Forum » Mobilne tehnologije » Vrednostna kartica Telekom Slovenije
Vrednostna kartica Telekom Slovenije

rafunc ::
Če imaš Iphone je možno da so se pošiljali verifikacijski SMS-i za iMessage v Združeno kraljestvo. Vsaj tako je bilo pri meni.
Na tehnični podpori pravijo, da se to dogaja po update-ih in seveda prvem vklopu.
Ti tega ne vidiš nikjer na telefonu.
Na tehnični podpori pravijo, da se to dogaja po update-ih in seveda prvem vklopu.
Ti tega ne vidiš nikjer na telefonu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rafunc ()

Na paketih MOBI je po defaultu izključeno obveščanje o zgrešenih klicih po SMS.
Za vklop je potrebno poslati sms "KLIC Z" na 1917.
Upam da še komu prav pride
Za vklop je potrebno poslati sms "KLIC Z" na 1917.
Upam da še komu prav pride

delavec44 ::

mat11 ::
Kje to najdeš na mojem Telekomu? Sedaj ko so ga prenovili mi je še mobi številka izginila.
mat

BlackFox101 ::
Kje to najdeš na mojem Telekomu? Sedaj ko so ga prenovili mi je še mobi številka izginila.
Na aplikaciji Moj Telekom so oz. bojo odstranili upravljanj predplačniških računov Mobi.
Ta email sem dobil od telekoma prejšnji teden:
Upravljanje razmerij Mobi v novi aplikaciji Moj Mobi
Mobilna aplikacija Moj Telekom zaradi sprememb v kratkem ne bo več namenjena upravljanju predplačniških računov Mobi.
Uporabniki Mobi lahko svoje račune upravljate:
v novi aplikaciji Moj Mobi, ki smo jo predstavili avgusta letos, ali
v spletnem Mojem Telekomu na moj.telekom.si.
Za enostavno, hitro in pregledno upravljanje računov Mobi vam priporočamo, da si že danes naložite aplikacijo Moj Mobi.
Z aplikacijo Moj Mobi je upravljanje računov Mobi najbolj enostavno in celovito:
brez registracije – prva prijava le s telefonsko številko;
možnost upravljanja enega enega ali več računov Mobi;
na voljo v kar 8 jezikih;
polnjenje računov Mobi;
popoln pregled nad dobroimetjem.
Če za svoj račun Mobi še vedno uporabljate mobilno aplikacijo Moj Telekom, priporočamo, da čim prej preidete na aplikacijo Moj Mobi.

Saj ne govorim o aplikaciji, pač greš na spletno stran. Tam nič ne vidim, da je kaj prenovljeno. Vidiš pod Klici in sporočila - Obvestilo o zgrešenih klicih:
Storitev SMS-zgrešeni klic
SMS-zgrešeni klic v primeru nedosegljivosti
SMS-zgrešeni klic v primeru nedosegljivosti in zasedenosti
V Moj Mobi (zaenkrat) ni pol stvari, ki so v Moj Telekom in niti ene dodatne. Ne vem za koga so jo šli delati. Vsaj razčlenjen račun bi dali gor kot ga ima Telemach, da vidiš kaj so ti računali.
Storitev SMS-zgrešeni klic
SMS-zgrešeni klic v primeru nedosegljivosti
SMS-zgrešeni klic v primeru nedosegljivosti in zasedenosti
V Moj Mobi (zaenkrat) ni pol stvari, ki so v Moj Telekom in niti ene dodatne. Ne vem za koga so jo šli delati. Vsaj razčlenjen račun bi dali gor kot ga ima Telemach, da vidiš kaj so ti računali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

Fantje, jaz sem probal na treh različnih telefonih (Iphone in Android). Na Mobi očitno ne deluje da daš klic na čakanje (on hold).
Opcija čakanje je vključena. Poklical sem *43#
.
Če obstoječi klic daš na čakanje in se javiš novemu dohodnemu klicu, se ne zgodi nič. Deluje samo da prekineš obstoječi klic in se javiš novemu dohodnemu.
Opcija čakanje je vključena. Poklical sem *43#
.
Če obstoječi klic daš na čakanje in se javiš novemu dohodnemu klicu, se ne zgodi nič. Deluje samo da prekineš obstoječi klic in se javiš novemu dohodnemu.

Dela kot opisuješ. Če sploh ne bi delalo, bi nov klicoči dobil zasedeno.
Si jih vprašal, če lahko kaj popravijo?
Si jih vprašal, če lahko kaj popravijo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prehod iz Telekoma na A1Oddelek: Omrežja in internet | 2496 (317) | sbawe64 |
» | Izi mobil mnenja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 107819 (2779) | Fizikalko |
» | Spar akcija - Mobi kartica za 10,00 EUR + gratis 10,00 EUROddelek: Mobilne tehnologije | 8437 (1727) | 133780 |
» | Predplačniški paketOddelek: Mobilne tehnologije | 3651 (3074) | V-i-p |
» | kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 49435 (25781) | VrtniPalcek |