Forum » Zvok in slika » Telemach (aplikacija ali box) ?
Telemach (aplikacija ali box) ?
Sharp999 ::
Imam Telemach, sedaj imam možnost iti na box ali na apliakcijo. Zanimajo me prednosti in slabosti boxa in tudi aplikacije ? Ne morem se odločit na kaj bi šel. Pripada mi zastonj BOX (2 boxa na premium paket), vendar nisem prepričan kaj bi bilo boljše? Imam televizijo Philips OLED 819 Google TV op.sistem. Hvala za pomoč.
Sharp999 ::
Imam Telemach, sedaj imam možnost iti na box ali na apliakcijo. Zanimajo me prednosti in slabosti boxa in tudi aplikacije ? Ne morem se odločit na kaj bi šel. Pripada mi zastonj BOX (2 boxa na premium paket), vendar nisem prepričan kaj bi bilo boljše? Imam televizijo Philips OLED 819 Google TV op.sistem. Kakšne operacijske sisteme mora imeti TV da bi aplikacija delala? (Google tv, andorid tv, titan OS) ? Hvala za pomoč.
David Mayer ::
Box je box, rabi kablovje, nov daljinec (ece), app je pa app kot vsak drug, tudi netflix, youtube, ne rabiš dodatne opreme ali po(d)pisovanja inventarja. Da se, Telemach ima v redu app, rabiš samo wifi ali ethernet, ki ga pa že tako imaš za ostale storitve.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: David Mayer ()
LapD ::
Jaz sem vzel box samo zato, da dobim "navaden" daljinec s številkami, gumbi za naprej/nazaj, play in podobno, česar na daljincu od TVja nimam. Posledično bi bilo upravljanje aplikacije bolj zamudno. Plus to da mi Plex dela bolje na boxu kot na tvju. Kar se tiče funkcionalnosti obeh variant pa nisem opazil razlik.
web&motion designer
David Mayer ::
Sam predlagam app, če tv podpira, ker je bolj komot.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: David Mayer ()
bauci ::
Imam oboje. V hitrosti in kvaliteti slike nobene razlike. Aplikacija mi laufa preko wifi. Uporablja se daljinec od tv. Pri boxu uporabljaš daljinec od boxa s katerim upravljaš osnovne stvari tut od tv. Za nastavitve tv moraš uporabljati daljninec od tv.
Z aplikacijo en kabel manj za povezavo in en kabel manj za napajanje.
Z aplikacijo en kabel manj za povezavo in en kabel manj za napajanje.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 168684 (250) | Djole |
| » | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 68001 (4253) | Nixxon |