Forum » Loža » Katero sadje se da kupiti čez zimo?
Katero sadje se da kupiti čez zimo?

FiReFTW ::
Nikoli se nisem ekstra zavzemal da bi res iskal konkretno določena sadja, ponavadi kupim kaj je, pa kaj se mi zahoče.

Sem pa malo razmišljal glede na to da pozimi določena sadja malo težje dobiš v trgovinah, katera sadja točno to so?

Ko malo razmišljam mislim da sem skoraj prepričan da se čez celo zimo da kupiti banane, jabolka, mango, ananas, avokado, limone.. Bi skoraj upal dati roko v ogenj.

Kako pa je kaj z drugim sadjem čez celo zimo? A se je kdo malo bolj v to poglobil?

Jagode, Maline, Borovnice, Mandarine, Pomaranče, Hruške, Lubenice, Grozdje, Breskve... Kako so kaj na voljo vsaka od teh stvari skozi zimo pri nas v trgovinah?
Sem pa malo razmišljal glede na to da pozimi določena sadja malo težje dobiš v trgovinah, katera sadja točno to so?
Ko malo razmišljam mislim da sem skoraj prepričan da se čez celo zimo da kupiti banane, jabolka, mango, ananas, avokado, limone.. Bi skoraj upal dati roko v ogenj.
Kako pa je kaj z drugim sadjem čez celo zimo? A se je kdo malo bolj v to poglobil?
Jagode, Maline, Borovnice, Mandarine, Pomaranče, Hruške, Lubenice, Grozdje, Breskve... Kako so kaj na voljo vsaka od teh stvari skozi zimo pri nas v trgovinah?

mojsterleo ::
V jesensko zimskem času prodajajo npr. Granatna in zlata jabolka(kaki persimon), pomaranče, mandarine... v drugih obdobjih jih ne dobiš.
Češnje, slive, breskve, marelice pa samo poleti.
Jabolka, hruške, banane so čez celo leto.
Češnje, slive, breskve, marelice pa samo poleti.
Jabolka, hruške, banane so čez celo leto.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Drevesnica, kateraOddelek: Loža | 4004 (572) | denabiker | 
| » | Shranjevanje sadjaOddelek: Loža | 1177 (763) | rabelj5 | 
| » | trgovinske znamke in kvaliteta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15330 (13593) | mulc007 | 
| » | Kako hranijo jabolka?Oddelek: Loža | 4151 (3005) | Vikking |