» »

Albanščina in srbščina v šolah ?

Albanščina in srbščina v šolah ?

1 2 3
4
»

arnecan1 ::

Jaz sicer ne bi dal nobene. Če pa že, pa bi dal vse.

Pa da vidimo reakcijo.

PovemVfaco ::

arnecan1 je izjavil:

1. Povempreko interneta, zakaj ne streljaš v Koran in to objaviš na X-u? Ali pa streljaš v Alaha ali njegovo 9-letno ženo Ajšo?

2. Zraven pa lahko streljaš tudi v malega Jezusa in Marijo.

Bomo videli, kaj bo še preživel. Prvo ali drugo.

P.S.: Posnetke lahko kar objaviš na slotechu, ker izgleda imaš jajca. Za drugo. Za prvo ne.>:D

Jaz strelam seme v manekenke pa milfe, nimam cajta niti želje za vaše borbe med nekimi puščavskimi preroki, k so itk skupni večinoma dvem skupinam posebnežev. Sem se pa od arnecana ravnokar naučil, da je krščansko-muslimanski bog poleg Marije pumpal tudi neko drugo mladolletno Ajšo, jez že neb hotu pedofilu molt. :))

arnecan1 je izjavil:

Jaz sicer ne bi dal nobene. Če pa že, pa bi dal vse.

Pa da vidimo reakcijo.

Zaostali arnecan se je spomnu butast eksperiment, k ga nit sam noče delat, k je tolk butast, pa na kirga vsi poznamo odgovor. Kristjani se cmizdijo zarad bedarij pa mogoč grozijo prek interneta in advokatov, musliji pa štihajo in bombajo zarad istih bedarij

Zgodovina sprememb…

arnecan1 ::

Kot sem mislil, glasen preko interneta. In dolgočasen. Misli, da bo zanimiv, če bo žaljiv.

Da si zanimiv, pa moraš nekaj zanimivega in ne žaljivega povedati. In imeti nekaj soli v glavi.

Če imaš ime PovemVfaco v resnici pa samo lapaš preko interneta, pa še to nič pametnega, si pač trol. Neumen trol.

Sedaj pa naj ti mami počasi prinese sendvič in topel kakavči, pa malo igrice na PC igrat pa v posteljo. Pa boš spet jutri povedal kaj preko interneta.

A žaljiv sm ti? Mislm, sej nism rabu dodatnega dokaza, d ste občutljive snežinke, to je bil moj dokazan point že pr tistih naluknjanih manbaby sličicah, sam vseeno tnx za dodatno potrditev. Seveda nbeni muslič whataboutizmi (vsi vemo, d so oni tud) pa glupi eksperimenti, kerih še sam nočš sprobat, ne morjo spremenit tega djstva. Za sendvič pa brezveze, d mi mama nos, ker sm že pr tvoji bivši partnerki zajtrk naroču, ga lih sestavla v kuhni. Jz ne morm, me je preveč izmozgala malo prej v postli.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Vanich ()
1 2 3
4
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sedam pomfrija (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28616260 (3382) Utk
»

Srbohrvaščina v Sloveniji danes in nekoč (strani: 1 2 3 )

13616537 (13642) VelkBla

Ljubljana - najlepše mesto Balkana (strani: 1 2 3 )

13929171 (26423) dzinks63
»

Uvedba srbščine v OŠ - jezikovno in kulturno nasilje? (strani: 1 2 3 )

12917095 (14955) w00tnes

Več podobnih tem