Forum » Mobilne tehnologije » Vrednostna kartica Telekom Slovenije
Vrednostna kartica Telekom Slovenije

ZveeZ ::
TelemachSLO je izjavil:
Petrol ima promocijo 10+10 bonusa cel avgust tako da se strosek se prepolovi...
Zdravo
Za vrednostnice sem izvedel, da velja bunus samo za uporabnike Izi kateri grejo na mobi in ne za mobi uporabnike!!!
LP
Kako pa to preverjajo?

tinx ::
Mislim, da je akcija za vse. Včeraj sem bil na Petrolu in imajo plakat na katerem na veliko piše 10+10 Mobi... Na hitro sem tudi drobni tisk prebral in nisem nikjer zasledil, da bi bilo za IZI-Mobi uporabnike.

katimm ::
Velja za vse tako so mi zagotovili na telekomu in petrolu tako da je ta informacija prava se mi zdi

https://postimg.cc/621J2KDz
Kolikor sem poizvedel je veljavnost kartice 5 let... in tudi ce polnis cez pol leta dobis se vedno ta bonus... je pa potrebno nakupit kartice za 10 vsako posebaj
Upam da sem s sliko odresil odvecne muke in pomisleke
Kolikor sem poizvedel je veljavnost kartice 5 let... in tudi ce polnis cez pol leta dobis se vedno ta bonus... je pa potrebno nakupit kartice za 10 vsako posebaj
Upam da sem s sliko odresil odvecne muke in pomisleke

duh1 ::
Lahko kdo, ki je že kupil vrednostnico 10+10 na Petrolu, napiše, do kdaj velja koda?
Saj tudi tu na Petrolu isto velja kot v Sparu, da bonus dobiš tudi, če polniš po 30.8.?
Saj tudi tu na Petrolu isto velja kot v Sparu, da bonus dobiš tudi, če polniš po 30.8.?

Velja isto baje kot so rekli. 31.12.2030 je veljavnost kartice. Kot kaze bomo diplomilari iz teh kartic

Zgodovina sprememb…
- spremenil: katimm ()

duh1 ::
je pa potrebno nakupit kartice za 10 vsako posebaj
Najbolje oz. najhitreje je, da imaš 50 EUR gotovine, če imaš namen kupiti 5 vrednostnic.
Poznam to "metodo" iz akcije Free2Go od Telemacha.
Če plačuješ s kartico, moraš vsako od 5-ih vrednostnic plačati posebaj (5 transakcij).
V Sparu pa te "omejitve" ni. Nazadnje sem kupil 12 Mobi vrednostnic v enem kosu in plačal 120 EUR s kartico.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: duh1 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prehod iz Telekoma na A1Oddelek: Omrežja in internet | 1608 (886) | trololololo |
» | Spar akcija - Mobi kartica za 10,00 EUR + gratis 10,00 EUROddelek: Mobilne tehnologije | 7836 (1126) | socialec |
» | Kje dobiti predplačniško SIM kartico, ki ne poteče?Oddelek: Mobilne tehnologije | 10616 (1866) | Oktan |
» | Spar mobil (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 168850 (33571) | Steinkauz |
» | kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 47850 (24196) | VrtniPalcek |