Forum » Pomoč in nasveti » Izi mobil mnenja
Izi mobil mnenja

ombre ::
Če uporabljate paket IZI SuperKUL akcija, ki sedaj stane 7,90 € in vsebuje neomejene klice v lastnem omrežju, 3.000 enot za klice v slovenska omrežja in SMS-e ter 40 GB prenosa podatkov (od tega 15.366 MB v državah območja EU-tarife), se vam bo vključil paket Mobi B z več enotami v Sloveniji (neomejeni klici v slovenska omrežja in SMS-i ter 100 GB prenosa podatkov, od tega do 12,59 GB v državah EU brez doplačila) po akcijski ceni 6,99 €*.
OmbreMan - Galaxy of knowledge

clix ::

Maxl ::
Ne drži.
https://www.telekom.si/pomoc/mobilna-te...
Storitvi VoLTE in VoWIFI nista na voljo za predplačnike oz. uporabnike Mobi in Izi.
https://www.telekom.si/pomoc/mobilna-te...

V-i-p ::
Izi nima VoLTE, to je bil tudi (edini) razlog, da sem šel stran.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

nekipac ::
Super! Ravno te dni sem razmišljal o menjavi iz Izija na Mobi, ker za nižjo ceno dobim več pa še 5G dela. Se bo vsaj samodejno zgodilo. Če prav razumem, stane 6,99EUR za vedno, polnjenje pa bo še naprej enako delovalo prek Pay 365.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nekipac ()

BCSman ::
Cak a brezplacni mms-i se veljajo al bo ukinjeno? Ker doslej so pri izi-ju bili vkljuceni, v tem danasnjem masovnem sporocilu pa niso omenjeni. Da ne bo isti nateg kot od pri hoferju, kjer niso vkljuceni? Samo sprasujem.

dejanslo ::
Na linku je cenik, kjer piše, da so vključeni.
Škoda za VoLTE.
Škoda za VoLTE.
There`s More Than One Way To Do It

KTr1sk ::
Ali obstaja posebej potem aplikacija za predplačniški mobi, tako kot je pri IZI?
i5-14500k,32gb ddr5,rx6800,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

miko22 ::
vidiš pa lahko tudi v moj telekom. se prijaviš not, dodaš številko in je to to. Imajo lepo narejeno in pregledno.

dajoker ::
Če danes kupim IZI SIM-kartico, aktiviram IZI KUL za 7,90€, vklopim opcijo pay365, bo vseeno po 5.8.2025 prešlo na 6,99 in paket MOBI B z višjim številom enot?
Na spletu piše "Akcijsko ceno paketa boste lahko obdržali toliko časa, dokler paketa ne boste izključili ali vključili kakšnega drugega oz. dokler boste imeli na računu Mobi dovolj sredstev."
Jst to razumem, da dokler redno plačuješ in ne spreminjaš vrednosti paketa, je cena takšna?
Na spletu piše "Akcijsko ceno paketa boste lahko obdržali toliko časa, dokler paketa ne boste izključili ali vključili kakšnega drugega oz. dokler boste imeli na računu Mobi dovolj sredstev."
Jst to razumem, da dokler redno plačuješ in ne spreminjaš vrednosti paketa, je cena takšna?
"Hacker" is a term of honour and respect. It is a term that describes
a skill, not an activity. K. Mitnick
a skill, not an activity. K. Mitnick

trololololo ::
Če danes kupim IZI SIM-kartico, aktiviram IZI KUL za 7,90€, vklopim opcijo pay365, bo vseeno po 5.8.2025 prešlo na 6,99 in paket MOBI B z višjim številom enot?
da

BCSman ::
Čak "dokler boste imeli na računu Mobi dovolj sredstev" kaj točno pomeni...a če ni dovolj sredstev, pa pol napolniš in se avtomatsko aktivira kot običajno..a bo dražja tarifa se vklopila??

Zurbum ::
Po novem, če ne boš imel na računu dovolj sredstev, se ti bo paket izklopil in ga boš moral ponovno vklopit - pri IZI se ti je avtomatsko vklopil, če si naložil sredstva v roku 30 dni - tega zdaj ni več in če paket z akcijsko ceno takrat ne bo več na voljo, boš plačal več.
Kolikor gledam, se trenutno splača preklopit na Mobi C akcija, ki v akciji stane enako kot Mobi B akcija, ponuja pa več prenosa podatkov.
Kolikor gledam, se trenutno splača preklopit na Mobi C akcija, ki v akciji stane enako kot Mobi B akcija, ponuja pa več prenosa podatkov.

shadow7 ::
Pri Mobi moraš imeti dovolj sredstev na dan podaljšanja do 20:00.
Definitivno preklopi na Mobi C akcija (200 GB) za isto ceno.
Definitivno preklopi na Mobi C akcija (200 GB) za isto ceno.

clix ::
A če sedaj vklopim Mobi C akcija, ostane ta paket za vedno za enako ceno (7€) tudi po poteku 5.11.? Tako kot je bilo pri IZI?

Meiniken2 ::
Kaj morate vedeti o akciji Mobi A, B, C, ki traja od 1. 8. do 5. 11. 2025?
Uporabniki, ki že uporabljate paket Mobi A, B ali C in želite izkoristiti akcijsko ceno teh paketov, morate najprej izključiti obstoječi paket Mobi A, B ali C, tako da pošljete ključno besedo MOBI A NE, MOBI B NE oz. MOBI C NE na 1917. Nato ponovno pošljite ključno besedo za vklop: MOBI A, MOBI B ali MOBI C na 1917. S tem boste vključili paket po akcijski ceni. Akcijska cena se namreč samodejno ne bo vključila.
Uporabniki Mobi, ki boste paket vključili v času akcije, boste akcijsko ceno obdržali toliko časa, dokler paketa ne boste izključili ali vključili kakšnega drugega paketa oz. dokler boste imeli na računu Mobi dovolj sredstev.
Vir: https://www.telekom.si/mobilno/mobi#akc...

Steinkauz ::
Torej enkrat ob preteku imaš prenizko stanje na računu pa izgubiš paket.
Men se je to na izi večkrat zgodil čez noč npr, pa sem takoj zjutraj nafilal in se je aktiviralo nazaj takoj po plačilu.
Men se je to na izi večkrat zgodil čez noč npr, pa sem takoj zjutraj nafilal in se je aktiviralo nazaj takoj po plačilu.

nekoman ::
Ja pol lahko to narediš v aplikaciji moj mobi?
Izklopiš B paket in vklopiš C paket...?
Sam prej pri izi mobilu če si šel vmes med paketi, se je zgodilo, da si plačal prvi mesec obe ceni paketa. To nimajo jasno napisano.
Če si imel npr. paket veljaven do 30.8. in si ga spremenil 25.8. so ti ta mesec oba zaračunal..
A je zdaj isto?
Men paket velja do 8.9. kdaj naj ga spremenim na paket C?
Izklopiš B paket in vklopiš C paket...?
Sam prej pri izi mobilu če si šel vmes med paketi, se je zgodilo, da si plačal prvi mesec obe ceni paketa. To nimajo jasno napisano.
Če si imel npr. paket veljaven do 30.8. in si ga spremenil 25.8. so ti ta mesec oba zaračunal..
A je zdaj isto?
Men paket velja do 8.9. kdaj naj ga spremenim na paket C?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nekoman ()

Steinkauz ::
Jst bi ga 7.9.
Drugače dokej lepo piše, da ti nov paket računajo takoj, stare enote ti pa veljajo do poteka veljavnosti.
Torej dobiš enote od obeh paketov naenkrat, kar povečin nočeš.
Jst bom en dan pred potekom spremenil
Drugače dokej lepo piše, da ti nov paket računajo takoj, stare enote ti pa veljajo do poteka veljavnosti.
Torej dobiš enote od obeh paketov naenkrat, kar povečin nočeš.
Jst bom en dan pred potekom spremenil

PacificBlue ::
A preko pay365 bo še naprej laufal trajnik, a je kaj treba spremenit.
Sem si pa že vključil na paket C.
Sem si pa že vključil na paket C.
I’m out.
:3

Belcebub ::
PacificBlue je izjavil:
Laufal bo, samo zakaj bi plačeval 6,99/mesec, če si lahko nakupiš vrednostnice (10+10) in napolniš dobroimetje za 14 mesecev za 50€?
Če si srečen, in če srečo rad bi še delil z nekom, če si srečen, brž z dlanjo udari v dlan!

katimm ::
ni potrebno nič čakat... nakupiš vrednostnice katere so veljavne do leta 2030. vpisuješ jih na 3 mesece da podaljsas stevilko in bonus velja vedno.... ta tedn ima se petrol akcijo drug mesec pa ima spar. ce pa si prevec len pa pac placujes 7€ na mesec :)

@katimm: naj te popravim. Ko sem jaz bil na Mobiju sem 10+10 nafilal takoj, za celo leto (6 komadov) in številka se je sproti podaljševala, ne rabiš na tri mesece filat. Vsakič, ko ti "cukne" znesek, se podaljša.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

PacificBlue ::
PacificBlue je izjavil:
Laufal bo, samo zakaj bi plačeval 6,99/mesec, če si lahko nakupiš vrednostnice (10+10) in napolniš dobroimetje za 14 mesecev za 50€?
Morbit pa:).
Okoli 50 eur prišparam.
I’m out.

Fizikalko ::
Kakšen je postopek prehoda iz MobiB na C, če imam avtomaticno polnjenje urejeno preko pay354? Samo vključim Mobi C na dan v mesecu, ko imam polnjenje definirano na pay365 (da ne plačujemo dvojno za tekoči mesec, ko delam prehod)? Ali moramo tudi tu najprej izključiti B in potem vključiti C? Ali bo v tem slednjem primeru Pay365 zagrabil to spremembo?

Pegart ::
A je še kdo slučajno prejel dvojne količine v novem obračunskem obdobju? Na Mobi B akcija naj bi prejel 100 GB, v aplikaciji mi pa kaže 200 GB? Prenos podatkov v tujini je tudi podvojen.

tisto jutro ::
Kakšen je postopek prehoda iz MobiB na C, če imam avtomaticno polnjenje urejeno preko pay354? Samo vključim Mobi C na dan v mesecu, ko imam polnjenje definirano na pay365 (da ne plačujemo dvojno za tekoči mesec, ko delam prehod)? Ali moramo tudi tu najprej izključiti B in potem vključiti C? Ali bo v tem slednjem primeru Pay365 zagrabil to spremembo?
Najprej izključiš (lahko tudi takoj), potem vključiš na dan, ko imaš definirano polnjenje (lahko tudi prej, ampak boš imel vključena oba paketa naenkrat).
Edino pazi, da delaš tole prek sms-ov (mobi c na 1917), ker prek aplikacije ne deluje - meni je javljalo, da nimam dovolj stanja na računu. Ko sem poslal sms, pa mi je takoj vklopilo in pobralo iz pay365
A je še kdo slučajno prejel dvojne količine v novem obračunskem obdobju? Na Mobi B akcija naj bi prejel 100 GB, v aplikaciji mi pa kaže 200 GB? Prenos podatkov v tujini je tudi podvojen.
jaz imam sicer c, ampak nimam podvojeno. Trgalo ti je enkrat ali 2x?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tisto jutro ()

Pegart ::
S 1. se mi zamenja obračunsko obdobje, trgajo mi pa sele 28. prek pay365, tako da mi se niso. Na pay365 mi sicer kaze normalno, 1x storitev Mobi B akcija 6,99 EUR z danasnjim dnem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pegart ()

Ok, hvala vsem, sem preklopil z messagei. V moj mobi mi kaže sedaj Mobi c z veljavnostjo do 1.10. ali bo pay365 zagotovo to spremembo zagrabil in 1.10. napolnil oz podaljšal? Prej sem imel ta presečni datum na 6. v mesecu in če pay365 spremembe ni zagrabil, bo plačal prepozno, torej 6. kot prej...

@edi123: Vsem uporabnikom Mobi omogočamo dostop do mobilnega omrežja 5G. SIM-kartice Mobi, aktivirane po 2. 4. 2024, imajo storitev že vključeno. Drugi uporabniki si dostop vključijo v Mojem Telekomu ali z SMS-om s ključno besedo 5G na številko 1917.

Tnx, vklopil. A imam preko 4g oz LTE zdajle bandwidth cca 145Mbit/s, na 5g pa le dobrih 20. Wtf? Tudi Ping je 2x slabši na 5g.

miko22 ::

Hja, samo bi pričakoval, da v tem primeru tefeon preklopi na 4G, če je tam toliko boljši bandwidth...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spar mobil (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 170860 (35581) | Steinkauz |
» | Hot, BOB, Telemach in vse ostalo (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 59900 (22228) | V-i-p |
» | Izimobil-a je konec! Razmislite če se vam še splača! (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22830 (10073) | Master_Yoda |
» | Izi mobil vs Bob (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 44475 (27522) | MrStein |
» | Menjava operaterjaOddelek: Mobilne tehnologije | 8610 (7046) | dirkac71 |