je samo dodatek škarjam - edino tako ima eko+potrošniško smisel, ne?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: vke4XC ()

Matejjjjj ::

mirkuma je izjavil:

Sam imam tele za delo v vinogradu in sadovnjaku. Baterija drži izjemno dolgo (vsaj 3-4 dni po 4h rezanja). So pa cene sedaj navili v nebo, če se prav spomnim sem za komplet s polnilcem in 2 baterijama predlani dal okrog 120€ v akciji.

Enake sem kupil za darilo. 1m po izteku garancije obstale v sleep mode. K sreči so narejene tako, da jih skupaj držijo vijaki in kovinska U ploščica, zato se zlahka razstavijo. Razstavil, očistil, nič... v drugem poskusu opazil, da stikalo ne klika. Niti ne vem kako in zakaj, ampak stikalo je naenkrat spet začelo odddajati glasove med pritiskanjem, sestavil nazaj in delajo naprej. Oče jih obožuje.

Ne vem zakaj škarje za 200 eur vsebujejo stikalo za 2centa.

https://shop.hans-sauer.de/de/ersatztei...

MadMax ::

Moje kitajske za 30€ imajo hall sondo in magnet.
Pa bi raje stikalo za 2 centa, bi vsaj lahko nastavil točko aktivacije (da bi moral malo bolj pritisnit na petelina, zdaj prime že pri malem premiku).
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

Zimonem ::

Imam ene iz temuja , solidno narejene.
Sicer so narejene za Makita baterije.
Brez baterije 35e.

pero2k ::

OBI ima akcijo za Einhell do konca meseca pri vsaki napravi brezplačni akumulator (2Ah) in polnilec.

komunist1945 ::

razmišljam o takih škarjah, ker je par ugodnih ponudb, ampak nisem prepričan, da jih rabim. Kaj je glavna prednost pred ročnimi malimi škarjami? Da se ne utrudi dlan in prsti (s tem nimam nekih problemov, ker spet nimam toliko vejevja)? Večja moč od tamalih ročnih škarij oz. dlani? Tadolge teleskopske ročne škarje za dve roki omogočajo verjetno večjo moč od tega?

Teleskopske da ti ni treba plezati na lojtro, navadne ti pa prihranijo trud in verjetno zato z njimi verjetno več in bolj komot narediš...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Aku-kosilnica? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8722496 (1189) sandmat
»

Kater baterijski vrtalnik? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

635231663 (8412) kingo1
»

Parkside izdelki - vaše izkušnje (strani: 1 2 3 )

11740770 (4613) WizzardOfOZ
»

Katero baterijsko orodje

473749 (2092) Zvezdica27
»

akumulatorske kosilnice (strani: 1 2 )

7225858 (19311) 111111111111

Več podobnih tem