» »

Formula 1 2026

Formula 1 2026

««
45 / 46
»»

skyform ::

Hamilton ni zahtevel nobenga no.1 statusa, to si domišljate delusional Leclerc feni. Hamilton je samo želel v eni faking dirki, da ga Leclerc spusti naprej, ker sta bila na različni strategiji in Leclerc je tak in tka moral na boxe in to je tudi vse. Leclerc feni in novinarji pa sedaj iz tega napihujejo neko svojo zgodbo, kak on zahteva no.1 status. Lani pa ni bilo nobene drame, ko je Hamilton moral enih 3x spustit Leclerca in to ko sta bila na enaki strategiji, double standards. Pri drugačni strategiji je normalno in logično, da se spusti moštvenega kolega naprej, splo če ima ta namen it na boxe 2 kroga kasneje ali zakaj bi ga brezveze 2 kroga zadrževal, zelo logično! In to je tudi bilo vse kar je Hamiltona razpizdlo, on ni zahteval noben no.1 status, wtf si kar nekaj zmišljujete, faking novinarji nonstop to naprej mečejo in omenjajo ne pa Hamilton!

codeMonkey ::

Slisimo direktno kar sam Hamilton govori. Nimajo novinarji tu nicesar s tem.

free_rider ::

skyform je izjavil:

In kaj si naj z njegovem mnenju, če pa so zapisana pravila po katerih je Leclerc kriv in bi ziher dobil kazn, če se ne bi kasneje zaletel.

Če je nekdo kriv in bi ZIHER dobil kazen in se potem zaletel, mu kazen lahko prenesejo na naslednjo dirko.
O tem ni ne duha, ne sluha. Torej ne bi ZIHER dobil kazni.
Ne obstaja preklic kazni, če se po dejanju zaletiš.
Imagine there's no religion :)

codeMonkey je izjavil:

Po najslabsi sezoni v karieri, clovek resno pricakuje, da se mu bo Leclerc ze kmalu po zacetku sezone podredil:
It's far too late for those decisions to come. It's many, many weeks too late.

Ali pa kako si on prakticno zasluzi locen wiki page glede cistega dirkanja:
I don't race dirty. I've always raced clean and fairly and always left space.

Še enkrat, Hamilton ni nikdar izjavil, da želi no.1 status, to ga ves čas sprašujejo novinarji, oni napihujejo to sranje in delajo dramo. In to kar si quotal je njegov odgovor po dirki v Monzi, ko so mu novinarji spet gušili z tem vprašanjem. Povej mi keri drugi primer, da je izjavil, da želi no.1 status ali se je na kateri drugi dirki bunil, da ga mora Charles spustiti, samo na eni, na kateri je bilo popolnoma logično, da bi ga lahko.

Cr00k ::

Hamle fani so tudi delulu :D

free_rider je izjavil:

skyform je izjavil:

In kaj si naj z njegovem mnenju, če pa so zapisana pravila po katerih je Leclerc kriv in bi ziher dobil kazn, če se ne bi kasneje zaletel.

Če je nekdo kriv in bi ZIHER dobil kazen in se potem zaletel, mu kazen lahko prenesejo na naslednjo dirko.
O tem ni ne duha, ne sluha. Torej ne bi ZIHER dobil kazni.
Ne obstaja preklic kazni, če se po dejanju zaletiš.

No potem pa si nasprotujejo z svojim pravili, ker v njihovem pravilniku jasno piše, da je to kazen kar je naredil Leclerc ampak nič novega, smo že navajeni dvojnih standardov od FIA.

Cr00k je izjavil:

Glede česa? No povej kaj sem napisal, da sem delusional? Se pravi, Leclerc ni brezveze zadrževal Hamiltona, ko sta bila na različni strategiji in je nato šel 2 kroga kasneje na boxe. V Monzi tudi ni Leclerc izrinil Hamiltona s steze, je Hamilton bil kriv ne? In da se je Leclerc zabil je tudi bila taktika koliko tu berem, je poskušal vse iztisniti iz bolida, kar je boljše kot pa končati dirko, ok štima super!

skyform je izjavil:

codeMonkey je izjavil:

Po najslabsi sezoni v karieri, clovek resno pricakuje, da se mu bo Leclerc ze kmalu po zacetku sezone podredil:

Še enkrat, Hamilton ni nikdar izjavil, da želi no.1 status, to ga ves čas sprašujejo novinarji, oni napihujejo to sranje in delajo dramo. In to kar si quotal je njegov odgovor po dirki v Monzi, ko so mu novinarji spet gušili z tem vprašanjem. Povej mi keri drugi primer, da je izjavil, da želi no.1 status ali se je na kateri drugi dirki bunil, da ga mora Charles spustiti, samo na eni, na kateri je bilo popolnoma logično, da bi ga lahko.

Direktno sigurno ne, ampak z malo neobremenjenega branja med vrsticami je pa kar jasno.

Lahko gremo ze samo na prejsnjo dirko:
I mean, we're at a point in the year where 59 points is a huge - huge - deficit to recover from, especially when Mercedes continue to be the leaders in speed. So yeah, we do have to work as a team

Pri tem je bilo 59 tock razlike direktno med njim in Antonellijem. Ne Ferrarijem za Mercedesom. Govori torej o lastni razliki, ko nadaljuje, da morajo delati kot ekipa.

Prvak, tak ne bi bil letos noben Ferrari voznik, to je tak jasno, Merc/Kimi sta klasa zase. Ampak da se dela taka štala samo iz tiste ene dirke, vse je nastalo po tisti dirki in to iz posranih noinarjev in toksičnih fenov, pa lahko ti ti nabijaš kolko hočeš, da je Hamilton narediil štalo, ker je ni. Med Hamiltonom in Leclercom ni nobenih težav ali napetosti, samo poglej si videje, ko se družita in se pogovarjata, super se razumeta. A gledaš kaj te videje, jih je malo morje in pogledam vse in jaz ne vidim nobenih težav med njima. Ne bi se tako veselo pogovarjala in imela tako dobrega odnosa, če bi bile kakšne napetosti znotraj moštva. Nemir med njima in znotraj moštva hočete narediti taki kot si ti in butasti novinarji.

Za enkrat kaže, da se izven steze razumeta super, na dirki pač oba hočeta biti boljša, ker ni nič novega. Ne vidim, da bi to bila situacija kot Rosberg in Hamilton, ona dva se nista niti pogledala. Leclerc in Hamilton se zabavata in počneta zelo dosti stvari skupaj, ko se ne dirka. Morda bi se situacija spremenila, če se bi šlo za prvenstvo, to pa najbrž ne bomo videli pri Ferrariju še lep čas.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: skyform ()

billy ::

Šunka ne razume, da je prišel v moštvo kot brand in ne nekdo, ki bi osvojil WC...to ga mantra. Ali pa se zaveda in hoče dokazat nasprotno?

codeMonkey je izjavil:

skyform je izjavil:

codeMonkey je izjavil:

Direktno sigurno ne, ampak z malo neobremenjenega branja med vrsticami je pa kar jasno.

Lahko gremo ze samo na prejsnjo dirko:
I mean, we're at a point in the year where 59 points is a huge - huge - deficit to recover from, especially when Mercedes continue to be the leaders in speed. So yeah, we do have to work as a team

Pri tem je bilo 59 tock razlike direktno med njim in Antonellijem. Ne Ferrarijem za Mercedesom. Govori torej o lastni razliki, ko nadaljuje, da morajo delati kot ekipa.

Ja in to je bila ena dirka kot sem že napisal, ena faking dirka iz katere se dela slona iz miši! To delate Hamilton hejteri in novinarji noben drug! V eni faking dirki je želel, da ga Leclerc spusti, ko je bila drugačna strategija in ga je Leclerc brezveze zadrževal in to niti ni bil Leclerc kriv ampak moštvo in Hamilton se je tudi na moštvo jezil, kar si tudi zaslužijo ali boš rekel, da ne? Ferrari so pravi klovni že leta in leta, samo poglej si katere voznike so že vse imeli in z nobenim niso dosegli prvenstva in tudi ne bodo več ker so italjani picajzlari. Vsi so se bunili pri Ferrariju, Kimi, Alonso, Vettel, Leclerc, ni enega voznika po Schumi, Brawn, Todd eri, ki ga Ferrari ne bi izčrpal ali razpizdil. Drugače če pa že govorimo o no.1 statusu to kar je Alonso delal je zahteva po no.1 statusu. Alonso je nonstop zahteval na enaki strategiji prave team orderje in nobenega ni motilo, tu pa sedaj po eni dirki dela cela štala. Kot sem že napisal, lani ni bilo nobenih težav v obratni situaciji, vse lepo in v rožicah, zanimivo kak vam enim gre Hamilton hudo v nos.

billy je izjavil:

Šunka ne razume, da je prišel v moštvo kot brand in ne nekdo, ki bi osvojil WC...to ga mantra. Ali pa se zaveda in hoče dokazat nasprotno?

Kok si ti dejansko star?
Res me zanima kok star morš bit, da tako neomajno opletaš s to šunko?

to je čisto normalen prevod iz eng v slo; ham = šunka.

A mojega vprašanja ne razumeš ali samo nočeš odgovorit?

Irelevantno za forum.

Zanima me kvocient med dejansko in mentalno starostjo.

Dejansko starost delim z 6 in dobim ta kvocient.

Nas ne boš razsvetlil?

Smetiš debato, potem pa bom jaz kriv.

Jaz te poskušam prepričati, da se izražaš letom primerno. To ni smetenje.
Smetiš temo ti s takimi otročjimi izrazi.

Evo, meni ni težko. Jaz sem letnik 1981.

Ok, sem mislil, da smo vsi navijaci mal delulu, pa vidim da so od Ham-a extra :D

Cr00k je izjavil:

Ok, sem mislil, da smo vsi navijaci mal delulu, pa vidim da so od Ham-a extra :D

Cr00k je izjavil:

In to je tudi vse kar znaš napisati. Neke konkretne razlage ali odgovora pa ne znaš skupaj spraviti a ne?

skyform je izjavil:

Cr00k je izjavil:

Glede česa? No povej kaj sem napisal, da sem delusional? Se pravi, Leclerc ni brezveze zadrževal Hamiltona, ko sta bila na različni strategiji in je nato šel 2 kroga kasneje na boxe. V Monzi tudi ni Leclerc izrinil Hamiltona s steze, je Hamilton bil kriv ne? In da se je Leclerc zabil je tudi bila taktika koliko tu berem, je poskušal vse iztisniti iz bolida, kar je boljše kot pa končati dirko, ok štima super!

Še kar čakam na odgovor zakaj sem delusional. No prosim, razsvetli me ti, ko nisi biased in delusional?

Cr00k je izjavil:

Itak da smo. Ampak nekateri so next level. Pazi to: "Charles Leclerc's STUPIDITY Just Cost Hamilton & Ferrari BOTH Championships!"

skyform je izjavil:

... ena faking dirka iz katere se dela slona iz miši! To delate Hamilton hejteri ...! V eni faking dirki je želel, da ga Leclerc spusti,...

Spet si custven okoli Hamiltona in spet je tezko normalno debatirati. Kot obicajno. Govora je bilo o komentarjih kjer dokaj jasno namiguje, da bi mu Leclerc moral pomagati. Drugace pa mu niti ni bilo potrebno kaj prevec zeleti. V Spaniji ga je Leclerc gladko spustil recimo. Ampak to nima nic s tem, da Hamilton po dirkah naokrog razlaga kako morajo delati kot ekipa za njegov zaostanek, pa kako bi si zelel prej imeti take odlocitve, ker zdaj je ze prepozno.

Zgodovina sprememb…

skyform je izjavil:

Cr00k je izjavil:

Cr00k je izjavil:

In to je tudi vse kar znaš napisati. Neke konkretne razlage ali odgovora pa ne znaš skupaj spraviti a ne?

skyform je izjavil:

Cr00k je izjavil:

Še kar čakam na odgovor zakaj sem delusional. No prosim, razsvetli me ti, ko nisi biased in delusional?

Karkol bi napisal, bi po svoje razumel in spisal se vec teksta brez repa in glave.

Kot da dolzina posta in podobnega klobasanja, pomeni veljavnost argumentov.

In po treh dodatnih straneh bi bili se bolj narazen... Nimam casa za to brezvezno naganjanje. Se pa zabavam, ko berem te litanije, to pa :))

codeMonkey je izjavil:

Cr00k je izjavil:

Itak da smo. Ampak nekateri so next level. Pazi to: "Charles Leclerc's STUPIDITY Just Cost Hamilton & Ferrari BOTH Championships!"

skyform je izjavil:

... ena faking dirka iz katere se dela slona iz miši! To delate Hamilton hejteri ...! V eni faking dirki je želel, da ga Leclerc spusti,...

Spet si custven okoli Hamiltona in spet je tezko normalno debatirati. Kot obicajno. Govora je bilo o komentarjih kjer dokaj jasno namiguje, da bi mu Leclerc moral pomagati. Drugace pa mu niti ni bilo potrebno kaj prevec zeleti. V Spaniji ga je Leclerc gladko spustil recimo. Ampak to nima nic s tem, da Hamilton po dirkah naokrog razlaga kako morajo delati kot ekipa za njegov zaostanek, pa kako bi si zelel prej imeti take odlocitve, ker zdaj je ze prepozno.

A sploh veš kaj me je trigralo, tvoj komentar, ki je meni osebno do konca bedast. Kako lahko napišeš kaj takšnega? 

codeMonkey je izjavil:

Eh, bolje to, da ga goni do konca, pa leti ven, kot pa da joka kako se mu mora podretiti cela ekipa, ker je po letih slabih rezultatov koncno napraskal nekaj tock.

Leclerc je s tem naredil Ferrariju en kup škode, stroškov in dela in končal dirko po 3eh krogih brez točk in to doma v Italiji. 
Hamilton se je bunil eno dirko in ti delaš tako sceno s tega kot, da že celo sezono to govori. Eh, brezveze sploh debatirati, ker ta tvoj komentar lepo pokaže kako si biased. 

Cr00k je izjavil:

skyform je izjavil:

Cr00k je izjavil:

Cr00k je izjavil:

skyform je izjavil:

Cr00k je izjavil:

Karkol bi napisal, bi po svoje razumel in spisal se vec teksta brez repa in glave.

In po treh dodatnih straneh bi bili se bolj narazen... Nimam casa za to brezvezno naganjanje. Se pa zabavam, ko berem te litanije, to pa :))

Tipičen komentar, ko ne veš kaj bi napisal, nimam časa, če ne bi imel časa ne bi obiskoval forume in visel tukaj. Ljudje, ki res nimajo časa se ne ubadajo z forumi, tako, da mi prosim prišparaj take bedne.

Postavil sem ti popolnoma preprosto vprašanje na katero mi nisi znal odgovoriti in ti bom ga sedaj naredil še preprostejšega.

Imel si me za delulu ker sem napisal:
1. da je Leclerc kriv za incident v prvi šikani, ko je izrinil Hamiltona, čeprav moram reči da sta na začetku oba bila agresivna ampak kar je na koncu šikane storil Leclerc je bilo popolnoma nepotrebno.
2. da je Leclerc brezveze zadrževal Hamiltona v Nizozemski, komot bi mu lahko Ferrari sporočil, da se umakne, ker sta sta imela drugačno strategijo, ne pa da ga brezveze zadržuje dva tri kroga in gre nato na boxe.
3. da je komentar od codeMonkey-a popolnoma neumen, da še ti ga enkrat citiram. 

codeMonkey je izjavil:

Eh, bolje to, da ga goni do konca, pa leti ven, kot pa da joka kako se mu mora podretiti cela ekipa, ker je po letih slabih rezultatov koncno napraskal nekaj tock.

In vse kar si ti znal odgovoriti na to je, da sem delulu in se posmehoval. Kot vidim po tvojih postih je to tvoja specialiteta, se delati norca z drugih, sam pa ne znaš razložiti zadev ali odgovoriti drugače kot z posmehovanjem.

A mi lahko sedaj odgovoriš, ko sem ti poenostavil in razdelil na tri točke, zakaj sem delulu na osnovi mojega razmišljanja zgoraj?

Ganon ::

Prav vesel sem, da od nekdaj navijam za ekipo, ne dirkača. :)) Res so utrujajoča ta stalna prerekanja.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

Si tudi sam želim, da ne bi bil fen voznikov, bi bile dirke in pogovori na forumih dosti bolj na izi. ;(( Že od nekdaj sem imel favorite. Ssicer pravi hardcore fan sem bil samo od Fisichella in Hamilton. Sem pa drugače navijal za Senna, Hill, Villenuve, Hakkinen, Montoya, v glavnem za vse, ki so vozili proti Schumiju. >:D In pa za Raikkonen-a proti Alonsu. 8-)

1999 mi je bilo ful škoda za Frentzen-a, ki je skoraj bil prvak z Jordanom. Tisto bi bila senzacija, če bi mu uspelo.

Zgodovina sprememb…

skyform je izjavil:

codeMonkey je izjavil:

Cr00k je izjavil:

skyform je izjavil:

A sploh veš kaj me je trigralo, tvoj komentar, ki je meni osebno do konca bedast. Kako lahko napišeš kaj takšnega? 

codeMonkey je izjavil:

Leclerc je s tem naredil Ferrariju en kup škode, stroškov in dela in končal dirko po 3eh krogih brez točk in to doma v Italiji. 
Hamilton se je bunil eno dirko in ti delaš tako sceno s tega kot, da že celo sezono to govori. Eh, brezveze sploh debatirati, ker ta tvoj komentar lepo pokaže kako si biased. 

Cr00k je izjavil:

skyform je izjavil:

Cr00k je izjavil:

Cr00k je izjavil:

skyform je izjavil:

Cr00k je izjavil:

Tipičen komentar, ko ne veš kaj bi napisal, nimam časa, če ne bi imel časa ne bi obiskoval forume in visel tukaj. Ljudje, ki res nimajo časa se ne ubadajo z forumi, tako, da mi prosim prišparaj take bedne.

Postavil sem ti popolnoma preprosto vprašanje na katero mi nisi znal odgovoriti in ti bom ga sedaj naredil še preprostejšega.

Imel si me za delulu ker sem napisal:
1. da je Leclerc kriv za incident v prvi šikani, ko je izrinil Hamiltona, čeprav moram reči da sta na začetku oba bila agresivna ampak kar je na koncu šikane storil Leclerc je bilo popolnoma nepotrebno.
2. da je Leclerc brezveze zadrževal Hamiltona v Nizozemski, komot bi mu lahko Ferrari sporočil, da se umakne, ker sta sta imela drugačno strategijo, ne pa da ga brezveze zadržuje dva tri kroga in gre nato na boxe.
3. da je komentar od codeMonkey-a popolnoma neumen, da še ti ga enkrat citiram. 

codeMonkey je izjavil:

In vse kar si ti znal odgovoriti na to je, da sem delulu in se posmehoval. Kot vidim po tvojih postih je to tvoja specialiteta, se delati norca z drugih, sam pa ne znaš razložiti zadev ali odgovoriti drugače kot z posmehovanjem.

A mi lahko sedaj odgovoriš, ko sem ti poenostavil in razdelil na tri točke, zakaj sem delulu na osnovi mojega razmišljanja zgoraj?

Spet je napisal najdaljsi post v zgodovini ST-ja, samo da uveljavi svoj prav... nisem in ne mislim vsebinsko komentirat, ker so ti ze drugi poskusili nekaj v glavo, z argumenti, vbit, pa ne gre. Zal.

Mi je pa zabavno, da si se nasel v mojem HAM delulu opazki, ki ga sicer sprva nisem nobenemu posebaj posvetil.
Zgolj opazka, da ce so LEC fani delulu, potem morajo tudi od HAM bit... pa se je spet potrdilo, da resnica boli :)

...kar pisi dalje :)

Alexius Heristalski ::

Hamilton naj se najprej pobriga bolje izvesti kvalifikacije, pa bo imel manj težav z moštvenim kolegom.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

BT52 ::

dva petelina v kurniku nikoli ni ok....

Zgleda ferrari se dela bolj papežka od papeža.

Me spominja na to paralelo generacijske kompenzacije nemcev po drugi svetovni vojni...

Samo luzerstvo - sorry. Horner tega nebi gledal, poglejte kaj je naredil iz napitkarjev, ki je bil posmeh po prevzemu Jaguarja 2006.

Lec ima slabosti in vsi ti zuannji pritiski, namesto, da bi mu ekipa pomagala premagat slabosti/pomankljivosti in prenesti ves talent samo na vožnjo. Se mora ukvarjat z temu bedarijami, strategijo, enakovrednimi kolegi Sai, medijskimi pritiski, tehničnimi faili na dirkah, ko očitno dirkalnik ne mora dosegat nivojev kvalifikacijskih dosežkov LEC. 2022, 2023 so direktni prerez tega.

Ta kvazi ferrari papaye rules že po odhodu Alonsa in MSC oddobij, enaka generacijska psihoza - zamrznitev.

Da ne govorim o tem, kako je LEC rabil v Sai časih včasih po pol leta da so mu naredi podobitve z manj podkrmarjenja. Očitno je bil Santandar vpliven takrat.

Recimo si bobu bob. LEC nima mentalne kapacitete. IN VSEKAKOR V TEJ MODERNI DOBI ekipa bi mu lahko pristopila v pomoč.

Ker vse te napake, v kvalifikacijah, neodločenost sprememb strategije, samo ustvarja negativno zanko pritiskov. Lec je znan, kot samokritik. Dejansko gre za 2X negativno zanko.

Poglejte si kako pomoč LAN je dobil od Mclarna. So mu pomagal zradirat "bottle job majster etiketo" z skupmnimi močni. Od nastavitev, posodobitev vzmetenja, nastavitev na ekrani, komunikaciji z inženirjem, delom znotraj ekipe itd.

V trenutni strukturi bi noter lahko naredili raztur samo Horner in VER. Vse drugo je metanje peska v oči. idealka bi bil Stella. Samo vemo, da Ferrai nebo dal pooblastil eni osebi. Se bo notranja struktura uprla nazaj. Vsaj tako je bilo do zdaj.

Potegnemo črto: Dokler Italijani ne naredijo motorja boljšega od napitakarjev in goljufajo kot nemški inženiring se naj pospravijo za risalne mize.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

Pri Hornerju se ze startna procedura letos ne bi spremenila.

Leclerca pa vse bolj matra tudi to, da je od zacetka padel v neurejeno ekipo polno sprememb. Ce bi prestopil iz kaksne organizacijsko mocnejse, bi vsaj vedel kako bi moralo biti in bi tudi tezje pozrl ves drek tam. Se Schumacher je prisel po dveh naslovih.

Neodlocnost pri teh zadevah pa sploh ne sme biti faktor. Ekipa ima toliko vec podatkov in ne more resno vedno sprasevati voznika kaj naj naredijo. Sainz je bil sicer tu vrhunski, ampak to res ne sme biti faktor danes.

Skoda, ker meni bi bil dvoboj Leclerc-Verstappen res za gledati. Dobili smo samo tistih nekaj dirk za obcutek, dokler je bil Ferrari "inovativen" s pretokom goriva.

Zgodovina sprememb…

Jaz, kot pristaš Ferrarija še iz 90ih naprej, dejansko pogrešam neka Ferrarijeva papaya pravila.
Naj uvedejo pomodori rules in naj bodo zadeve kristalno jasne.
Ferrari, ko je imel zadnjič jasna pravila, so bili prvaki, tako WDC kot WCC. Od RAI naprej, ko so uvažali uveljavljene dirkače in obem talali statuse 1=, se ni dobro končalo.
Ne rečem, da je treba zdaj od prve dirke naprej določiti 1. in 2. voznika, ampak morali bi se po nekih 2/3 odločiti, da podprejo boljšega v sezoni, če je v igri naslov. Ob neki predpostavki, da nista samo enih 20 točk narazen.

Glavni krivec za te debakle je Fred in če ne bodo nekaj ukrenili, bo sranja samo še več. Srečo ima Fred, da je SAI končal v nekem ubogem Williamsu in ne hara v nekem top tier moštvu, ker potem bi se odločitev, da so obdržali LEC, zdela še bolj napačna kot zdaj. Če ne porihtajo zadev, je Fred zrel za odstavitev.
LEC se mora pa zavedati, da je on s svojim manevrom povzročil, da je dirkalnik FERRARIJA v MONZI padel iz 4. na 10. mesto. Si predstavljate, da bi to storil nekdo iz Mercedesa. Gnev navijačev.

Poroča se tudi, da LEC še ni 100% za Madrid. FP1 najverjetneje bo odvozil, potem se bodo pa odločili. Motor naj bi bil še ok, menjalnik ne. V igri sta tako Bearman, kot Giovinazzi.

hm, a ni neka logika, da če ekipa mora imeti pravila "enega voznika", potem moštvo ni dovolj dobro? oz avto...

mislim..potem naj f1 spremenijo in naj vozi samo 1 voznik na moštvo...ker drugače je bedarija to z oprodo in glavnim voznikom.

A ni ravno tako črv prišel do svojih naslovov?
Kako je že blo 2021: "Checo is a legend. Without Checo I wouldn't be sitting here right now."

Ne, tako je bil takrat tisti famozni trio pri ferariju...ki je prinesel moštu in vozniku večno slavo.

ampak gledalci verjetno tega nočejo, samo pač tisti hardcore navijači.

Groot ::

free_rider je izjavil:

A ni ravno tako črv prišel do svojih naslovov?
Kako je že blo 2021: "Checo is a legend. Without Checo I wouldn't be sitting here right now."

Seveda je. In RB je ekipa, ki je gladko uničila največ sovoznikov zaradi izrazitega podrejanja zgolj in le VER. Res mi je smešno, da tako nekateri tako radi kritizirajo vse ostale ekipe, čeprav je ravno "njihiva ekipa" sinonim za jasno strukturo 1 in pol dalec zadaj šele 2.

ripmork ::

free_rider je izjavil:

Naj uvedejo pomodori rules in naj bodo zadeve kristalno jasne.

Dobra :))

Pri Ferrariju je bil pomoje precejšen faktor nekdanjega uspeha tudi privat testna steza s praktično neomejeno testnimi kilometri...
Pomoje jim tudi zdej lahko rata, so na pravi poti. Ni pa druge, kot da dirkalnik naredijo še nekoliko boljši.

Tilen88 ::

free_rider je izjavil:

dude pa saj boš hmal bergle rabil :p

Vem, počas un starec v meni ven seka in poskuša mladino spremenit na bolje :)

Ko Max zacne stavek z "No disrespect" (nato pa uporabi ekipne kolege za primer, da razlozi kako zanic dirkalniki so, ker jim ne delajo tezav):

https://x.com/autosport/status/20975885...

:))

saj ima point...prej ko se dirkač navadi avta, slabši je...vseeno govorimo to o dirkačih ki so pod povprečjem...

tudi ham je recimo kar hitro letos na začetku pokazal dobre rezultate, zdaj pa mu peša, ko postaja avto hitrejši

Tilen88 ::

free_rider je izjavil:

Vem, počas un starec v meni ven seka in poskuša mladino spremenit na bolje :)

Jaz mam kar v imenu letnico, in ne to ni HH iz časa adolfka :D

Cr00k je izjavil:

Spet je napisal najdaljsi post v zgodovini ST-ja, samo da uveljavi svoj prav... nisem in ne mislim vsebinsko komentirat, ker so ti ze drugi poskusili nekaj v glavo, z argumenti, vbit, pa ne gre. Zal.

Mi je pa zabavno, da si se nasel v mojem HAM delulu opazki, ki ga sicer sprva nisem nobenemu posebaj posvetil.
Zgolj opazka, da ce so LEC fani delulu, potem morajo tudi od HAM bit... pa se je spet potrdilo, da resnica boli :)

...kar pisi dalje :)

Seveda bom pisal dalje ampak ne tebi, ker ne znaš odgovoriti na tako preprosto vprašanje na katerega bi moj sin in hčerka znala odgovoriti pri štirih letih. Boljše, da ostaneš pri branju kot si do sedaj. ;)

BT52 je izjavil:

dva petelina v kurniku nikoli ni ok....

Zgleda ferrari se dela bolj papežka od papeža.

Me spominja na to paralelo generacijske kompenzacije nemcev po drugi svetovni vojni...

Samo luzerstvo - sorry. Horner tega nebi gledal, poglejte kaj je naredil iz napitkarjev, ki je bil posmeh po prevzemu Jaguarja 2006.

Lec ima slabosti in vsi ti zuannji pritiski, namesto, da bi mu ekipa pomagala premagat slabosti/pomankljivosti in prenesti ves talent samo na vožnjo. Se mora ukvarjat z temu bedarijami, strategijo, enakovrednimi kolegi Sai, medijskimi pritiski, tehničnimi faili na dirkah, ko očitno dirkalnik ne mora dosegat nivojev kvalifikacijskih dosežkov LEC. 2022, 2023 so direktni prerez tega.

Ta kvazi ferrari papaye rules že po odhodu Alonsa in MSC oddobij, enaka generacijska psihoza - zamrznitev.

Da ne govorim o tem, kako je LEC rabil v Sai časih včasih po pol leta da so mu naredi podobitve z manj podkrmarjenja. Očitno je bil Santandar vpliven takrat.

Recimo si bobu bob. LEC nima mentalne kapacitete. IN VSEKAKOR V TEJ MODERNI DOBI ekipa bi mu lahko pristopila v pomoč.

Ker vse te napake, v kvalifikacijah, neodločenost sprememb strategije, samo ustvarja negativno zanko pritiskov. Lec je znan, kot samokritik. Dejansko gre za 2X negativno zanko.

Poglejte si kako pomoč LAN je dobil od Mclarna. So mu pomagal zradirat "bottle job majster etiketo" z skupmnimi močni. Od nastavitev, posodobitev vzmetenja, nastavitev na ekrani, komunikaciji z inženirjem, delom znotraj ekipe itd.

V trenutni strukturi bi noter lahko naredili raztur samo Horner in VER. Vse drugo je metanje peska v oči. idealka bi bil Stella. Samo vemo, da Ferrai nebo dal pooblastil eni osebi. Se bo notranja struktura uprla nazaj. Vsaj tako je bilo do zdaj.

Potegnemo črto: Dokler Italijani ne naredijo motorja boljšega od napitakarjev in goljufajo kot nemški inženiring se naj pospravijo za risalne mize.

No Fred je na veliko razglasoval, da bo pomagal Leclercu, ko je letos bil v težavah, tako da neko podporo ziher ima in so mu najbrž pomagali, drugače se ne bi tako hitro pobral in izboljšal.

Leclerc je absolutno ljubljenček Ferrarija že odkar je Vettel vozil z njim. Edino takrat, ko je Mattia Binotto bil šef je blo videti kot, da preferira Sainza. Je pa res, da ni videti, da bi vozniki dobili takšno podporo kot pri nekaterih drugih moštvih, npr, Redbull, Mclaren, Mercedes.

Kot si napisal problem pri Ferrariju je globlje znotraj ekipe in tistih par glavnih oseb na vrhu, ki nočejo sprememb in se prilagoditi situaciji. Italjani so trmasti in dvomim, da bi jih uspel kdo spremenit, najbrž niti Horner. To bi moralo priti več oseb kot Horner, da se bi kaj premaknilo, kot v času Schumija.

Glede samo kritike je pa Hamilton podobno velik samo kritik kot Leclerc. Se spomniš kako je bil samo kritičen 2024 in 2025, ko mu ni šlo in se je imel na intervjujih za useless in da ga morajo nadomestiti.

Zgodovina sprememb…

Zgleda se nista ugotovila, da za nekatere stvari v zivljenju nima smisla energije trosit.

Tilen88 je izjavil:

free_rider je izjavil:

dude pa saj boš hmal bergle rabil :p

Me too ;(( sem samo leto mlajši od njega.

codeMonkey je izjavil:

Ko Max zacne stavek z "No disrespect" (nato pa uporabi ekipne kolege za primer, da razlozi kako zanic dirkalniki so, ker jim ne delajo tezav):

https://x.com/autosport/status/20975885...

:))

Jaz pa ne vidim tega. Russell-u ne gre, Lawson je nikjer proti Maxu, Tsunodo neki Lindblad owna. Razlika med Alonsom in Strollom je še vedno enaka. Max dela napake in se zabija kot še nobeno sezono. Tako da v bistvu sam sebi nasprotuje.

Cr00k je izjavil:

Zgleda se nista ugotovila, da za nekatere stvari v zivljenju nima smisla energije trosit.

Zakaj pa mi še kar odgovarjaš, če je škoda časa in energije. V tem času, ko to vse pisariš bi mi že zdavnaj lahko odgovoril na to kar sem te prosil in nisi. In prosim ne govori o mojih otrocih, ker jih ne poznaš. Sedaj pa zaključujem s teboj, ne dobiš več odgovora od mene, ker kot vidim ne znaš odnehati. Zapravljaš najin čas čeprav ga kao nimaš in povrhu zapravljaš energijo katero ti tako pametno uporabljaš. :))

Pithlit ::

billy je izjavil:

to je čisto normalen prevod iz eng v slo; ham = šunka.

Ne, ni. Vsaj ne za nekoga ki je končal vsaj kak razred osnovne šole.
Life is as complicated as we make it...

Translation of "ham" into Slovenian

šunka, pršut, gnjat are the top translations of "ham" into Slovenian.

Lahko pa se zedinimo okoli gnjata, če šunka ni ok?

Groot ::

Ne morem verjeti, da si res tak otrok in še kar nabijaš tole. Eni ste res posebni.

a ko pa en drugi napiše bedarijo, pa nič? samo repliciram...
««
45 / 46
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Formula 1 2025 (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

Oddelek: Na cesti
2986195101 (45695) Samael
»

Formula 1 2024 (strani: 1 2 3 431 32 33 34 )

1680152373 (58653) skyform
»

Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

1507174348 (75686) Skyman
»

Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 496 97 98 99 )

4925441814 (224987) ripmork
»

Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 430 31 32 33 )

1616242522 (177082)          

Več podobnih tem