» »

OŠ Žalec vabilo v albanščini

OŠ Žalec vabilo v albanščini

Temo vidijo: vsi
««
7 / 7
»
»»

iKst_ ::

Zdaj ti bom iskal ja, beri malo cajtnge. Tega je bilo veliko.

Aha, se mi je zdelo :)

c23po ::

Utk je izjavil:

...
Kako vezo ima to? Gre se za to, da dopuščamo da znotraj naših zakonov živijo neke skupine po svojih zakonih. ...

Saj v šolo gredo otroci po "naših" zakonih. Kaj jim še "dopuščamo", kar bi bilo v nasprotju z "našimi" zakoni? Druženje, jezik?
Računalniki nimajo spominov.

Vanich ::

Miki N je izjavil:

Če ste že pri Albancih ... dajte raje raziskati rahlo skrivnostni poslovni model "domaćih pekar" - to bi bila tema!

Niso zanimive samo njihove pekarne, kebabnice, burekdžinice in podobno. Tu je tudi njihova trgovina z sadjem in zelenjavo, gradnja in gradbeni delavci, nepremičnine in še mnogo tega. Povsod tam se pere njihov kriminalni denar; večinoma iz prometa z mamili po celem svetu, v katerem Albanci prednjačijo in so prevzeli vsa tržišča. S tem denarjem se financirajo tudi njihovi albanski teroristični podvigi; predvsem na področju Severne Makedonije in pa Srbije - na tem njihovem zemljevidu, pod katerim se tako rada slikata naša predsednica in pa Fajonka, je pa tudi Črna Gora in pa severozahod Grčije. Zato pa nikoli nič ne kupim pri Albancu. Nikada.

MojsterX ::

iKst_ je izjavil:

Sem bil 3x tam. Še moj prijatelj ki je tja pred 20 leti odšel kot mizar pravi da je slabo.

Super. Jaz grem zadnjih 20 let vsako leto vsaj enkrat, včasih večkrat. Še vedno nisi povedal kaj točno je slabega.

Utk je izjavil:

Seveda je. Še naši ciganski zakoni so nad državnimi. Celo sodišča jih upoštevajo (kulturne posebnosti itd).

Primer?

očitno si slep, ker ne znaš brat kaj sem napisal. Tako da tudi dvomim da si bil vsako leto tam lol. Same pravljice iz kleti.

Utk ::

c23po je izjavil:

Utk je izjavil:

...
Kako vezo ima to? Gre se za to, da dopuščamo da znotraj naših zakonov živijo neke skupine po svojih zakonih. ...

Saj v šolo gredo otroci po "naših" zakonih. Kaj jim še "dopuščamo", kar bi bilo v nasprotju z "našimi" zakoni? Druženje, jezik?

Manj veš bolje je... Če bi karkoli napisal še o tem, bi pa itak jaz nastradal, ne pa tisti, ki se "poročajo" z mladoletnicami (poroka pri ciganih pomeni, da jo je nategnil, paf, so poročeni, ni tu zdaj neke strašne ceramonije). Pri Albancih in muslimanih so pa drugi problemi, ampak naj si jih kar sami rešujejo. Če se tebi in njim zdi normalno zavijat ženske v odeje in zapirat med 4 stene, potem v redu, vse je super. Kaj si naj bi s tako žensko učitelj na govorilnih urah sploh pomagal? Sej ve še manj o svetu kot njen otrok...

iKst_ ::

očitno si slep, ker ne znaš brat kaj sem napisal. Tako da tudi dvomim da si bil vsako leto tam lol. Same pravljice iz kleti.

Potem pa prosim razloži kaj si napisal. Jaz vidim namigovanje na to, da obstajajo prvo in drugorazredni državljani.

Glede tvojih dvomov mi pa res dol visi. Imam pa kupljene karte. Čez dober mesec grem spet, pa ti lahko pošljem kakšno razglednico, če želiš :)

Vanich je izjavil:

... na tem njihovem zemljevidu, pod katerim se tako rada slikata naša predsednica in pa Fajonka, je pa tudi Črna Gora in pa severozahod Grčije. Zato pa nikoli nič ne kupim pri Albancu. Nikada.

Vaniću, dobro si se skrivao do sada... A nič ne de. Na tistem linku lahko dobiš dokaze tudi za veliko Avstrijo, Srbijo, seveda Slovenijo, celo tudi Andoro, tako da ... Škoda črnila.

Utk je izjavil:

... Če se tebi in njim zdi normalno zavijat ženske v odeje in zapirat med 4 stene, potem v redu, vse je super. Kaj si naj bi s tako žensko učitelj na govorilnih urah sploh pomagal? Sej ve še manj o svetu kot njen otrok...
Ne! Ne zdi se mi normalno. Trdim, da je vse to posledica slabega ekonomskega stanja in se uredi skozi izobrazbo. Albanci v Žalcu pa, tebi navkljub, svoje otroke pošiljajo v šolo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c23po ()

CiClon ::

Zdej so že Albanci vsi zamotani in prakticirajo šeriat. A si tud brade ne brijejo po novem?

Utk ::

CiClon je izjavil:

Zdej so že Albanci vsi zamotani in prakticirajo šeriat. A si tud brade ne brijejo po novem?

Ne, vsi niso niti muslimani. Ampak ti verjetno ne rabijo prevodov.

Tisti, ki ne rabijo prevodov, ne rabijo niti dvojezičnih vabil v šolo. Povezovati to z vero je narobe.

Vanich ::

Največje število regrutov za ISIS, Al-Kaido in ostale fundamentalne teroristične organizacije, predvsem v Siriji in pa tudi po celem svetu, je prispevalo albansko prebivalstvo iz tako imenovanega *Kosova - če se gleda per capita.
««
7 / 7
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Albanščina in srbščina v šolah ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15418365 (7599) PovemVfaco

Današnja Srbija (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
13613767 (7778) Colt1911
»

Srbohrvaščina v Sloveniji danes in nekoč (strani: 1 2 3 )

13621279 (18384) VelkBla

Zakaj je Slovenija zadnja leta tako privlačna tujcem? (strani: 1 2 )

527307 (6042) Freezy

Politična kriza v Makedoniji (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
15332222 (28596) kuglvinkl

Več podobnih tem