Forum » Loža » Panika na bencinskih črpalkah
Panika na bencinskih črpalkah
Temo vidijo: vsi
feryz ::
Vsak teden se derete da bo konec sveta in bo folk obubožal.
Medtem pa gredo cene počasi, počasi gor.
Kmalu znamo biti na treh evrih, potem na štirih itd.
In bomo vseeno preživeli. Folk bo vseeno tankal in se vseeno vozil.
Pač se bo natisnil dodaten denar in dvigovalo plače. Nič novega.
Medtem pa gredo cene počasi, počasi gor.
Kmalu znamo biti na treh evrih, potem na štirih itd.
In bomo vseeno preživeli. Folk bo vseeno tankal in se vseeno vozil.
Pač se bo natisnil dodaten denar in dvigovalo plače. Nič novega.
Prej bomo prešaltali, prej bomo dobili davek na prevoženi kilometer.
Kakorkoli se obračaš, imaš rit zadaj. Za vazeliniranje.
So pa vmesna obdobja kul, zato čimprej skoči na ta vlak.
Dokler je še luštno.
Kakorkoli se obračaš, imaš rit zadaj. Za vazeliniranje.
So pa vmesna obdobja kul, zato čimprej skoči na ta vlak.
Dokler je še luštno.

Pithlit ::
Bo treba počasi kar na EV prešaltati, ni druge!
Edin haklc je da bo šla tud cena elektrike gor (poleg samih ev). No, tistim ki imajo panele se pač mal smeje. V končni fazi pa par panelov sam za avto filat tud ni baš nek zalogaj.
Mora pa vsak sam zase pregruntat kolk se to splača ali ne. Meni se ne, ker je avto v 4ih mesecih naredil točno 36km... nisem čist ziher da bi ga sploh pri življenju obdržala naslednje leto.
Life is as complicated as we make it...

Miki N ::
Večji problem je, da če bo folk električarje _res_ rabil bo še dražji.
A unih Wolt Indijcev se pa ne da nahecati, da bi rikše vozili?
A unih Wolt Indijcev se pa ne da nahecati, da bi rikše vozili?
fikus_ ::
OutOfTheBox je izjavil:
Super novica. Torej drugi teden 2.13EUR / l?
Savdska Arabija odpoveduje pošiljke nafte v Evropo
Fuckin JJ...
Baje bo vlada v senci vozila cisterno iz Savdske Arabje in bodo tako rešili slovence pred visokimi cenami
Samo da se ne bo vmes zgubila....
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Jajo naj za varovanje prevoza iz penzije pokliče Kunstlja - ima izkušnje s tistimi konci dol. "Operacija Teheran 2.0" in nov road trip blog!

Boš pa motor kupila električni.
Da se ti bodo paneli splačali.
Bom morala prej tega uničit. Pa po dolomitih bodo moral part 'tankštel' namontirat. Se ne spomnim da bi jih v svojih 10kkm kaj dosti videla.
Trenutno je vse to bolj hard pass kot karkoli drugega. Računica se mi enostavno ne izide... sploh ne ko vidiš cene teh električnih piss missile.

Večji problem je, da če bo folk električarje _res_ rabil bo še dražji.
A unih Wolt Indijcev se pa ne da nahecati, da bi rikše vozili?![]()
Sej imamo dost primerne analogie iz preteklosti.
Najprej "kupite dražje sijalke da boste šparal!", pol "kupite še dražje ledice da boste šparal!" pa "kupite še dražje A+++ aparate da boste najbolj šparal!"... položnice so pa, šment, še kar višje. Pa nekje vmes je bilo "toplotne črpalke da bo ogrevanje praktično zastonj..." in so spremenili obračunavanje tko da je nekaj folka kr nasankalo.
Ne vem zakaj folk misli da bo prehod na EV dolgoročno kaj boljši. Če ga bomo sploh doživeli, glede na to da nas bo baje AI pohopsal nekje do 2030... si bom jaz do takrat raj kar mal duška dala.
ferko2 ::
to bi blo epic, iran4oil, evo imam eskluzivno odlomek iz misije:
Vašči in jaz čakava pred vhodom, potem pa šok. Skoraj se mi stemni pred očmi. Koji kurac Špela zakaj si našemljena kot Šeherezada? Pojma nimaš Mitja kako se od Irancev dobi to kar hoče. Da skratim, po samo 15minutah Špeline intervencije nam perzijci naložijo sodov do roba in še za domov. Totalen uspeh, cena bo padla pod evro za liter Janša bo navdušen ko pridemo nazaj. Bolj se ne bi mogel motiti. Še pred mejo s Slovenijo mi Njavro piše da je vmes sklenjen nov deal, hormuz je odprt, Janša je izdal Izraelce in je na poti v Moskvo, naftovod je sedaj odprt direkt do Lendave. Nisem mogel verjeti kaj berem, halo? Še včeraj je bilo nujno da dobimo nafto za Slovenijo zdaj pa tole. Nič več mi ni bilo jasno!
Vašči in jaz čakava pred vhodom, potem pa šok. Skoraj se mi stemni pred očmi. Koji kurac Špela zakaj si našemljena kot Šeherezada? Pojma nimaš Mitja kako se od Irancev dobi to kar hoče. Da skratim, po samo 15minutah Špeline intervencije nam perzijci naložijo sodov do roba in še za domov. Totalen uspeh, cena bo padla pod evro za liter Janša bo navdušen ko pridemo nazaj. Bolj se ne bi mogel motiti. Še pred mejo s Slovenijo mi Njavro piše da je vmes sklenjen nov deal, hormuz je odprt, Janša je izdal Izraelce in je na poti v Moskvo, naftovod je sedaj odprt direkt do Lendave. Nisem mogel verjeti kaj berem, halo? Še včeraj je bilo nujno da dobimo nafto za Slovenijo zdaj pa tole. Nič več mi ni bilo jasno!
ššš ::
Vlagat v kolesarske/e-skiro steze. Pa ne uno, ko "maršale" narišejo na cesto. Proper stuff, da je kolo ločen od ceste. Sam mam do šihta 20min s kolesom. Z največjim veseljem bi šel. Pa ne hodim, ker se moram vozit po glavni cesti, 5cm stran od težkih tovornjakov. Sej drugač se dela. Poglejte recimo periferijo 10let nazaj in zdej. Napredek je, samo je prepočasen in ne sledi dogajanju in trendom. Pa cestna kultura je še vedno na psu. Včasih čakaš par minut, da ti kdo ustavi na zebri, folk ti trobi na kolesu, ker oni majo novga Renoja na lizing, ker zarad tebe ne more na polno zasijat na cesti. Enim se kr odfuka, ko te ne more prehitet. Pa dizlaši brez filtrov smradijo ceste,... Tega je ogromno. Zadušiš se. Mine te vse.
Je pa tko, pokurim 1 tank bencina na mesec. Tele podražitve so me koštale cca 5e na mesec. Lej ne vem, zame to ni kriza in konc sveta. Pa sem na minimalcu. Verjamem pa da za določen folk, k ma še manj kot jaz, to predstavla neko travmo.
Je pa tko, pokurim 1 tank bencina na mesec. Tele podražitve so me koštale cca 5e na mesec. Lej ne vem, zame to ni kriza in konc sveta. Pa sem na minimalcu. Verjamem pa da za določen folk, k ma še manj kot jaz, to predstavla neko travmo.
OutOfTheBox ::
Bo treba počasi kar na EV prešaltati, ni druge!
Edin haklc je da bo šla tud cena elektrike gor (poleg samih ev).
Drži. Kdor hoče kaj met od EV naj ta prehod naredi sedaj. Čez 5 let bo prepozno, da bi užival od tega grozen profit (na račun poceni vožnje).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()

to bi blo epic, iran4oil, evo imam eskluzivno odlomek iz misije:
Epizoda v kateri Kunstelj želi pimpati Špelco iranskim preprodajalcem nafte, nakar se izkaže, da je glavni mafiozo gej.
*pogled Mikija in Špelce se obrne na Vaščija*
- "Kaj zdaj Vašči... za domovino, za Jajota?" reče Kunstelj.
joez7 ::
Panika bo, ko nebo ali pa zlo omejeno tankanja. Tut cena 3€ je za nekatere kar vredu.
Sem mali provokator, po potrebi diktator, dvomim v vse in nič ne vem.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.
Marsikdaj se motim, zato prosim me popravi.

Vlagat v kolesarske/e-skiro steze. Pa ne uno, ko "maršale" narišejo na cesto. Proper stuff, da je kolo ločen od ceste. Sam mam do šihta 20min s kolesom. Z največjim veseljem bi šel. Pa ne hodim, ker se moram vozit po glavni cesti, 5cm stran od težkih tovornjakov. Sej drugač se dela. Poglejte recimo periferijo 10let nazaj in zdej. Napredek je, samo je prepočasen in ne sledi dogajanju in trendom. Pa cestna kultura je še vedno na psu. Včasih čakaš par minut, da ti kdo ustavi na zebri, folk ti trobi na kolesu, ker oni majo novga Renoja na lizing, ker zarad tebe ne more na polno zasijat na cesti. Enim se kr odfuka, ko te ne more prehitet. Pa dizlaši brez filtrov smradijo ceste,... Tega je ogromno. Zadušiš se. Mine te vse.
To jaz podpiram. Ampak podpiram tudi registracije in redne tehnične preglede teh vozil. Ker, v končni fazi, zakaj moramo avtomobilisti financirat kolesarje?

SOri, ampak tehnični za bicikel je gej af. Ne pretiravati pa si komplicirati lajfa za pol mlahavega kurca efekta.

SOri, ampak tehnični za bicikel je gej af. Ne pretiravati pa si komplicirati lajfa za pol mlahavega kurca efekta.
Hja, že mogoče. Ampak ko vidiš bicikel k jih samo še stari dobri dukttejp skup drži (da manjka lučk niti omenjam ne) z zavoro na opanke... se mal po temenu popraskaš pa vprašaš zakaj si ti kriv ko ti pred avto uleti.
Pa padalci ki se vštric vozijo, izven kolesarskih... pa uni k jim so barvno slepi in letijo skoz semaforje... Registrska (in posebej zavarovanje) bi bla kar dobrodošla. Italijani so že zacolal e-skuterje na ta način.

Ne vem, to je dandanes na nivoju šuma. Je drugih "cyberpunk" pizdarij polna malha, ne rabimo se še s tem ukvarjati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
Magic1 ::
Meni je fajn s biciklom, ker se premigam in ni šanse, da v gužvo padem.
Samo pozimi ni glih realno, pri tem slabem ljubljanskim zrakom.
Samo pozimi ni glih realno, pri tem slabem ljubljanskim zrakom.
Magic
OutOfTheBox ::
To jaz podpiram. Ampak podpiram tudi registracije in redne tehnične preglede teh vozil. Ker, v končni fazi, zakaj moramo avtomobilisti financirat kolesarje?
S tem ko delaš vožnjo s kolesom "plačljivo", delaš slednje:
1. Namesto spodbujanja da čim več ljudi gre na kolo, delaš ravno nasprotno - manj ljudi bo na kolesih
2. Kolo ne onesnažuje okolja kot ga avto
3. Kolo za delovanje uporablja energijo človeka ki ga poganja, kar ima tudi en drug zanimiv efekt - spodbuja bolj zdrav slog
4. Bolj zdrav slog, pomeni manj ljudi v bolnišnicah, kar pomeni manj obremenitve davkoplačevalskega denarja
5. Kolo ne "obrablja" prometne infrastrukture. Je razlika če po cesti pelje 100kg ali 2 toni.
6. Tega nobena država na svetu nima, preprosto zato ker je ideja preveč butasta. Je kot da bi človeku zaračunal da lahko hodi.
in še "Ker, v končni fazi, zakaj moramo avtomobilisti financirat kolesarje? "
7. večina polnoletnih kolesarjev je tudi avtomobilistov, in že plačujejo vse potrebne davke.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OutOfTheBox ()
ššš ::
Ja, to je treba povedat. Kolesaril sem kr dost, pa se mi tak folk gabi oziroma sem nehal to rekreativno počet. Sej so še drugi načini fitnesiranja. Mislm, kdor je v tem, ve za kaj se gre. Enostavno, goniš bajk 30km na polno, Strava laufa, rekord segmenta bo, potem pa rdeča na semaforju. Al pa kolesarska z mamicami, vozički, poganjalčki in še čem. Itak greš na cesto. En folk gledam, zadnje dve leti se jim je dobesedno skisal. Prej smo šli z bajki na morje, je blo vsake pol ure pavza za "radler". Zdej majo zračunan za vsak klanc, kje, kdaj in ker gel bodo vzel. Slinasti na bajku, gre se na polno, ne vidjo nič okol sebe. Tak način res ni kompatibilen z avtomobilksim prometom in po prvic povedan tut s kolesarskimi stezami ne.
Pač je treba ločit kle. Eni na bajk zarad podražitev, drugi zarad zdravja, tretji zarad lajkov na Stravi in YT. Ne vsega v en koš metat.
Jest sem dost star, de se spomnim še te revščine iz 70ih in 80ih. Avti so bli precej bolj redki. Folk se je vozu okol ja,...s kolesi in mopedi. Nobene drame, verjetno gremo spet v to smer.
Pač je treba ločit kle. Eni na bajk zarad podražitev, drugi zarad zdravja, tretji zarad lajkov na Stravi in YT. Ne vsega v en koš metat.
Jest sem dost star, de se spomnim še te revščine iz 70ih in 80ih. Avti so bli precej bolj redki. Folk se je vozu okol ja,...s kolesi in mopedi. Nobene drame, verjetno gremo spet v to smer.
energetik ::
Tukaj posplošuješ vse po spisku. Ledice so danes zastonj in dejansko porabijo ~90% manj štroma za isti učinek. TČ daje ogrevanje praktično zastonj - na leto plačam 350€ štroma za komplet ogrevanje 135m2 bajte. Kaj torej ne drži?Večji problem je, da če bo folk električarje _res_ rabil bo še dražji.
A unih Wolt Indijcev se pa ne da nahecati, da bi rikše vozili?![]()
Sej imamo dost primerne analogie iz preteklosti.
Najprej "kupite dražje sijalke da boste šparal!", pol "kupite še dražje ledice da boste šparal!" pa "kupite še dražje A+++ aparate da boste najbolj šparal!"... položnice so pa, šment, še kar višje. Pa nekje vmes je bilo "toplotne črpalke da bo ogrevanje praktično zastonj..." in so spremenili obračunavanje tko da je nekaj folka kr nasankalo.
Pri EV bomo pa še videli in je dejansko malo drugače. Cena štroma je ponavadi nekje x3 glede na ceno/MWh fosilnih goriv. Ampak tudi izkoristek štroma za premikanje je nekje 3x višji kot pri fosilcu, torej bi moral biti teoretično na istem kot pri fosilcu. Je pa res, da z več sončnic v mreži in dinamičnim polnjenjem se da to ceno močno zbiti dol.
vires in numeris

ššš - glede na leta... da se ne boš pridružil neustrašnim jezdecem teh konjičkov - ti so šele nevarni, se vidi dosti gangsta-stajl vožnje
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
BuDi79 ::
To se je res razpaslo.kot bi napisali straniščni mediji: "Pripravite se" starejših je vedno več, pa vedno več denarja imajo... pa vedno slabše so vzgojeni, ker ta ki danes vozi BMW brez žmigavcev in blenda bo jutri vozil "mobility scooter".
In mirne duše vozijo po sredini cestnega pasu s 3 km/h.

To se je res razpaslo.kot bi napisali straniščni mediji: "Pripravite se" starejših je vedno več, pa vedno več denarja imajo... pa vedno slabše so vzgojeni, ker ta ki danes vozi BMW brez žmigavcev in blenda bo jutri vozil "mobility scooter".
In mirne duše vozijo po sredini cestnega pasu s 3 km/h.
Pripravite se na Ferija z navitim "Zafira" geronto-quadom!!
Nikonja ::
Sm razmišljal in ne vem če se bolj splača več hodit ali z kolesom furat zaradi cen goriva. Ja, s kolesom prišparaš dnar na gorivu, ampak zaradi kolesarjenja poješ in spiješ konkretno več, tko da nism čist ziher da ko potegneš črto si kaj dejansko finančno prišparal!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nikonja ()

OutOfTheBox je izjavil:
S tem ko delaš vožnjo s kolesom "plačljivo", delaš slednje:
1. Namesto spodbujanja da čim več ljudi gre na kolo, delaš ravno nasprotno - manj ljudi bo na kolesih
2. Kolo ne onesnažuje okolja kot ga avto
3. Kolo za delovanje uporablja energijo človeka ki ga poganja, kar ima tudi en drug zanimiv efekt - spodbuja bolj zdrav slog
4. Bolj zdrav slog, pomeni manj ljudi v bolnišnicah, kar pomeni manj obremenitve davkoplačevalskega denarja
5. Kolo ne "obrablja" prometne infrastrukture. Je razlika če po cesti pelje 100kg ali 2 toni.
6. Tega nobena država na svetu nima, preprosto zato ker je ideja preveč butasta. Je kot da bi človeku zaračunal da lahko hodi.
in še "Ker, v končni fazi, zakaj moramo avtomobilisti financirat kolesarje? "
7. večina polnoletnih kolesarjev je tudi avtomobilistov, in že plačujejo vse potrebne davke.
Vse to pade tako ko se zaveš da je pol koles tehnično neizpravnih, in pol kolesarjev nepopolno opremljenih, pol kolesarjev ne zna kolesa po predpisih vozit... In dobiš nek presek ko 3/4 vsega tega nima kaj počet na cesti.
Kolesarske steze pa aktivno ignorirajo. Pa ne samo v Ljubljani (ker so baje glupo skonstruirane z vsemi dovozi k grejo gor pa dol)... Jok, tudi na periferiji (kjer so kolesarske fizično ločene od ostalega prometa najdeš budale (ponavadi vštric) direkt na regionalki.
Ja, v idealnem svetu ni potrebe po registracijah in tehničnih. Ampak dokler kekci zavestno vozijo kot neranljive kokoši ker kaznovat jih itak nihče ne more...
Pripravite se na Ferija z navitim "Zafira" geronto-quadom!!Nope.![]()
Jaz se držim unga načela: "Umri mlad, da boš lepo truplo".
Čeprav se mi zdi, da sem to že zamudil. Pa še vse zakurijo dandanes, tako da to čedalje manj velja.
Ni panike. Midva sva mlada po srcu. To je to kar šteje!
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Pithlit ()
To je pa res zanimivo. Casual bikerji, v kavbojkah in srajcah, se še zmotijo in zavijejo na kolesarsko stezo, ki je vštric s cesto.
Čim pa oseba natakne tisto cunjo, ki se ji reče kolesarski dres, jo nihče ne prepriča, da bi se prestavila iz ceste na kolesarsko.
Nimam pojma ali jim je pod častjo, ali jih moti omejitev hitrosti, ali kaj tretjega. Za znak za prepoved koles na cesti, jih itak boli nekaj.
Čim pa oseba natakne tisto cunjo, ki se ji reče kolesarski dres, jo nihče ne prepriča, da bi se prestavila iz ceste na kolesarsko.
Nimam pojma ali jim je pod častjo, ali jih moti omejitev hitrosti, ali kaj tretjega. Za znak za prepoved koles na cesti, jih itak boli nekaj.
Nikonja ::
To je pa res zanimivo. Casual bikerji, v kavbojkah in srajcah, se še zmotijo in zavijejo na kolesarsko stezo, ki je vštric s cesto.
Sm si res smešen, na kolesarski bo fural 0,3km/h počasneje in potem se mu bodo vsi folverji na Stravi režali!!!!
Ne se blamirat prosim!
Zate je to blamiranje, jaz bi pa zadnjič kmalu enega naložil na havbo. Kao. Če bi ga, bi ga itak iz inata, ker človeka to razpizdi.
Pač ne pričakuješ kolesarja na cesti, kjer je izrecno prepovedano za njih.
Če te pa ravno zanima, zakaj raje po cesti vozijo, je zelo praktičen razlog. Ker so na kolesarskih stezah hitrosti nizke, mase majhne in prometa praktično nič, se na njih nabira ogromno svinjarije. Zato ti, ki se imajo za profiče, čeprav niso nič od nič le spoliran bicikel imajo, raje divjajo po vzporedni cesti, kjer avtomobili to svinjarijo spihajo s ceste.
Pač ne pričakuješ kolesarja na cesti, kjer je izrecno prepovedano za njih.
Če te pa ravno zanima, zakaj raje po cesti vozijo, je zelo praktičen razlog. Ker so na kolesarskih stezah hitrosti nizke, mase majhne in prometa praktično nič, se na njih nabira ogromno svinjarije. Zato ti, ki se imajo za profiče, čeprav niso nič od nič le spoliran bicikel imajo, raje divjajo po vzporedni cesti, kjer avtomobili to svinjarijo spihajo s ceste.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
nejc_nejc ::
PacificBlue je izjavil:
Nekatere kolesarske steze so bolj nevarne kot pa sama cesta.
kaj pa je na tej stezi nevarno
dotični kolesar je totalni egoist, ogroža ostale udeležence v prometu, ne spoštuje pravil
in za povrh bo še pizdil, če mu boš kaj rekel ali mogoče zahupal
Nazz ::
PacificBlue je izjavil:
To ni kolesarska, ampak pump track po plocniku!
ZveeZ ::
PacificBlue je izjavil:
To ni kolesarska, ampak pump track po plocniku!
Se strinjam.
Ko se pa pripeljes do jaškov na cestišču pa se seveda razvrstiš na kolesarsko. Ne glede na prevozno sredstvo.
Kot sem že napisal, tipa v takih kolesarskih gatah, ne boš spravil na kolesarsko.
On se že ne bo peljal tam.
Kot pravijo zgoraj, je nevarno. Mnogo bolj kot če padeš pod kolesa 40 tonskega šleparja.
On se že ne bo peljal tam.
Kot pravijo zgoraj, je nevarno. Mnogo bolj kot če padeš pod kolesa 40 tonskega šleparja.

PacificBlue je izjavil:
In ja, o teh herojih govorimo. Neranljiva kokoš.
Da jih šele vidiš kolk se razburjajo ko sta dva vštric in jim pohupaš. Ali pa ko se gladko po sredini ceste čez Dražgoše cijazijo (kar je vsaj ena žalost, dokler ti nasproti ne pripelje s kakih 80km/h praktično nag).
Nimam nič proti kolesarjem dokler upoštevajo pravila igre, tko kot vsak drug udeleženec v prometu. Isto pizdim čez vsakega ki me poizkuša ubit, ne glede na prevozno sredstvo. Ampak samo ena kategorija hudo izstopa.
ups pozabil:
ne da je osebek na kolesu nepismen, še slikice ne tleh ne prepozna
Za otroke, ki se šele učijo brati, je odlična metoda iskanje sličic, ki nadomeščajo določene besede:
Za živali na kmetiji so se v Cicibanu uporabljali določeni primeri:
Kuža glasno laja na dvorišču. (sličica psa)
Majhna muca pije toplo mleko iz posodice. (sličica mačke)
Velika krava pase zeleno travo na travniku. (sličica krave)
Rožnati prašiček se igra v blatu. (sličica pujsa)
Za otroke, ki se šele učijo brati, je odlična metoda iskanje sličic, ki nadomeščajo določene besede:
dotični kolesar je totalni egoist, ogroža ostale udeležence v prometu, ne spoštuje pravil
V ZS mi napisi, se dobiva na tocno tej cesti, dobis karbon specialko, in peljes 35-40 km/h po tem pump tracku. Jaz se peljem z avtom vstric s tabo in te snemam. Potem si dolzen v tej temi napisat na kratko kaj si dozivel in kaj nisi razumel.

ups pozabil:
Dafuq je poanta tukaj?
Kdo pa pravi, da moraš 35 do 40 km/h?
V ZS mi napisi, se dobiva na tocno tej cesti, dobis karbon specialko, in peljes 35-40 km/h po tem pump tracku. Jaz se peljem z avtom vstric s tabo in te snemam. Potem si dolzen v tej temi napisat na kratko kaj si dozivel in kaj nisi razumel.
Jaz bi šel pa rad po tej cesti z zafiro 250 km/h. Pa mi nekaj pravi, da ne morem iti.
vem samo to, da si udeleženec v prometu in moraš spoštovati pravila
lahko si na KARBON SPECIALKI ali pa na navadni rogovi 10ki izpred 45 let
očitno si nepismen in ti tudi sličica ne zaleže
kaj čmo, takle mamo
potem smo pa vozniki nasilni,
nehaj se smešiti
ups pozabil:
Dafuq je poanta tukaj?![]()
kaj naj sploh komantiram
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()
Jaz bi šel pa rad po tej cesti z zafiro 250 km/h. Pa mi nekaj pravi, da ne morem iti.
Koliko pa je primerna oz. predpisana hitrost za kolesarsko? Na tej cesti je bila se lani omejitev 40km/h.
Koliko pa je primerna oz. predpisana hitrost za kolesarsko? Na tej cesti je bila se lani omejitev 40km/h.
kaj se izmotavaš
s svojo KARBON SPECIALKO , SE MORAŠ PELJATI po kolesarski stezi če obstaja.
Magic1 ::
PacificBlue je izjavil:
Sej pri takšnih kolesarskih je kar razumljivo. Če se voziš 15km/h s gorcem, ki ima vsaj prednje vzmetenje, še nekako gre. Četudi je vsak dovoz lahko nevarnost, ker avtomobili tudi večinokrat kolesarskih ne šlivijo. Na specialki pri 25km/h+ pa je to že zelo neprijetno.
Magic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Magic1 ()