» »

Ukinitev pay365 za polnjenje mobi

Ukinitev pay365 za polnjenje mobi

svicar ::

Telekom Slovenije s 1.3.26 ukinja zelo dober servis, ki je avtomatiziral podaljševanje mesečnih mobi paketov to je pay365. Vse je potekalo avtomatsko, kot trajnik (sepa). Ima kdo kakšno podobno alternativo?

Dimnik ::

Zakaj bi delal to?

Kupiš vrednostnice v akciji 10+10 in nafilaš npr za leto dni ali več.

Sicer že stokrat omenjeno v temi vrednostna kartica telekom slovenija

jernejl ::

Dimnik je izjavil:

Zakaj bi delal to?

Ali nimajo omejene veljavnosti paketa na 3 mesece, če vmes nič ne polniš?

delavec44 ::

Ne.

Dimnik je izjavil:

Zakaj bi delal to?

Na mobiju imam zakupljen paket ki traja 1 mesec. npr od 3 v mesecu do naslednjega 3. Če želim podaljšati paket, moram imeti na računu mobi vsaj toliko denarja, kot ga paket potrebuje da se ponovno aktivira za naslednji mesec. Če denarja na mobi računu ni dovolj se akcijiski paket izklopi. Paket lahko ponovno vklopiš, vendar sedaj ni več v akciji in je misečni strošek dražji. Enaka zgodba se ponovi pri ženi, otrokih...vendar nimajo vsi od 3 v mesecu. Žena ima od 10 do 10, otroci pa drugače.
Pay365 je delal tako: samodejno je podaljšal pakete in 1x na mesec pobral iz mojega ttr-ja preko trajnika (sepa) v eni transakciji znesek, ki je bil potreben za vse pakete, pri vseh ljudeh, ki sem jim plačeval. Tako nisem potreboval popolnoma nič skrbet za stanje na mobi računu. Pay365 je samodejno podaljšal pakete na dan ko so potekli. Stvar je funkcionirala perfektno in je izhajala iz IZI mobila. Sedaj so ta servis po pol leta odkar so prevzeli IZI ugasnili.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: svicar ()

Legon ::

Zato, ker imajo poslovni interes, da ljudje plačujejo naročnino, če uporabljajo storitev, kot da ima naročnino. Kaj je sploh smisel tega, kar uporabljaš v primerjavi s sklasično naročnino, kjer pač plačaš enkrat mesečno položnico?

Legon je izjavil:

Zato, ker imajo poslovni interes, da ljudje plačujejo naročnino, če uporabljajo storitev, kot da ima naročnino. Kaj je sploh smisel tega, kar uporabljaš v primerjavi s sklasično naročnino, kjer pač plačaš enkrat mesečno položnico?

Smisel tega je, ker sedaj plačujem 6.99eur za neomejene pogovore in 100GB prenosa podatkov v 5G omrežju (akcijski mesečni paket Mobi B)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: svicar ()

Legon ::

ja, in Telekom ti sporoča ti na "lep" način sporoča, da odj***** s takim paketom.

Tako, da poglej konkurenco. HOT kot vem ima podobne cene in možnost periodičnega nalaganja denarja. Kot vem tudi nimajo nekih posebnih akcij in paketov zvestope, da bi se sekiral, če ne aktiviraš paketa na točno določen dan. Lahko pa to izkoristiš tudi zato, da sihroniziraš naročnine in je potem vse na isti dan.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Legon ()

PacificBlue ::

Lahko kupis vrednotnice, ko so v akciji. Dejansko imas tako se ceneje, napolnis pa za celo leto naprej.

PacificBlue je izjavil:

Lahko kupis vrednotnice, ko so v akciji. Dejansko imas tako se ceneje, napolnis pa za celo leto naprej.

Ja..ok...to je tudi varianta, vendar moraš to v naprej plačat (dati brez obrestni kredit ponudniku)

Za kar dobiš 50% popust. Imaš kje drugje lahko takšen dobiček v enem letu?

Machete ::

Kaj je sploh fora, saj če ti ta pay365 cupa dol je skoraj isto kot naročnina za njih, edino, da je prepoceni za njih?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Dennis88 ::

Vesel da ukinejo. Sem gledal pred časom da bi ukinil, ma se ni dalo oz. na njihovi spletni strani ni nikjer nič pisalo. Pol se mi ni dalo klicat in sem pustil kot je. Ukinit pa sem hotel ravno zaradi 10+10 akcije.

Machete ::

Dennis88 je izjavil:

Vesel da ukinejo. Sem gledal pred časom da bi ukinil, ma se ni dalo oz. na njihovi spletni strani ni nikjer nič pisalo. Pol se mi ni dalo klicat in sem pustil kot je. Ukinit pa sem hotel ravno zaradi 10+10 akcije.

Nisem siguren, kje ti pridobiš, če ukinejo. Ali te razveseli vsaka redukcija nečesa na voljo?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

svicar je izjavil:

Dimnik je izjavil:

Zakaj bi delal to?

Na mobiju imam zakupljen paket ki traja 1 mesec. npr od 3 v mesecu do naslednjega 3. Če želim podaljšati paket, moram imeti na računu mobi vsaj toliko denarja, kot ga paket potrebuje da se ponovno aktivira za naslednji mesec. Če denarja na mobi računu ni dovolj se akcijiski paket izklopi. Paket lahko ponovno vklopiš, vendar sedaj ni več v akciji in je misečni strošek dražji. Enaka zgodba se ponovi pri ženi, otrokih...vendar nimajo vsi od 3 v mesecu. Žena ima od 10 do 10, otroci pa drugače.
Pay365 je delal tako: samodejno je podaljšal pakete in 1x na mesec pobral iz mojega ttr-ja preko trajnika (sepa) v eni transakciji znesek, ki je bil potreben za vse pakete, pri vseh ljudeh, ki sem jim plačeval. Tako nisem potreboval popolnoma nič skrbet za stanje na mobi računu. Pay365 je samodejno podaljšal pakete na dan ko so potekli. Stvar je funkcionirala perfektno in je izhajala iz IZI mobila. Sedaj so ta servis po pol leta odkar so prevzeli IZI ugasnili.

V čem je problem? Kupiš za vsakega 2 vrednostnici 10+10 in napolniš takoj, imaš dobroimetje 40 in si dober 5mesecev, npr.

So nekje na 3 mesce oz redkej akcije, petrol, špar, telekom...in potem spet vzameš eno ali dve in dopolniš...

Jaz sem tudi p, lani v akciji šel na pakete c za 7eur, 4 številkein vse imajo različne datume aktiviranja, sem vse napilnil in mi vseeno kdaj je spet datum podaljšanja.

Če to ni vredno, da imaš enkrat več dobroimetja od plačanega, potem nevem...

krneki ::

10+10 je kul, dokler ne hodiš dosti izven EU in se enkrat zajebeš, pol pa adijo prihranek.

Saj jih imaš lahko doma v predalu.

krneki ::

Že dost je da ti gre 13eur po gobe brezeveze.

Ampak 10 si jih itak zastonj dobil.

edi123 ::

Kje vse so te akcije 10+10? A imajo vsi na enkrat akcijo? Ce kupim za 100€ dobim 100€ gratis?

Bellator ::

Pri Sparu je bila do konca januarja, in ne, nimajo jih vsi naenkrat. Če kupiš za 50, kolikor znaša omejitev na nakup, dobiš še 50 eur gratis. Spremljaj temo o telekomovih vrednosticah.
Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

V-i-p ::

Ta omejitev je tudi bolj na papirju. Se spomnim, ko sem bil še na Mobiju in sem kao hotel imet eno leto mir in je bil paket 9,99€. Sem jih bp vzel 6 naenkrat, nafilal in imel 12 mesecev potem rešeno :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Ah, v Sparu je problem že, če hočeš 2 kupiti naenkrat. Vsaj na avtomatskih blagajnah. Pač kupiš vsako posebej. Lahko tudi 20.

Tody ::

Sej hot isto dela... Ne vem zakaj bi imel drag telekom? Mislim koliko pa date za naročnine?

Če bi prebral par postov.....

mobi c, vse neomejeno oz 200/neomejeno v akciji paket 7e, kupiš vrednostnico 10+10 in imaš skoraj tri mesce za 10e. Normalna cena 14e, ampak enaka zgodba z 10+10...

Potem še dva cenejša paketa a in b..cen se ne spomnim

Lonsarg ::

Se pravi po novem je stanje nizkocenovnikov glede placevanja sledece.

Mobi: samo predplacnisko
HoT: predplacnisko z moznostjo avtomatakega polnjenja
Bob: moznost obicnega placevanja z poloznico za nazaj

Same pakete imajo tako ali tako podobne, tak da je ta razlika v moznostih placevanja najvecja razlika.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Telemach ima tudi predplačniške.

Največja razlika ni možnost plačevanja ampak kdo ti da bonus ob polnitvi. In tu sta Mobi in Free2go pač v prednosti.

PacificBlue ::

Ja, mislim za cca 50 eur pa imaš vso leto mir. Oziroma za mobi c paket, ki te stane 84 eur na leto lahk z vrednotnicami plačaš samo 42 eur. Oziroma točneje moraš kupit 5(10+10) vrednotnic, takrat ko so v akciji.

V-i-p ::

Mobi C je super za tak denar, sploh 10 + 10. Ampak hudič (vsaj pri meni) je, ker nima VoLTE. Enostavno ne morem in nočem imet v letu 2026 klica v stilu: preverim, pa te pokličem nazaj, ker mi net ne dela :].
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Večino časa (služba, doma) si itak na wifi pa net dela.

Tody ::

Dobr ste to naštudiral :)

Steinkauz ::

Mene tudi najbolj moti, da nimam VoLTE. Sam za 3.5eur na mesc (po 10+10 akciji) ni konkurence mobi c.
Tko da trpim naprej :))

Pa kateri predplačnik sploh ima volte in vowifi? Kaj potem sploh še ostane velikim.

Zgodovina sprememb…

edi123 ::

Bellator je izjavil:

Pri Sparu je bila do konca januarja, in ne, nimajo jih vsi naenkrat. Če kupiš za 50, kolikor znaša omejitev na nakup, dobiš še 50 eur gratis. Spremljaj temo o telekomovih vrednosticah.

Kje?

Bellator ::

Preveri koliko mtoseva si v resnici!

https://mojkviz.neocities.org/

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vrednostna kartica Telekom Slovenije (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
23135305 (368) Dimnik
»

kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )

15552943 (1101) KTr1sk
»

Izi mobil mnenja (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
450115700 (1966) clix
»

Prehod iz Telekoma na A1

Oddelek: Omrežja in internet
193434 (1255) sbawe64
»

Spar akcija - Mobi kartica za 10,00 EUR + gratis 10,00 EUR

159133 (2423) 133780

Več podobnih tem