» »

Parkside izdelki - vaše izkušnje

Parkside izdelki - vaše izkušnje

1 2
3
»

ReRMh ::

d4vid je izjavil:

Moram rečt, da si res siromak. V glavi.

kaj hočeš, resnica prej ali slej pride na plan :D

blze ::

Ja, mene tudi zanima če si jo kdo lasti?
uživejte
blze

connel ::

Kaj veliko ne moreš faliti, budget kosilnica iz diskonta gor ali dol. Pač kupi extra par baterij pa vozi miško.

fikus_ ::

Koraz, imam elektricno kosilnico Greenworks, obstaja vec kitajskih proizvajalcev z zelo podobnimi.
Ta Parkside je zelo ozka, 40 cm, bateriji moras dokupiti, nikjer ni podatka o priporoceni povrsini (realno jo das na pol, da bos zadovoljen s kosnjo),...
Tako da bi jaz iskal drugje, vsaj 46 cm, z vkljuceno baterijo

Mislim da imam ravno to
https://www.merkur.si/akumulatorska-kos...
Če hoces imeti se njihovo nitkarco, potem vzames varianto z 2x 40V baterijo, ker baterija paše v nitkarco.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Pac-Man ::

Kdo dela za Parkside:

DIESE Firmen stecken hinter PARKSIDE! (Lidl Werkzeug)
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

dela ::

Mam par orodij Parkside na stare 12V 3-celične baterije, take kot tukaj v videu.. Bi dokupil kako tako baterijo, samo nisem našel nikjer več. Še ve kdo za kak vir? Sem vzel eno crknjeno narazen in pobral celice ven, na eni celici se je sprožil CID, ostali dve sta OK. Če se prav spomnim, so celice modre in na njih piše Grizzly.

Ali pa če je kdo namesto tega videl kak tak adapter, da bi lahko npr. nove "X 12V team" baterije uporabljal na teh starejših Parkside 12v napravah. Sam nisem nikjer našel. Tudi adapterji z drugih baterij bi prišli prav, če ni drugega.

darkolord ::

Izgleda, da se X 12V team baterije da enostavno "predelati" na stare strojčke:

BorutO ::

Imam doma še samo Makito in Hilti ... Ampak sem pred tem uporabljal parside črne barve, ki bi naj bili boljši od zelenih. Crknilo je vse. Na koncu sem vse parkside mašine podaril in si kupil Hilti pa Makite. Ja, ne rabim vsaki dan, ampak, ko že rabim, vsaj dela tako kot treba.

dela ::

darkolord, hvala za video, ampak moji strojčki so zgleda še zgodnejši model, tadva na tvojem imata bateriji PAP 12 in PAPK 12 in mata rdeč trapez ob strani, moji so pa PxBS 12 in je cel spodnji del baterije rdeč, oblika je malo drugačna, ni samo ta ena plastična linija drugje
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kater baterijski vrtalnik? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
603207145 (15250) lopov
»

Hofer vs. Lidl "tehnična" roba (strani: 1 2 )

569455 (4634) hojnikb
»

Vibracijski vrtalnik ali udarni vrtalnik (strani: 1 2 3 )

12728491 (12772) Silici
»

Akumulatorski vijačnik / vrtalnik (prvo aku. orodje kasnejšega kompleta) (strani: 1 2 )

9913915 (11337) BorutO
»

Komplet akumulatorskega orodja

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
2813627 (8945) bozgo88

Več podobnih tem