Forum » Loža » High tech skodelica, ki je zmožna kavo ali čaj shladiti v 15 sekundah
High tech skodelica, ki je zmožna kavo ali čaj shladiti v 15 sekundah
UkrFTW!! ::
Glede na to, kakšne bedarije folk kupuje, bi tudi to. Niti ni nujno, da dela, kar obljublja, samo da je. Šalco komot prodaš za 10 EUR brez hightecha.
Da ne govorimo o odgovornosti, ko bi kakšen otrok dal roko v tole šalico in bi jo imel v 15 sekundah zmrznjeno ali pa opečeno.
Da ne govorimo o odgovornosti, ko bi kakšen otrok dal roko v tole šalico in bi jo imel v 15 sekundah zmrznjeno ali pa opečeno.
growat5 ::
Mene fascinira kako fanatično nas revež hoče prepričat v obstoj problema, pa še kar ni našel niti enega, ki bi mu prikimal. Ampak on ve da so, samo videl jih ni še nihče. Tako nekako kot palčka Smuka.
Revež si ti, šupak en. Dej se poglej v spegu, prjatu. Kaj me boli kurac če boš ti kupil al ne, men je važn sam da prodam tistih 100 do 200 kosov na mesec in je to to, na mnenje nergačev kot si sam se pozvižgam. In v temo se je javilo nekaj folka, ki bi zadevo kupili. Pa kaj ti sploh razlagam, stavim da niti cele teme nisi prebral preden si stegnil gobec.
Legon ::
Lej, tvoji namišljeni prijatelji so precej nepomemni za realno debato. Če bi bila ta izjava resnična potem bi se sedaj ukvarjal s patenti in proizvodnjo, tako pa še kar naprej jokaš.
JA, v temi se je pa res javil David Mayer, da bi to kupil... ROFL
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Legon ()
Utk ::
Jaz nisem fizik, ne trdim nič, ampak človek je izumil nekaj kar (to si vseeno upam trdit) premaguje vse trenutno znane tehnične ovire hlajenja, in razmišlja kako bo prodajal šalce po internetu in štantih.
Ni čudno da izumitelji umrejo revni.
Naredi si uslugo, najdi nekega gobcača, ki zna iz tega ZARES kaj naredit (prodat, ampak ne faking šalc), in si razdelita milijone. Lahk še meni kakega za nasvet.
Naredi si uslugo, najdi nekega gobcača, ki zna iz tega ZARES kaj naredit (prodat, ampak ne faking šalc), in si razdelita milijone. Lahk še meni kakega za nasvet.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: Ales78 ()
V čem je potem problem? Patentiraš, proizvedeš in prodaš. Zakaj točno je treba že dva dni jokat po forumu? No, vsi vemo da je to retorično vprašnje, ker si pač slabounen rol, ki vsakih par mesece vleti z novo revolucionarno idejo pod novim nickom in po dveh dneh doživi živčni zlom in zapadeš v zmerjanje in pljuvanje.
Zmerjam samo debile tvojega kova, po tem ko oni zacnejo mene, debili pač drugačnega jezika ne razumete, jebiga.
ja, o tem živčnem zlomu sem govoril. Vedno isti vzorec. Koliko poskusov je bilo do sedaj? 10? 15?
Lej, tvoji namišljeni prijatelji so precej nepomemni za realno debato. Če bi bila ta izjava resnična potem bi se sedaj ukvarjal s patenti in proizvodnjo, tako pa še kar naprej jokaš.
Ma ti si res idiot, kdo joka? hahahah, kreten en. Kaki namišljeni prijatelji, so ti spet tablete popustile?
mtošev ::
Jaz nisem fizik, ne trdim nič, ampak človek je izumil nekaj kar (to si vseeno upam trdit) premaguje vse trenutno znane tehnične ovire hlajenja, in razmišlja kako bo prodajal šalce po internetu in štantih.
Nehaj trollati. Človek tipa, če je zanimanje na trgu. Kaj mu bo world changing tehnologija, če ni trga zanjo?
ja, o tem živčnem zlomu sem govoril. Vedno isti vzorec. Koliko poskusov je bilo do sedaj? 10? 15?
Kaki živčni zlom, jst sem čist miren, samo odgovoril sem ti v jeziku, ki ga edinega razumeš. Zamisli se nad sabo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: growat5 ()
Utk ::
Nehaj trollati. Človek tipa, če je zanimanje na trgu. Kaj mu bo world changing tehnologija, če ni trga zanjo?
Zakaj bi s tako tehnologijo hladil kavo? Sej tudi lahk, samo lahko bi pa tudi kaj drugega.
Zgodovina sprememb…
V-i-p ::
Madona, ste se razpisal o tem kafetu :). V glavnem, sam na MV kupujem 100% topno instant Nescafe Gold kavo in temperaturo sam uravnavam - s šalco vode v mikrovalovki. Pa seveda mleko iz hladilnika. Top kava, ki ima temperaturo po moji želji :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Človeka, ki se dobro spozna na marketing je zelo težko najti, kar verjamem da veš. Šalica za hlajenje kave je pač ena izmed implemetacij, je fun project, ampak resen preboj se bo delal pri hlajenju procesorjev, najprej v data centrih, morda kasneje tudi za osebne računalnke.
Zgodovina sprememb…
GY)y86YdAimE ::
Še bolje bi bilo za hlajenje glav ...
Zgodovina sprememb…
David Mayer ::
Hej! Jaz bi res kupil...
Ne zato, ker bi res rabili (ne bi bila prva, žal tudi ne zadnja, takšna reč) ampak me zanima, ok...
Če bi kakšen res dober motiv na skodeli bil, toliko prej. Ne da potrebujemo, hlajenje ni problem, ampak bi pogledal.
Za 10€/skodelo, če so približno fancy - jih razdelim 1-2-3.
Prej sem videl, da so si eni v dnevno dali naložiti kamne in polili z epoksi smolo, pa še kakšno nevihto na stropu.
Sem sucker za takšen interier kič.
Ne zato, ker bi res rabili (ne bi bila prva, žal tudi ne zadnja, takšna reč) ampak me zanima, ok...
Če bi kakšen res dober motiv na skodeli bil, toliko prej. Ne da potrebujemo, hlajenje ni problem, ampak bi pogledal.
Za 10€/skodelo, če so približno fancy - jih razdelim 1-2-3.
Prej sem videl, da so si eni v dnevno dali naložiti kamne in polili z epoksi smolo, pa še kakšno nevihto na stropu.
Sem sucker za takšen interier kič.
Najbolje je res da se usmerim v B2B, ne B2C, se vsaj idiotom tipa Legon izzognem. Data centri, hlajenje procesorjev.
Zgodovina sprememb…
UkrFTW!! ::
Od šalce in od toplega čaja do hlajenja procesorjev, za kar je že poskrbljeno, smo kar daleč prišli.
Seveda nas zanima.
Vendar je za to potreben obstoj videa. In akcije.
Zgodovina sprememb…
Od šalce in od toplega čaja do hlajenja procesorjev, za kar je že poskrbljeno, smo kar daleč prišli.
Daleč od tega da bi bilo hlajenje procesorjev področje, ki se ga ne bi dalo izboljšat, niti približno ne!
Folk daje po 500 EUR za custom loop vodno hlajenje, da dobi kako stopinjo nižjo temperaturo kot top of the line zračno hlajenje. Kaj pa če bi lahko temperaturo znižal za 10 ali celo 15 stopinj? Ker s tem mojim sistemom se jo da, pri nekaterih procesorjih tudi za 30 stopinj in več.
Btw, na trgu imaš procesorje, ki tudi če daš gor najboljšo zadevo, ki jo lahko na trgu kupiš, procesor še vedno trottla, sploh če ga malo naviješ (pustimo ekstremno navijanje s tekočim dušikom, kompresorsko hlajenje, suhi led plus aceton in ostale podobne štose, ki se v praksi ne uporabljajo iz takega ali drugačnega razloga).
Poleg tega je tudi življenjska doba procesorja in poraba energije ob boljšem hlajenju manjša, kar je še posebno pomembno za datacentre.
Skratka, priložnosti za izboljšave je še ogromno, pa lahko ti še tisočkrat rečeš da je že poskrbljeno.
Zgodovina sprememb…

Miki N ::
Bo OP za tole haitek skodelico ponujal tudi tiskanje poljubnih logotipov? To bi bila IDEALNA Slotech promo roba - škoda, da je to sezono že zamudil.
GY)y86YdAimE je izjavil:
Seveda nas zanima.
Dobite vse, po patentu. Tako ali tako bo treba posnet promocijski material za oglaševanje. Če se bo šlo v to seveda, ali se bom raje usmeril v kakšno drugo idejo.
Bo OP za tole haitek skodelico ponujal tudi tiskanje poljubnih logotipov? To bi bila IDEALNA Slotech promo roba - škoda, da je to sezono že zamudil.
Na skodilice bi treba natisniti raznorazne simbole. Pri kakih bolj problematičnih bi samo obrnili smer, dodali kak krak.
Če bi bila stvar uravnotežena, mislim da ne bi smelo biti težav.
Zgodovina sprememb…
mtošev ::
Če rabiš nekoga za testirat se javiva jaz in toše. Lahko pripelješ na dom z Leafom, ker avta nimava, izpita in denarja za avtobus pa tudi ne.

Če rabiš nekoga za testirat se javiva jaz in toše. Lahko pripelješ na dom z Leafom, ker avta nimava, izpita in denarja za avtobus pa tudi ne.
Zakaj vaju pa skumpl ne zategne?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
garamond ::
Bi takoj kupil tako napravo, ki shladi pivo v 15 sekundah.
Vendar si ne zaupam, kaj če me med hlajenjem kaj zmoti, pozabim izklopiti in bi hladilo npr. 90 sekund? Nastal bi led in vrček bi razgnalo.
Še huje, če bi popolnoma pozabil da sem si dal hladiti pivo, bi naprava neprenehoma delovala in shladila celotno hišo, voda v ceveh bi zmrznila... no, mogoče bi pa bilo uporabno namesto klime med poletjem.
Vendar si ne zaupam, kaj če me med hlajenjem kaj zmoti, pozabim izklopiti in bi hladilo npr. 90 sekund? Nastal bi led in vrček bi razgnalo.
Še huje, če bi popolnoma pozabil da sem si dal hladiti pivo, bi naprava neprenehoma delovala in shladila celotno hišo, voda v ceveh bi zmrznila... no, mogoče bi pa bilo uporabno namesto klime med poletjem.
A parody of extremism is impossible to differentiate from sincere extremism.
tilen03 ::
GY)y86YdAimE je izjavil:
Seveda nas zanima.
Dobite vse, po patentu. Tako ali tako bo treba posnet promocijski material za oglaševanje. Če se bo šlo v to seveda, ali se bom raje usmeril v kakšno drugo idejo.
Ti se raje posveti "numeričnim simulacijam" in pusti biznis drugim.
99.991% of over-25 population has tried ChatGPT.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
GY)y86YdAimE je izjavil:
Seveda nas zanima.
Ti se raje posveti "numeričnim simulacijam" in pusti biznis drugim.
Se ne strinjam. če daš oglaševalsko kampanjo delat firnam specializiranim za to je račun lahko takoj 100.000 EUR, zlahko tudi pol milijona evrov in več, sej ne rečem, če imaš tak zagonski kapital ok, ti kar, jaz pol milijona evrov pač nimam, raje naredim sam, pa tudi če je samo 90 % tako efektivno kot če bi dal oglaševanje delat za to specializiranim firmam, marsikaj o marketingu sem že naštudiral (prebral 3 knjige o tem zaenkrat).
Zgodovina sprememb…
Bi takoj kupil tako napravo, ki shladi pivo v 15 sekundah.
Pa še WB bi ga lahko tožil, ker jim je ukradel idejo (Tom in Jerry, milslim da še ni minilo 70 let od risanke)
Zgodovina sprememb…

Horas ::
lol, js si dam kocko leda not, ko si nardim instant kavo.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Horas ()
mihagr ::
Growat5
Pozdravljen, prebral sem vseh 6 strani in nekajkra opazil, da si prilepil sliko iz telefona, kjer omenjaš nek drug projekt, gi ga je izvedla neka skupina ljudi. Prebral sem tudi, na začetku, kjer se pritožuješ, da ti je, ali so ti ukradli zamisel in projekt.
Moje vprašanje je, kaj si storil, da bi že takrat zaščitil svoj interes, ti sedaj ne bi bilo treba omenjati in limati slikic s telefona, kjer nekdo drug reklamira in razvija naprej "tvoj izum". Sigurno bi bil v boljšem položaju, kot si sedaj!
Pozdravljen, prebral sem vseh 6 strani in nekajkra opazil, da si prilepil sliko iz telefona, kjer omenjaš nek drug projekt, gi ga je izvedla neka skupina ljudi. Prebral sem tudi, na začetku, kjer se pritožuješ, da ti je, ali so ti ukradli zamisel in projekt.
Moje vprašanje je, kaj si storil, da bi že takrat zaščitil svoj interes, ti sedaj ne bi bilo treba omenjati in limati slikic s telefona, kjer nekdo drug reklamira in razvija naprej "tvoj izum". Sigurno bi bil v boljšem položaju, kot si sedaj!
Growat5
Ma si pameten da ti kar škodi, kaj bi pa loh naredil, tožil fakulteto? Dotični laboratorij na fakulteti? Glede na to s kakšnimi količinami denarja razpolagajo so šanse za uspeh majhne. Asistentu sem več kot 3 ure razlagal vse podrobnosti, saj sem si želel zadevo razbijat v njihivem laboratoriju. Niso bili za to, sem si pač mislil, ok, očitno pač ideja ni tako dobra, jbg. Lahko si predstavljaš moje presenečenje ko sem čez malo več kot eno leto zasledil članek v medijih, da so idejo vzeli za svojo in z njo zmagali na tekmovanju univerze v Ljubljani za naj inovacijo.
Zgodovina sprememb…
mihagr ::
No ja, s takim odnosom "Ma si pameten da ti kar škodi" verjamem, da ne boš daleč prišel, nič dlje kot si sedaj.
Adijo!
Adijo!
Ps: te nagrade so tudi finančno podprte, sicer ni grozno veliko, ampak za prvo mesto dobis 3 tisoč evrovz 2 tisoc za drugo in tisoč tretje, ampak tako malo pa tudi ni. Pa se niti ne sekiram za ta denar, mnogo bolj za krajo avtorskih pravic.
ja lej, videt je blo da se norca delaš, zato sem ti odgovoril v tvojem jeziku.
No ja, s takim odnosom "Ma si pameten da ti kar škodi" verjamem, da ne boš daleč prišel, nič dlje kot si sedaj.
Adijo!
ja lej, videt je blo da se norca delaš, zato sem ti odgovoril v tvojem jeziku.
Zgodovina sprememb…
Nič, torej ne bo nič, ne proizvodnje, ne dobave, ne EUR3000, FFS?
Tema se lahko zapre. No, saj je v zapiranju.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: David Mayer ()
Growat5
Ma si pameten da ti kar škodi, kaj bi pa loh naredil, tožil fakulteto? Dotični laboratorij na fakulteti? Glede na to s kakšnimi količinami denarja razpolagajo so šanse za uspeh majhne. Asistentu sem več kot 3 ure razlagal vse podrobnosti, saj sem si želel zadevo razbijat v njihivem laboratoriju. Niso bili za to, sem si pač mislil, ok, očitno pač ideja ni tako dobra, jbg. Lahko si predstavljaš moje presenečenje ko sem čez malo več kot eno leto zasledil članek v medijih, da so idejo vzeli za svojo in z njo zmagali na tekmovanju univerze v Ljubljani za naj inovacijo.
“Ideas are cheap. Ideas are easy. Ideas are common. Everybody has ideas. Ideas are highly, highly overvalued. Execution is all that matters.”
— Casey Neistat
In zato drugega kot toksičnega pljuvanja po formuh iz tebe pač ne bo.

David Mayer je izjavil:
Škoda, jaz sem se že veselil svoje hajtek hladilne skodelice.
Kako je na kickstarterju? Kakšna je nagrada za pobudnika? Zagotovo več kot EUR3K, ni res?
Mislim, meni je super stvar, implikacije so ogromne...
Ampak ostalo bo v s-t forumu, poniknilo v globine, nekoč bo morda kakšen Indiana Jones izkopal in dal v muzej.
Ti, veš kaj me zanima - v vseh teh modernih serijah kakor kaznujejo ljudi z večnim trpljenjem s prenosom občutkov in zavesti v virtualni svet... Zakaj ne naredijo raje večno uživanje za vse, ki želijo - tisto kemijo/droge za dosego evforije že naročniki plačajo, da jim vbrizgajo - in potem samo neskončna zanka na občutke, tudi odklop ne spremeni! Ampak ne, mora biti distopija in trpljenje, FFS WTF!
Mislim, meni je super stvar, implikacije so ogromne...
Ampak ostalo bo v s-t forumu, poniknilo v globine, nekoč bo morda kakšen Indiana Jones izkopal in dal v muzej.
Ti, veš kaj me zanima - v vseh teh modernih serijah kakor kaznujejo ljudi z večnim trpljenjem s prenosom občutkov in zavesti v virtualni svet... Zakaj ne naredijo raje večno uživanje za vse, ki želijo - tisto kemijo/droge za dosego evforije že naročniki plačajo, da jim vbrizgajo - in potem samo neskončna zanka na občutke, tudi odklop ne spremeni! Ampak ne, mora biti distopija in trpljenje, FFS WTF!
Zgodovina sprememb…

David Mayer je izjavil:
Si predstavljaš, da se uploadaš v Protokol tam te pa že čaka znana Sloteh falanga in takoj planejo po tebi - samo zmerjanje, nobene dobre besede in tako ... večno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Miki N ()
Projekt postal nekam pesimističen preko noči.
Torej ne bo videa?
Torej ne bo videa?
Zgodovina sprememb…
Si predstavljaš, da se uploadaš v Protokol tam te pa že čaka znana Sloteh falanga in takoj planejo po tebi - samo zmerjanje, nobene dobre besede in tako ... večno.![]()
Ne, ne vem, v resnici, imam dolg seznam zares ignoriranih - čeprav slo-tech.com tega namenoma ne podpira. Stvar je dovolj učinkovita, da me včasih radovednost premaga, ker se mi zdi, da je sumljivo mirno... Skoraj tako kot gledati filme brez reklam, da že suhoparno postane. Saj vem, nepredstavljivo v letu 2025...
Growat5
“Ideas are cheap. Ideas are easy. Ideas are common. Everybody has ideas. Ideas are highly, highly overvalued. Execution is all that matters.”
— Casey Neistat
In zato drugega kot toksičnega pljuvanja po formuh iz tebe pač ne bo.
Moriš se tako v prvem, kot v drugem delu.
David Mayer je izjavil:
Kdo je to rekel? Nič se še nisem odločil. Šlo se bo v to če bodo analize pokazale da obstaja zadostna potreba na trgu za to, če ne, pač ne in se bo šlo z drugo idejo naprej.
Ze 6 strani trolanja s hladilno skodelico...
..zmanjkuje mi kokic...![]()
Samo svinja svinjsko misli.
Zgodovina sprememb…
Kakšne analize imaš to v planu, če se ti zdi EUR3K velika nagrada? Pa to ni dovolj za ustanovitev enega bednega doo-ja brez česarkoli, FFS!
Kar se mene tiče, sem nakazal potrebo na trgu - izgleda, da ni prepričljiva / zadostna / oboje.
Napovedujem, da v 99,999999% ne bo nič, ne zdaj, ne kdaj kasneje.
Ni me potrebno prepričevati v nasprotno.
Kar se mene tiče, sem nakazal potrebo na trgu - izgleda, da ni prepričljiva / zadostna / oboje.
Napovedujem, da v 99,999999% ne bo nič, ne zdaj, ne kdaj kasneje.
Ni me potrebno prepričevati v nasprotno.
Zgodovina sprememb…
Nagrado je pokasiral laboralorij za toplotno tehniko, niti častne omembe nisem prejel. Če bi lahko zadevo razvijal v njihovem laboratoriju bi bil končni produkt še precej bolj dovršen kot pa tisto kar so oni uspeli narediti z ukradeno idejo. Žal je očitno težko plačat nekoga, ki bi to razvijal kako leto v okviru faksa, pol pa nič, kaj naj rečem.
Če bo premalo zanimanja ne bo nič, ker je preko 100 drugih idej, če bo, potem je šamsa da grem s to idejo naprej in bo na koncu zadeva na voljo za nakup. Ali pa grem z katero drugo idejo dalje, bom še videl, dan ima žal tudi zame samo 24 ur, tako da ena ideja na enkrat).
Narada 3k se mi ne zdi tako velika, ampak nekaj pa vendarle je. Pa kot sem rekel, naj majo teh 3k, ampak vsaj častno omembo kot avtor idejnega koncepta bi si pa zaslužil.
Če bo premalo zanimanja ne bo nič, ker je preko 100 drugih idej, če bo, potem je šamsa da grem s to idejo naprej in bo na koncu zadeva na voljo za nakup. Ali pa grem z katero drugo idejo dalje, bom še videl, dan ima žal tudi zame samo 24 ur, tako da ena ideja na enkrat).
Nagrado je pokasiral laboralorij za toplotno tehniko, niti častne omembe nisem prejel. Če bi lahko zadevo razvijal bi bil končni produkt še precej bolj dovršen kot pa tisto kar so oni uspeli narediti z ukradeno idejo. Žal je očitno težko plačat nekoga, ki bi to razvijal kako leto v okviru faksa, pol pa nič, kaj naj rečem.
Če bo premalo zanimanja ne bo nič, ker je preko 100 drugih idej, če bo, potem je šansa da grem s to idejo naprej in bo na koncu zadeva na voljo za nakup. Ali pa grem z katero drugo idejo dalje, bom še videl, dan ima žal tudi zame samo 24 ur, tako da ena ideja na enkrat).
Narada 3k se mi ne zdi tako velika, ampak nekaj pa vendarle je. Pa kot sem rekel, naj majo teh 3k, ampak vsaj častno omembo kot avtor idejnega koncepta bi si pa zaslužil.
Zgodovina sprememb…
Torej išči investitorje v privatnem sektorju, lahko v Sloveniji, še raje izven... To nikakor ne pride v poštev, je tako?
Praviš, da imaš izdelan prototip - pokazati ga pa ne želiš, niti kot video na forumu?
Oprosti, ker sem tudi jaz skeptičen glede tvojih podvigov.
Praviš, da imaš izdelan prototip - pokazati ga pa ne želiš, niti kot video na forumu?
Oprosti, ker sem tudi jaz skeptičen glede tvojih podvigov.
Lej eno idejo so mi že ukradli, ker sem preveč zaupal in asistentu vse razložil v podrobnosti. Ne bi rad ponavljal iste napake. Bom zadevo poslikal /posnel po tistem ko bo patentirala, če se bom odlocit it s tem naprej poslovno ali pa če se bom dokončno odločil, da nima smisla it s to idejo naprej, ampak raje s katero drugo (jih mam preko 100 na lagerju). Trenutno se še nisem nič dokončno odločil, še zbiram imformacije.
Zgodovina sprememb…

OP ne poslušaj jih, VZTRAJAJ! Je prostor za tvoj izdelek. Jaz sem si ravno prej zaželel kave in sem si posledično rahlo poparil gobec! Mogoče sem mislil, da že živim v prihodnosti, v svetu visokotehnoloških skodelic - prehitevam svoj čas!
Ok, zdaj smo 2025, dajmo se slišati spet 2030, kaj meniš - no, zagotovo se bomo veliko prej :D
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kvalitetna kava (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 147069 (13965) | hotig |
| » | Kava? Zeleni čaj? Črni čaj? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 52279 (6542) | mojsterleo |
| » | V katerem primeru se kava hitreje shladi?Oddelek: Znanost in tehnologija | 5129 (3242) | Spajky |
| » | Grelnik vode - čas do zavretja ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 31348 (28470) | radmannsdorf |
| » | Kateri zeleni čaj v filter vrečkah? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19941 (17003) | user-pass |