Forum » Omrežja in internet » online igrice
online igrice
sasolini ::
hi
Zanima me če mi zna kdo pomagat pri naslednjem problemu:
Zelo rad bi namreč igral kako igrco preko interneta, pa imam vedno enak problem. Nikakor se mi noče zadeva povezat na internet. Doma imamo par računalnikov zvezanih v LAN in potem vsi te računalniki(uključno z mojim), vsopajo v svet interneta preko serverja(še en malo starejši PC). Imamo ADSL povezavo z statičnim IP naslovom zato se tud ne morem povezat direk na internet, ampak se moram nujno preko serverja. Stvar je v tem da imajo pomoje vse te igrice naštimano, da se direkno povežejo na internet naslov, pri meni pa se more zadeva najprej povezat na server in šele nato na internet. Al se motim? Pač v IE imam nastavljeno porxy povezavo in mi vse dela normalno. Ok če bo komu lažje trenutno me najbolj zanima kako bi lahko igral Need For Speed underground preko neta.
Če ma kdo kako idejo bi jo bil zelo vesel, hvala
LP
Zanima me če mi zna kdo pomagat pri naslednjem problemu:
Zelo rad bi namreč igral kako igrco preko interneta, pa imam vedno enak problem. Nikakor se mi noče zadeva povezat na internet. Doma imamo par računalnikov zvezanih v LAN in potem vsi te računalniki(uključno z mojim), vsopajo v svet interneta preko serverja(še en malo starejši PC). Imamo ADSL povezavo z statičnim IP naslovom zato se tud ne morem povezat direk na internet, ampak se moram nujno preko serverja. Stvar je v tem da imajo pomoje vse te igrice naštimano, da se direkno povežejo na internet naslov, pri meni pa se more zadeva najprej povezat na server in šele nato na internet. Al se motim? Pač v IE imam nastavljeno porxy povezavo in mi vse dela normalno. Ok če bo komu lažje trenutno me najbolj zanima kako bi lahko igral Need For Speed underground preko neta.
Če ma kdo kako idejo bi jo bil zelo vesel, hvala
LP
ali3n ::
forwardirat (preusmerit) moraš porte na svoj računalnik - ponavadi to piše v navodilih za igro (knjigica al i kak readme.txt)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
sasolini ::
Hmmm, ja sej to sem vidu ja sam kako pa to nardiš
Mam program allergo surf če mogoče kdo pozna, pa bi bil zelo vesel kakega tutoriala kako se tam forwardiraporte.
Hvala že v naprej
LP
Mam program allergo surf če mogoče kdo pozna, pa bi bil zelo vesel kakega tutoriala kako se tam forwardiraporte.
Hvala že v naprej
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569038 (5867) | c23po |
» | Napaka 651Oddelek: Omrežja in internet | 4312 (4007) | miraldi |
» | SBS 2003 - postavitevOddelek: Operacijski sistemi | 1517 (1286) | Zelenko |
» | Windows 2k Server & ProxyOddelek: Operacijski sistemi | 1346 (1038) | ToniT |
» | Linux serverOddelek: Pomoč in nasveti | 1264 (1123) | miranpozar |