Forum » Mobilne tehnologije » Vrednostna kartica Telekom Slovenije
Vrednostna kartica Telekom Slovenije
Squirrel ::
Ja, to sem mislil. Torej lahk mirne duše vržem gor dobroimetja z bonusom za kakšni dve leti, pa bo mir.
Hvala vsem za odgovor :)
V-i-p ::
Komot lahko, seveda. Takrat, ko sem še jaz bil na mobiju, sem nabavil 6 vrednostnic in sen imel eno celo leto mir - paket je stal 9,99 na mesec :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()
duh1 ::
Ja, to sem mislil. Torej lahk mirne duše vržem gor dobroimetja z bonusom za kakšni dve leti, pa bo mir.
Seveda. Mirno lahko narediš tako.
PS.: Glede na to, da se lahko Mobi račun polni do višine 500€, imamo v teoriji lahko stanje 500€ in 500€ bounusa, kar ob predpostavki, da ima uporabnik Mobi C akcija za 6,99€, pomeni, da mu računa ni potrebno polniti skoraj 12 let.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Izi mobil mnenja (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 117798 (805) | dajoker |
| » | Ukinitev pay365 za polnjenje mobiOddelek: Mobilne tehnologije | 2338 (415) | Machete |
| » | kateri predplačniški paket? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 53832 (1990) | KTr1sk |
| » | Spar mobil (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 184617 (4774) | delavec44 |
| » | Predplačniški paketOddelek: Mobilne tehnologije | 4288 (3711) | V-i-p |