Forum » Na cesti » SUV uničuje limuzine...
SUV uničuje limuzine...

gruntfürmich ::
Glavni point je vedno seveda videz. Ce das za avto vec kot 10k potem vedno kupujes tudi videz, ne sam prevoznega sredstva.si slučajno že videl zadnjih 20 let človeka, ki ne bi gledal na videz pri avtu, razen res totalnih revežev?
So pa ti moderni karavani (recimo Corola Touring Sports) tut dokaj lepi, k so dejansko ze napol hatchbacki napol SUVji, niso vec tko pretirano podolgovatega videza kot so bili vcasih.
meni pa so ravno taki avti neka greda spakedraština, relikt zgodovine.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
iKst_ ::
Meni je popolnoma vseeno za videz (zunanji). Avto imam zato, da se vozim v njem, ne, da ga gledam :)
nejc_nejc ::
si slučajno že videl zadnjih 20 let človeka, ki ne bi gledal na videz pri avtu, razen res totalnih revežev?
Kje si pa to trditev našel?
starfotr ::
Meni je popolnoma vseeno za videz (zunanji). Avto imam zato, da se vozim v njem, ne, da ga gledam :)
Ah, če bi bilo to res, bi bile na cesti same fiat multiple, saj gre za zares zelo uporaben avto v notranjosti in izjemno grd avto na zunaj.
Je pa to kot, da si v javni hiši. Ko si noter ti je fino, ko stopiš ven na ulico te je pa sram. Isto tu, ko stopiš ven iz avta.
starfotr ::
Če te je sram zaradi izgleda avtomobila, imaš bistveno večje probleme v življenju.
V dizajn avtov se vlaga take ogromne količine denarja, ti pa tu govoriš, da ti je vseeno kako avto izgleda. Ljudje po 2, 3 letih kupijo nov avto. In to ne zaradi tega, ker bi star bil zanič. Ampak, ker želijo novega, z novim dizajnom viden navzven.
Prav tako hitra moda pri oblačilij cveti. Obleke za praktično enkratno uporabo so danes stalnica. Spet govorimo o dizajnu.
Meni je pač vseeno, ne vem kaj naj ti še rečem. Ti si trdil, da ni človeka, ki ne bi kupil avta zaradi oblike, pa sem samo napisal, da nimaš čisto prav.
Avte pa drugače tudi sam menjam precej pogosto, ponavadi še hitreje kot na 2-3 leta. Pravzaprav ne vem, če sem katerega že imel več kot 3 leta. Ampak ne zaradi dizajna.
Avte pa drugače tudi sam menjam precej pogosto, ponavadi še hitreje kot na 2-3 leta. Pravzaprav ne vem, če sem katerega že imel več kot 3 leta. Ampak ne zaradi dizajna.
hamez66 ::
Avte nalašč delajo grde, zato, da lahko za lepše avtomobile zaračunajo luksuzno ceno. Zadnji Mercedesi in BMWji so downgrade prejšnih verzij, zato, da bodo v prihodnosti zopet več prostora za izboljšave. Ma bi kupil nov avto, pa me potem mine, ko vidim minimalistično notranjost in me je strah, da bom moral za nastavitve klikati po zaslonu, namesto pritiskati po gumbih in tipkah.
CopiumRovte ::
CopiumRovte je izjavil:
S. Ampak mi ne sede, emšo ni še dovolj velik.
Sj počasi boš prišel do zaključka, da vse kar si hotel od avta ti izpolni tale
https://velomobiel.nl/snoek/
... in ravno ko so se elektrowagni za silo otresli gej prizvoka ... ti Holunderji naredijo dobeseden dildo na kolesih.
EDIT: čakaj, a je to sploh čisto navaden jype-mobil. Takisto gej.
Ja mogoče si gay v temle , ampak gay pomeni biti vesel. Torej če kupiš takega jajčka ki ima nožni pogon in elektro motor za pomoč, si definitivno zelo veseu :) Meni izgleda praktično. Ne vem pa kako bi se to obneslo na naših cestah. To je bolj narjen za nizozemske ceste. Da bi se pa po kakšni naši regionalki s tem vozu 50km/h pa ne vem....
tuki je en boljši test tega quadvela
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CopiumRovte ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Vsak drugi prodani avtomobil že športni terenec (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 23222 (14287) | mertseger |
| » | Višji avtomobili bolj pobijajo pešce (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 25773 (17132) | Tidule |
| » | Karavan vs. Enoprostorc / Crossover (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17783 (11205) | facepalm |
| » | Nakup SUV / Crossover (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15681 (13480) | TheBlueOne |